sen yokken anlatsın esra da görürsünsaol tatlımmm
tamam ben eve gidince bakayım bakalım ne taraftaymış bizim kerata
hadi ben çişe gidiyom
bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamışhıı sende mi doktordasın. demek ben buraya yazarken sen doktorda olacaksın. inşallah iyi çıkar sonuçların canım.
inşallah canımmm... hadi bakalım senin cinsiyeti daha söylemez heralde... kız derse de henüz kesin değildiryarın 3 kişi mi oldu doktora gidecek?
onu biliyorum bennnn ama yapılmıyor güzelim hayat sartlarından olmuyor yapabilirsen NE MUTLU SANA
benim dediğim boy abdesti
bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamış
sen yokken anlatsın esra da görürsün
Neyse fıstıklar biz acıktık,yemek hazırlayayım kendime ve bebişime nasılsa kociş yok..
Hadi görüşürüzzzz sonra..
üçlü test canım 10 oldu hatta bugun 11 gün oldubu ne sonucu canım 2li test mii çok sürmüşşş amaaaa
görüşürüzzz afiyet olsunnNeyse fıstıklar biz acıktık,yemek hazırlayayım kendime ve bebişime nasılsa kociş yok..
sen yokken anlatsın esra da görürsün
bir ben gidemiyecem pazarteside gidemiyecem galiba sonuç hala çıkmamış
yok canım söylemezz haziranın sonuna dgru ancak napalım beklicezz hayırlı sağlıklı olsunda
Esram bensiz anlatmaz bikeremdimi esram
Neyse fıstıklar biz acıktık,yemek hazırlayayım kendime ve bebişime nasılsa kociş yok..
evet sabah saat tam 10'da döküyorummm
ayy bulemsu doğuma konyaya gelicem ben heralde... şimdiden doktor araştırmam gerek :26:
acabaaa
afiyet olsunn canım....
canım devlet hastanesi düşünürsen beyhekim derim ve doktorumu öneririmevet sabah saat tam 10'da döküyorummm
ayy bulemsu doğuma konyaya gelicem ben heralde... şimdiden doktor araştırmam gerek :26:
acabaaa
afiyet olsunn canım....
ha ha hi hi ho ho hodemek öyleeee:82::84::84::88::113:
ha ha hi hi ho ho ho
demek öyleeee:82::84::84::88::113:
canım devlet hastanesi düşünürsen beyhekim derim ve doktorumu öneririm
ama özel dersen belediye hastanesinde aişe hanımı öneririm normal doğum adahi giriyor hastanın basında bekliyor o yüzden polikinikte olan hastalarla ilgilenemiyor doğum olunca geçen gittiğimde olduğu gibi
TSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
kombine risk 1:697
ikili test 1:108 riskil olan buymuş kızlar
yaş riski 1:639
trisomy 18+nt 1:10000
lütfen benim için dua edin bu arda bebişimi gördüm parmağını emiyordu canım benim pazartesi de kadın doğuma gideceğim ...işden çıkıyorum eve gidince yazarım size
TSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
lütfen benim için dua edin bu arda bebişimi gördüm parmağını emiyordu canım benim pazartesi de kadın doğuma gideceğim ...işden çıkıyorum eve gidince yazarım size
çok güvenme dostuna dostununda dostu vardır satar seni başka dosta
ruh halini anlayamadım aysunn
tamam canım ben sana yine sorarım bunları zaten, detaylı konuşuruz. beyhekimden her giden çok memnun.oranın müdürü arkadaşımın eniştesi.
canım bak bebişi görmüşsün sıkıntı yokmuş korkma yapılan bu testler güvenilir değil aslında ama genede yaptırıyoruz işte dertsiz başıma dert alıyoruz hayırlı haberlerle gel pazarteside inşşşTSK Ederim iyi niyetleriniz için...az önce ultrasona girdim dr bey burun kökü el kol parmaklar beyin ve kalbine baktı suan sağlıklı diyebiliriz dedi teste yazan sonuçlar
ha ha haçok güvenme dostuna dostununda dostu vardır satar seni başka dosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?