kızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü
bir arkadaşım der ki boşa para vermeyin gene sonuçta bişey kalmıyor
hehehehehe
hoşgeldin canım senin şafal 14 benim 21-28 geçer inşAllah
geçer canım geçerde nasıl geçerde şu merak yok mu o bitmek bilmiyorum tabi bride özlemmm.. ben bu gidişimde cinsiyet öğrenicem ondan sabırsızım aslında. sen öğrenmişsin sanırım.
kızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü
canım 5 parça olandan al çünkü çok giymeyecek en fazla 6 takım alsan yeter ondan en fazla 40 gün giyiyor çünkübulemcim hastane çıkışı için ne gerekli bebeğe çok parça alıp da kısa süre giyeceği şeyler almak istemiyorum gitti gidiyorda 5 parça 6 tl civarındaydı 10 parçalıklarda 25-35- tl arası bişeydi sen bilirsin. çünkü bebiş çok az giyiyor onları boşuna masraf istemem onun yerine yaza ciciler alacağım ben ona dışarı çıktıkça değişik değişik giysin oğluşum
canım testi tekrar yaptır bakalım birde ense ölçümü iyiyse üzülme kötü bişey çıkmaz sanmıyorum gerekirse ayrıntılıya gir ultrasonda ama sıkıntı yapmakızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü
yok canım benimde öğrenmeme 21-28 gun var
nilttt en sinir olduğum tarafı... bi de gayet masumca "bi iki dakika kasaydı bari" diyorum... içimdense "ben ona ne paralar verdimmmmm" diyorum
benim renkler belli, kırmızı,siyah,mor,koyu pembe,dore
ramazan sonrası haptan zehirlendim gözüm bile 3 saate yakın görmedi hastaneden geldik açıldım biraz ama halim yok acıdım sana ama fazla yakınımda durma diyor bana
Çok mantıklı söylemiş aslında,haklı yani..İşte amaç tahrik
sizi süslü pakizeler siziarkadaşın haklı da, üstündekilerin çıkması için bi sebep lazım
evet süperdir kendisi yaşlılığını düşünemiyorum ben gerçi bu bebek yavaşlattı adamı nefes aldım sayesindeAy sormaaa,al benden de o kadarbenim de ilk tercihim siyah ve mor bi de beyaz ve pembe...
Ahahaha senin eşin de süpermiş valla hasta masta dinlemiyo,aynı ben
benim de eşimde bel fıtığı var ara ara ağrıyo,gel işte diyorum sana egzersiz olur işte tabi hayır der mi
canım 5 parça olandan al çünkü çok giymeyecek en fazla 6 takım alsan yeter ondan en fazla 40 gün giyiyor çünkü
canım testi tekrar yaptır bakalım birde ense ölçümü iyiyse üzülme kötü bişey çıkmaz sanmıyorum gerekirse ayrıntılıya gir ultrasonda ama sıkıntı yapma
Ay sormaaa,al benden de o kadarbenim de ilk tercihim siyah ve mor bi de beyaz ve pembe...
Ahahaha senin eşin de süpermiş valla hasta masta dinlemiyo,aynı ben
benim de eşimde bel fıtığı var ara ara ağrıyo,gel işte diyorum sana egzersiz olur işte tabi hayır der mi
sizi süslü pakizeler sizibenim kadar evli olduğunuzdaki halinizi düşünemiyorum bile
yoldan çıkarıyorsunuz adamcıkları
ayyy kızlarrr kusura bakmayınnn baya güldümm şimdii
zırt olursa kız pırt olursa erkek oluyormuşşşşşşşş haahahahaa
kendimizi okadar kaptırmışız kiii çok komiğiz yaaaa
ensesi normal canım üzülme yoktur bişey sadece daha çok ilgi istemiş bebişin ayrıntılıda çıkıyormuş kesin sonuç önce şu servet ünsala gitsene adam 100de 100 söylüyormuş dawn var mı diye bana dr um öyle demişti riskli çıkarsa ali beye erken yolluycam demişti ondan biliyorum tez randavu al bence sıvı alımından önce
iki takım da güzelmiş canım çok adetli olandan al istersen battaniyesi için ama civilde ne güzel battaniyeler var bence 5 parça olandan al fazla giymeyecek ki zatenLÜX 6 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI GittiGidiyor'da 57184715 5 PARÇA Hastane ÇIKIŞI ( HEDİYELİK) GittiGidiyor'da 56327353 TRİKO BATTANİYELİ 10 PARÇA HASTANE ÇIKIŞ SETİ GittiGidiyor'da 55788629 bakın kızlar organikler de var başka daha hesaplılar bebe mağzalarına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?