2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlarrrrrr su kontrolü yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

2 litre su içildi mi bakalım bugünnn ???

İÇilmediyse hemen bir bardak alın bakıyım elinizeeee, bebişler hem daha rahat büyüsün hem de rahat doğsunlar hemi deee kasılmalarımız olmasınnn

hamilelikte mantar problemleri çok sık oluyor canım, doktora git hemen ilaç veriyorlar ve çözülüyor; ihmal etme sakın..

ah işte onu yapamıyorum suyu çok seven ben mide bulantılarım başladığından beri su içemiyorum...

1 litre içtim daha ama akşam yemğini yedinten sonrada içerim baya :)

Kızlar bugün dr a gittik ve kalp atışlarını hem duyduk hem de gördük,ay çok enteresandı yaa...pıt pıt pıt hızlı hızlı atıyordu :)

Bi takım testler istedi,kan,idrar,hormon vs.

Herşey düzgünmüş çok şükür şu an,3 hafta sonra tekrar gidip muayene ve 2'li test vs.olacak...Bugünlük haberlerim böyleee..

İktisat canim. Boyolojide de arkadaslarim vardi. Ayyy cok sevindim kayseride okuyan biri daha olduguna. Hayatimin en guzel gunlerini gecirdim orda. Hala da unutamiyorummm ogrencilik gibisi yokmus.

kesinlikle ya :) öyle özledim ki eşime diyordum baharda gidelim diye, bebeiş sürpriz oldu nasıl giderim bilemiyorum artık :)

1,5 litreyi geçtim bile 2'yi de geçerim muhtemelen :)

ay canım cok dusuncelısın ne ıyı oldu hatrılatman ama bende eskıden suyu rahat ıcen bırı olarak fazla ıcemıyorum bugun 1 lıtreyı bulmadı bıle ve 2 gundur kabızlık basladı bıde dogru durust bısey yıyemıyorum yesemde ıcım alarak deıl zorla bulantı gecsın dıye

hayırlı olsun cnaım benim maşallah darısı başımıza son 4 gün :)

kesinlikle ya :) öyle özledim ki eşime diyordum baharda gidelim diye, bebeiş sürpriz oldu nasıl giderim bilemiyorum artık :)

Git valla ben hala bitiremedigim icin gidip geliyodum evlendikten sonra da. ama simdi bebisten sonra nasil olcak bilemiyorummm baya zorlancam

hayırlı olsun kaç haftalık senin bebeğin, ben de perşembe günü gidicem keseyi görürürz demişti, bakalım ne olur? bu arada ikili testler hemen oluyor muymuş, zırt pırt kan alıncak bu gidişle bizden :)

1,5 litreye yakın içtim şimdilik, geceye kadar 2 litreyi bulur.

hamilelikte mantar problemleri çok sık oluyor canım, doktora git hemen ilaç veriyorlar ve çözülüyor; ihmal etme sakın..

yaa lavinya belki olmamışımdır. kesin nasıl anlarım?

tebrik ederim. gerçekten harika bir duygu. 3 haftayı iple çekersin artık. bebişini özlersin hemen görmek istersin

Canim cikardi heralde yaaa ben idrar ve kan testi yaptirdim soyle bi butun degerlerime bakilsin istedim yolum hastaneye dusmsken. Ve direk soylediler, sikma canini.. Yoktur insallahhh

bakalım olsaydı çıkardı herhalde ama inşallah çıkmaz cnm ama çıkarsada sonuçta bi dermanı var ne yapalım herşey kısmet..

hayırlı olsun cnm..
şu 3 gün geçsede bende cumartesi gidip duysam kalp atışını rahatlıyacam vallaha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…