2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla benim de en çok dikkat edeceğim şey bu, hatta diyorum ilk süt vereceğim zaman yanıma su taşısınlar abdets alıyım önce...
Ay Allah korusun... gerçi kocam beni istesem de rahat bırakmaz..bırakmasın da zaten... bırakırsa sorunlar başlar... ben de hiç bir zaman kendimi çekmicem ondan inşallahh.

moonsun yok burda küser sonra
iş yerinde anlataman evde hiç anlataman

hehe aysun geldi bile, kulağımı çınladı... e tabi onun konular bunlar

ne noldu ne oluyor kim ne dedi anlatın çabukkkkkk :84::84::84::84::95::95::95: neye kuserim ben

küsme, merak et
bişi anlatıcam dedim ama vazgeçtim de nilt onu söylüyor

valla bulemsunun burda olması çok iyi oldu bizim için, bazı bilgileri tazeliyoruz,bazılarını öğreniyoruz.. iyi ki varsınnn bulemsuuuuu

sorunun cevabı yukarda sekerim öbür tahminede bak bakalım eve gidince ultrason resmine bak bakalım ne göreceksin

konu sanki başka birşeymiş gibi geliyor bana :89::89::89:

beni kandırmıyorsun değil miiiii

ya ben bebeğin ne tarafta oldugunu çözemiyorum kiii:44:

aşk meşk diyorsanız benim konular anacım

evet canım. aynı duyguları yaşıyoruz. bu sabah o kadar seviniyordum ki bebeğimi göreceğim için, dedim ki kendi kendime ben hiç bu kadar mutlu olmamışım yaa, hatta üniversite sınavını kazanınca bile. annelik bambaşka bişiymiş.

bende hamileyim allah izin verirse 21 kasimda bebegim olucak :) 14 haftalik oldu

kucağınada almak nasip olsun canım.

mantıklı canım. bende hastane çıkışı almayı düşünmüyorum.

pek yoğun program. fazla yorma kendini bakim :)

canım ya hırpalama kendini. o sonuçlar gerçek değeri vermiyor çoğu zaman. neler neler duyuyoruz. haklısın endişeleniyorsun tabi ama net birşey oluşmadan üzme kendini. değerlerin kaç yazar mısın?

inşallah canım bir sonraki kontrolde bişi çıkmaz, çok sağlıklıdır bebeğin umarım.

ESrammm ama olmuyor kankiş hadi anlat

çatlatmaaa biizzzziiiiiii :86::86::86::95::95::95:

hadi bak çişimi tutuyorum senin içinnn

tüm bebişler pepeye bakıyormuş o ne ki acep hipnoz gibi oluyormuş bebişler
aslında pepe yararlı sayılır ama çocuklar çok etkileniyor benim esram 80 li yılların çizgi filimlerine bakıyor pepe açmıyor çocuğumu

neden abdest alacasın ki şaşkın sen pis değilsin ki doğumdan çıktın ve melekler o an seni okşarlar basardığın için abdest alman gereken konu başka allahtan gelene sıkıntı yok regl ve lohusa hali gibi ama diğerinde temizlenme senin elinde
konu sanki başka birşeymiş gibi geliyor bana :89::89::89:

beni kandırmıyorsun değil miiiii

ya ben bebeğin ne tarafta oldugunu çözemiyorum kiii:44:
ultrason resminde artı işaretleri nerdeyse bebek o tarafdadır banada kardeşim söyledi

aşk meşk diyorsanız benim konular anacım
nasıl bilir konusunu şekerim benim

aşk olsunnnn ne diyeyim birde ben olmadan anlatacaktın heee bekliyoruz hadi anlat

Valla canımcım konu aşk meşk zaten ama esra bişey attı ortaya devamı gelmiyo anacım,naapsak ta öğrensek,sen halledersin bu işi

ESrammm ama olmuyor kankiş hadi anlat

çatlatmaaa biizzzziiiiiii :86::86::86::95::95::95:

hadi bak çişimi tutuyorum senin içinnn

ayy yok yazıyım dedim yapamadım, vazgeçtim

ay canım bi yerde okumuştum bi hikayede geçiyor bulursam yazarım buraya...
pis olmaktan değil tabi ki... ama bir çok alim insanın annesi abdest almadan bebeği emzirmezmiş.Ben de dikkat edicem buna.yoksa pis olmakla alakası yok.

esranın .... hayatı hakkında anlatacakları vardı canım ama sen yoksun diye anlatamadı
şaka şaka iş yerinde ondan anlatmıyor

hımmm tamam eve gidince hatta yarına beklerizzz

kızlar yarın bende 10 da doktorda olucam umarım tertemizdir testim dualarınızı eksik etmeyinnnn

saol tatlımmm

tamam ben eve gidince bakayım bakalım ne taraftaymış bizim kerata

hadi ben çişe gidiyom

kızlar yarın bende 10 da doktorda olucam umarım tertemizdir testim dualarınızı eksik etmeyinnnn

inşallah canımmm... hadi bakalım senin cinsiyeti daha söylemez heralde... kız derse de henüz kesin değildir yarın 3 kişi mi oldu doktora gidecek?

onu biliyorum bennnn ama yapılmıyor güzelim hayat sartlarından olmuyor yapabilirsen NE MUTLU SANA
benim dediğim boy abdesti

Son düzenleme:

hıı sende mi doktordasın. demek ben buraya yazarken sen doktorda olacaksın. inşallah iyi çıkar sonuçların canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…