2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet süperdir kendisi yaşlılığını düşünemiyorum ben gerçi bu bebek yavaşlattı adamı nefes aldım sayesinde

Nefes aldırmaması iyi işte ki 3.çocuk ta geliyo maaşallah
Olsun şaka maka takılıyoruz ama yatak odası tüm çiftlerin bel kemiğidir aslında.Eşim de kara kara düşünüyo şimdiden bebiş gelince naapıcaz,sessiz mi olucaz,nasıl olacak diye

beyazı benimki sevmiyor yaaa nasıl desemmm gaza basamıyormuş işte

Ay bayıldım gaza basamıyor hee,süper
Benim ki de kırmızı sevmiyor çeyizimde kalan kırmızılarım var hiç sevmez duruyo öyle..

Canlarım, hamile kalmadan önce sigara içenler ne yapıyorlar acep canları isteyince benim gibi homini gırtlakmı

ben geçen hafta bir kez bir nefes çekeyim dedim kusacak gibi oldum zor tuttum kusmamak için bebiş kesinlikle izin vermiyor içmeye çok tiksiniyoruz

Canlarım, hamile kalmadan önce sigara içenler ne yapıyorlar acep canları isteyince benim gibi homini gırtlakmı

benim canım çekmiyor aslında aramıyorum sadece sigara içen bi arkadaşımla buluşacaksam geriliyorum o kadar. o da psikolojik sanırım. çogunlukla görüşmek istemiyorum. çünkü ynaımda içilince canım istiyor ama normalde aklıma gelmiyor. zaten cok tüketmezdim günde 5 6 tane içiyodum gebelik öncesinde. aman diyim abur cubura kaptırma hem onlarda en az sigara kadar zararlı unutma canım.

Hahaa evet yaaa sessizlik malesef... bişi anlatıcam ama yok burda o kadar anlatamam sanırım... neyse içimde kalsın
Ciddi mi... ben de eşim de kırmızı hastasıyız... Evde tonlarca kırmızı var ama hala elim bişey alırken kırmızıya gidiyor.eşimin de...

12 senede 3 . yolda çok bişey değil canım
evet büyükler yatak biti vermesin allah derler genç kızken ne demek derdim ama haklılarmıl yatak biti eş yani o seni yok sayarsa çok kötü
olur bir şekilde bebk varkende olur ama abdest almadan bebeğinize süt vermeyin sakın
en dikkat edeceğiniz husus bu
sonracıma bebek oldu diye hayatın merkezi bebek olmuyacak dengeyi tutturacak olan sizsiniz hersey eskisi gibi olacak doğumdan sonra bebek var diye eşler boşlanıyor sonra kavgalar başlıyor çocuk oldu diye hayat bitmiyor ama

ben geçen hafta bir kez bir nefes çekeyim dedim kusacak gibi oldum zor tuttum kusmamak için bebiş kesinlikle izin vermiyor içmeye çok tiksiniyoruz

Valla alnından öpüyorum o bebişini :)
İçme canım yaa,bak arkadaşımın bebişi 18 aylık ve astım hastası(babası tiryakiydi)dr da sormuş ailede içen var mıydı diye...

Ben kendimi bildim bileli nefret ederim sigaradan,eşime bile zar zor bıraktırttım.

moonsun yok burda küser sonra
iş yerinde anlataman evde hiç anlataman

Son düzenleme:
iki takım da güzelmiş canım çok adetli olandan al istersen battaniyesi için ama civilde ne güzel battaniyeler var bence 5 parça olandan al fazla giymeyecek ki zaten

ben şimdilik bebiişe yeni doğan dışında giysi almıycam zamanla bebişimle beraber ona ne yakışıyorsa onu alırız evim gimsaya yakın işim cepa ve kentparkın orda çıkar alırız ona göre ya da internette her zaman mevcut bebek giysileri o zaman alırız şimdilik düşünmüycem çnkü annemin velileri bile bişeyler örmeye başladıhediyeler falan da gelir idare ederiz işte...

Ay özel mesaj at kız çok merak ettim
Valla öle bizde de tam tersi kırmızıya bi gıcıklık var..

Aa bende ilk defa duyuyorum yatak bitini..

İşte deneyimli anne olmanın avantajı,dediklerini harfiyen uygulayacağım canım Allah izin verirse inşallah...

evet tatlım ilk bebekte o kadar çok heiye gelir ki ikinciyi bile büyütürsün onlarla

yok kız sanki içirmiyor diyorum ya tüm alışkanlıklarım eşiminkine benzedi diye o da içmez zaten bizimki doğunca çizgi film yerine ntv spor izlerse hiç şaşman babası kılıklı

esra kim yok ben mi yokum burdayım ne altacaksın noluyor yaaa anlamıyorum b işiiiii

yok kız sanki içirmiyor diyorum ya tüm alışkanlıklarım eşiminkine benzedi diye o da içmez zaten bizimki doğunca çizgi film yerine ntv spor izlerse hiç şaşman babası kılıklı

Aman ne kadar uzak durursanız o kadar iyi..

Bende korkuyorum o konuda ntv spor,lig tv lig tv 2,3 vs böle gider:18:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
bak bu var bir tanede benim 8 haftalık ultrasonda sol tarafda duruyor direk bakınca

ne noldu ne oluyor kim ne dedi anlatın çabukkkkkk :84::84::84::84::95::95::95: neye kuserim ben
sorunun cevabı yukarda sekerim öbür tahminede bak bakalım eve gidince ultrason resmine bak bakalım ne göreceksin

Ben henüz onu bile denemedim, ama canım istemiyor desem koca bir yalancı olurum sanırım.

Sen az içiyormuşsun canım ben yarım paket içiyordum, birden kesiverdim ama arada istiyor canım bende meyve,ceviz falan tıkınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…