2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Neyse fıstıklar biz acıktık,yemek hazırlayayım kendime ve bebişime nasılsa kociş yok..

Hadi görüşürüzzzz sonra..

sen yokken anlatsın esra da görürsün

evet sabah saat tam 10'da döküyorummm

bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamış

ayy bulemsu doğuma konyaya gelicem ben heralde... şimdiden doktor araştırmam gerek :26:

yok canım söylemezz haziranın sonuna dgru ancak napalım beklicezz hayırlı sağlıklı olsunda

Esram bensiz anlatmaz bikerem dimi esram

acabaaa

Neyse fıstıklar biz acıktık,yemek hazırlayayım kendime ve bebişime nasılsa kociş yok..

Hadi görüşürüzzzz sonra..

afiyet olsunn canım....

evet sabah saat tam 10'da döküyorummm

ayy bulemsu doğuma konyaya gelicem ben heralde... şimdiden doktor araştırmam gerek :26:

acabaaa

afiyet olsunn canım....
canım devlet hastanesi düşünürsen beyhekim derim ve doktorumu öneririm
ama özel dersen belediye hastanesinde aişe hanımı öneririm normal doğum adahi giriyor hastanın basında bekliyor o yüzden polikinikte olan hastalarla ilgilenemiyor doğum olunca geçen gittiğimde olduğu gibi

TSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
kombine risk 1:697
ikili test 1:108 riskil olan buymuş kızlar
yaş riski 1:639
trisomy 18+nt 1:10000

lütfen benim için dua edin bu arda bebişimi gördüm parmağını emiyordu canım benim pazartesi de kadın doğuma gideceğim ...işden çıkıyorum eve gidince yazarım size

demek öyleeee :82::84::84::88::113:

ruh halini anlayamadım aysunn

tamam canım ben sana yine sorarım bunları zaten, detaylı konuşuruz. beyhekimden her giden çok memnun.oranın müdürü arkadaşımın eniştesi.

ah canımm Allahım yardımcın olsun inşAllah testte yanılmışlardır bebeğin sağlıklıdır yıpratma kendini

canım iyi düşün lütfen... dualarımız seninle. Rabbim seni ve bebeğini korusun canım. iyi haberlerini bekiyoruz.

çok güvenme dostuna dostununda dostu vardır satar seni başka dosta

çoook anlamlı bir söz oldu bu

canım bak bebişi görmüşsün sıkıntı yokmuş korkma yapılan bu testler güvenilir değil aslında ama genede yaptırıyoruz işte dertsiz başıma dert alıyoruz hayırlı haberlerle gel pazarteside inşşş
çok güvenme dostuna dostununda dostu vardır satar seni başka dosta
ha ha ha bu söz sana söylenmeli bence
bak esra sattı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…