esranın .... hayatı hakkında anlatacakları vardı canım ama sen yoksun diye anlatamadı2 dakka işe bakmaya gelmiyorsunuz haaaa anlatın çabukkkk :88::88::88:
Aman ne kadar uzak durursanız o kadar iyi..
Bende korkuyorum o konuda ntv spor,lig tv lig tv 2,3 vs böle gider:18:
12 senede 3 . yolda çok bişey değil canım
evet büyükler yatak biti vermesin allah derler genç kızken ne demek derdim ama haklılarmıl yatak biti eş yani o seni yok sayarsa çok kötü
olur bir şekilde bebk varkende olur ama abdest almadan bebeğinize süt vermeyin sakın
en dikkat edeceğiniz husus bu
sonracıma bebek oldu diye hayatın merkezi bebek olmuyacak dengeyi tutturacak olan sizsiniz hersey eskisi gibi olacak doğumdan sonra bebek var diye eşler boşlanıyor sonra kavgalar başlıyor çocuk oldu diye hayat bitmiyor ama
moonsun yok burdaküser sonra
iş yerinde anlataman evde hiç anlataman
ne noldu ne oluyor kim ne dedi anlatın çabukkkkkk :84::84::84::84::95::95::95: neye kuserim ben
Ay özel mesaj at kız çok merak ettim
Valla öle bizde de tam tersi kırmızıya bi gıcıklık var..
Aa bende ilk defa duyuyorum yatak bitini..
İşte deneyimli anne olmanın avantajı,dediklerini harfiyen uygulayacağım canım Allah izin verirse inşallah...
sorunun cevabı yukarda sekerim öbür tahminede bak bakalım eve gidince ultrason resmine bak bakalım ne göreceksin
valla benim de en çok dikkat edeceğim şey bu, hatta diyorum ilk süt vereceğim zaman yanıma su taşısınlar abdets alıyım önce...
Ay Allah korusun... gerçi kocam beni istesem de rahat bırakmaz..bırakmasın da zaten... bırakırsa sorunlar başlar... ben de hiç bir zaman kendimi çekmicem ondan inşallahh.
hehe aysun geldi bile, kulağımı çınladı... e tabi onun konular bunlar
küsme, merak et
bişi anlatıcam dedim ama vazgeçtim de nilt onu söylüyor
valla bulemsunun burda olması çok iyi oldu bizim için, bazı bilgileri tazeliyoruz,bazılarını öğreniyoruz.. iyi ki varsınnn bulemsuuuuu
esranın .... hayatı hakkında anlatacakları vardı canım ama sen yoksun diye anlatamadı
şaka şaka iş yerinde ondan anlatmıyor
esra kim yok ben mi yokum burdayım ne altacaksın noluyor yaaa anlamıyorum b işiiiii
Nasıl çınladıysa kulaklar artık,hemen düştün valla
aşk meşk diyorsanız benim konular anacım
hemenn damlar hemennnnnnfanfinik kız bu aysunnnn
herkese merhabaa ne kadar kalabalıksınız maaşallah.nasılsınız bakalım? biz çok iyiyiz iştahımız yerinde ve zıpzıp zıplıyoruz her nekadar bebeğimden haber alamasamda değişik şeyler olmaya başladı içeride hissediyorum. gün sayıyorum 14 gün kaldı. her sabah kalktıgımda şu kadar kaldı anneciğim gelicem seni görmeye diyorum bebeğime beni duymasada onu düşündüğümü bilsin istiyorum yok böyle bi sevgiii tarif edemiyorum siz hepiniz anlıyorsunuz aynı şeyleri yaşıyoruz.
bu arada bi site buldum sizlerle paylaşmak istedim pozitif doğum hikayeleri var bi göz atın derim.
Doğum Haberleri
bende hamileyim allah izin verirse 21 kasimda bebegim olucak :) 14 haftalik oldu
bulemcim hastane çıkışı için ne gerekli bebeğe çok parça alıp da kısa süre giyeceği şeyler almak istemiyorum gitti gidiyorda 5 parça 6 tl civarındaydı 10 parçalıklarda 25-35- tl arası bişeydi sen bilirsin. çünkü bebiş çok az giyiyor onları boşuna masraf istemem onun yerine yaza ciciler alacağım ben ona dışarı çıktıkça değişik değişik giysin oğluşum
ooyy oyyy duşalcam daaa hazırlancam da dışarı cıkcam. önce bi de namaz kılcam tabi. sonra da kuaför çarşı derken baya bi yorulcam ben kızlar.. kaçıyorum vakit geldi. bu arada münire hanıma özel msj attm inş cevap verir hemen yaaaa. hadiiiiiiiii mucukkkladım szi
kızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü
2 dakka işe bakmaya gelmiyorsunuz haaaa anlatın çabukkkk :88::88::88:
aslında pepe yararlı sayılır ama çocuklar çok etkileniyor benim esram 80 li yılların çizgi filimlerine bakıyor pepe açmıyor çocuğumutüm bebişler pepeye bakıyormuş o ne ki acep hipnoz gibi oluyormuş bebişler
neden abdest alacasın ki şaşkın sen pis değilsin ki doğumdan çıktın ve melekler o an seni okşarlar basardığın için abdest alman gereken konu başka allahtan gelene sıkıntı yok regl ve lohusa hali gibi ama diğerinde temizlenme senin elindevalla benim de en çok dikkat edeceğim şey bu, hatta diyorum ilk süt vereceğim zaman yanıma su taşısınlar abdets alıyım önce...
Ay Allah korusun... gerçi kocam beni istesem de rahat bırakmaz..bırakmasın da zaten... bırakırsa sorunlar başlar... ben de hiç bir zaman kendimi çekmicem ondan inşallahh.
hehe aysun geldi bile, kulağımı çınladı... e tabi onun konular bunlar
küsme, merak et
bişi anlatıcam dedim ama vazgeçtim de nilt onu söylüyor
valla bulemsunun burda olması çok iyi oldu bizim için, bazı bilgileri tazeliyoruz,bazılarını öğreniyoruz.. iyi ki varsınnn bulemsuuuuu
ultrason resminde artı işaretleri nerdeyse bebek o tarafdadır banada kardeşim söyledikonu sanki başka birşeymiş gibi geliyor bana :89::89::89:
beni kandırmıyorsun değil miiiii
ya ben bebeğin ne tarafta oldugunu çözemiyorum kiii:44:
nasıl bilir konusunu şekerim benimaşk meşk diyorsanız benim konular anacım
aşk olsunnnn ne diyeyim birde ben olmadan anlatacaktın heee bekliyoruz hadi anlat
Valla canımcım konu aşk meşk zaten ama esra bişey attı ortaya devamı gelmiyo anacım,naapsak ta öğrensek,sen halledersin bu işi
ESrammm ama olmuyor kankiş hadi anlat
çatlatmaaa biizzzziiiiiii :86::86::86::95::95::95:
hadi bak çişimi tutuyorum senin içinnn
aslında pepe yararlı sayılır ama çocuklar çok etkileniyor benim esram 80 li yılların çizgi filimlerine bakıyor pepe açmıyor çocuğumu
neden abdest alacasın ki şaşkın sen pis değilsin ki doğumdan çıktın ve melekler o an seni okşarlar basardığın için abdest alman gereken konu başka allahtan gelene sıkıntı yok regl ve lohusa hali gibi ama diğerinde temizlenme senin elinde
ultrason resminde artı işaretleri nerdeyse bebek o tarafdadır banada kardeşim söyledi
nasıl bilir konusunu şekerim benim
esranın .... hayatı hakkında anlatacakları vardı canım ama sen yoksun diye anlatamadı
şaka şaka iş yerinde ondan anlatmıyor
aslında pepe yararlı sayılır ama çocuklar çok etkileniyor benim esram 80 li yılların çizgi filimlerine bakıyor pepe açmıyor çocuğumu
neden abdest alacasın ki şaşkın sen pis değilsin ki doğumdan çıktın ve melekler o an seni okşarlar basardığın için abdest alman gereken konu başka allahtan gelene sıkıntı yok regl ve lohusa hali gibi ama diğerinde temizlenme senin elinde
ultrason resminde artı işaretleri nerdeyse bebek o tarafdadır banada kardeşim söyledi
nasıl bilir konusunu şekerim benim
hımmm tamam eve gidince hatta yarına beklerizzz
kızlar yarın bende 10 da doktorda olucam umarım tertemizdir testim dualarınızı eksik etmeyinnnn
onu biliyorum bennnn ama yapılmıyor güzelim hayat sartlarından olmuyor yapabilirsen NE MUTLU SANAayy yok yazıyım dedim yapamadım, vazgeçtim
ay canım bi yerde okumuştum bi hikayede geçiyor bulursam yazarım buraya...
pis olmaktan değil tabi ki... ama bir çok alim insanın annesi abdest almadan bebeği emzirmezmiş.Ben de dikkat edicem buna.yoksa pis olmakla alakası yok.
Coşmuşsunuz yine :):) :)
Hızınıza yetişmek mümkün değil valla
hımmm tamam eve gidince hatta yarına beklerizzz
kızlar yarın bende 10 da doktorda olucam umarım tertemizdir testim dualarınızı eksik etmeyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?