2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ah canımm benimde 1,3 dü noldu ne çıktı ayrıntısını yazsana Allah korusun inşAllah hata yapmışlardır canımmm kıyaamam sizee

ensesi normal canım üzülme yoktur bişey sadece daha çok ilgi istemiş bebişin ayrıntılıda çıkıyormuş kesin sonuç önce şu servet ünsala gitsene adam 100de 100 söylüyormuş dawn var mı diye bana dr um öyle demişti riskli çıkarsa ali beye erken yolluycam demişti ondan biliyorum tez randavu al bence sıvı alımından önce

tatlım beizimde ense kalınlıgımız 1.4 senin değerin cok iyi. peki kan sonuçları ne cıktı kaçta kaç yani?

canım 5 parça olandan al çünkü çok giymeyecek en fazla 6 takım alsan yeter ondan en fazla 40 gün giyiyor çünkü
canım testi tekrar yaptır bakalım birde ense ölçümü iyiyse üzülme kötü bişey çıkmaz sanmıyorum gerekirse ayrıntılıya gir ultrasonda ama sıkıntı yapma

canım sakin ol bi... ense kalınlığın normal. inşallah ciddi bişey yoktur... o testlerin her zaman doğru sonuç vermediği aşikar... sen rahatla biraz. olumsuz düşünme lütfen.

nilttt en sinir olduğum tarafı... bi de gayet masumca "bi iki dakika kasaydı bari" diyorum... içimdense "ben ona ne paralar verdimmmmm" diyorum

benim renkler belli, kırmızı,siyah,mor,koyu pembe,dore

Ay sormaaa,al benden de o kadar benim de ilk tercihim siyah ve mor bi de beyaz ve pembe...

ramazan sonrası haptan zehirlendim gözüm bile 3 saate yakın görmedi hastaneden geldik açıldım biraz ama halim yok acıdım sana ama fazla yakınımda durma diyor bana

Ahahaha senin eşin de süpermiş valla hasta masta dinlemiyo,aynı ben
benim de eşimde bel fıtığı var ara ara ağrıyo,gel işte diyorum sana egzersiz olur işte tabi hayır der mi

Canım hemen üzülme değerler neydi peki?

Ense kalınlığı gayet iyiymiş..

evet süperdir kendisi yaşlılığını düşünemiyorum ben gerçi bu bebek yavaşlattı adamı nefes aldım sayesinde

LÜX 6 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI GittiGidiyor'da 57184715 5 PARÇA Hastane ÇIKIŞI ( HEDİYELİK) GittiGidiyor'da 56327353 TRİKO BATTANİYELİ 10 PARÇA HASTANE ÇIKIŞ SETİ GittiGidiyor'da 55788629 bakın kızlar organikler de var başka daha hesaplılar bebe mağzalarına göre

beyazı benimki sevmiyor yaaa nasıl desemmm gaza basamıyormuş işte

sizi süslü pakizeler sizi benim kadar evli olduğunuzdaki halinizi düşünemiyorum bile
yoldan çıkarıyorsunuz adamcıkları

amannn valla ben de tahmin edemiyorum, hele bi de bulemsu şimdi bebek çalışması olmadan yapmak çok acayip bişeymiş önceden de ne kadar bebeği düşünmüyoruz desek te ister istemez aklına geliyor...

ttalım geçmiş olsun öncelikle sakin ol. yanılma payı çok fazlabu durumlarda korkma. benim kuzenimde de oldu sahinusun dediği gibi ayrıntılı ultrasonda ne var ne yok çıktı. hiç bişeyi de yok. korkma lütfen dua et ..

Canlarım, hamile kalmadan önce sigara içenler ne yapıyorlar acep canları isteyince benim gibi homini gırtlakmı

iki takım da güzelmiş canım çok adetli olandan al istersen battaniyesi için ama civilde ne güzel battaniyeler var bence 5 parça olandan al fazla giymeyecek ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…