2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canim bende de var pihtilasma bi sene once falan ogrenmstm cok ciddi anlamda degil gunde bi asprin al demisti doktor ama onu da yapmadim pihtilasma dusuge mi sebep oluyo?

Canim sen kayseridesin galibaa ben 4 sene okudum orda halada gidip geliyorum bence cok sanslisin kayseride yok yok bulursun bence bi suru hamile kiyafeti. cok seviyorummm kayseriyi ve cok ozledim yaa

herkese merhabalar, benim bugun adet olcakmış gibi belim ağrıyor nedense, neden acaba?

Canim adet doneminde yasadigin tum belirtileri yasaman cok normal hepimizde var

Merhaba kızlar anne olma hayalini mart a erteleyenler topiginden geliyorum martta öğrendim hamiş olduğumu çok şükür Vee inş. kasım da doğurucağım inşallahh yarabbiii Doğru yere geldim umarım

Dogru yerdesin canim hosgeldin tebrikler:)

Canim bende de var pihtilasma bi sene once falan ogrenmstm cok ciddi anlamda degil gunde bi asprin al demisti doktor ama onu da yapmadim pihtilasma dusuge mi sebep oluyo?

canım hangi faktör sorunlu sen de anti tormbin aktiviten nedir..genetik de arastırma yapıldı mı yani
bi sürü detayı var....herkesde sorun olmuyo dedi doktor...kimisinde hafif oluyo dedi ama pıhtılaşma düşüklerin 1. numaralı sebebidir zaten....
kötü yönde etkılenirsin diye yazdıklaırmı yazıp yazmamkta kararsız kaldım özel msj ataım
eğer istersen yok etkılenırım boşver diorsan kalsın...ama şu bi gercekki yıyecegı ekmek varsa
hertürlü oluyor canım yok nasibi yoksa ne kadar cırpınsan boşuna....Allaha güven dua et...

Canim detaylarini hic bilmiyorum aslina bakarsan bunu bana doktor demedi tahlil yaptrmistim oylesine bi bakilsin die idrar kan testi falan orda bizimle ilgilenen bi saglik gorevlisi vardi tanidik o soyledi bunu onemli duzeyde degil die. Herhalde doktor demİstr ona da. Ama ben etkilenmEm yazabilirsin. Bi de cok haklisin rabbim isteyince hersey olur.

canım geç döllenme olmuş ola bilir hemen umutsuzluğa kapılma sonucuda bize yaz olurmu?

Merhaba arkadaşlar sanıırm bende hamileyimm:)) cuma günü b-hcg değerim 2460 çıktı gerçi kese falan görünmedi ama sanıırm geç döllenme yani ben öle düşünüyorum.. Yarın sabah doktora gideceğim bakalım hayırlısı.. ilk hamileliğim ve ben çok heyecanlıyım inanamıyorum hala.. Şaka gibi..Herhangi bir belirtide yok bende unutuyorum bazen..
Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurumm sizlerle bu güzel süreçte heyecanlı,tatlı paylaşımlar yapmakk tecrübeli arkadaşşlardan fikir almakk muhteşem olacak.. İnşş sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:))

merhaba canım hoşgeldin ve hayırlısı olsun evet yarın görürsün keseyi çok büyük bir ihtimalle allahın izniylle.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

sana ve diğer yeni hamişlere topluca hoşgeldiniz diyorum. Sağlıkla kucağınıza bebeiğinizi almanızı dilerim.

benim bugün halim harap, bide işler yoğun. kızlar birşey soracağım. benim şeyim kaşınıyor acaba mantar mı oldum. hamileyken mantar olan var mı?

Hoşgeldin canım :) aminnnn

Tebrikler sekerim, ilk hamilelik heyecani yasayan birini daha gormek ne guzel:)

tebrikler canım gözün aydın..hoşgeldinn aramıza:)

hepinize çok çok teşekkür ederimm arkadaşlar...Sorunsuz güle oynaya doğuma gidişlerimizi de paylaşırız umarım:))

Canim bende herhangi bi belirti yoktu oylesine tahlil yaptirdim kan tahlilinden cikti...
anladım canım bende bugüne kadar tahlil yaptırdım herhalde olsa bendede çıkardı değilmi?

hepinize çok çok teşekkür ederimm arkadaşlar...Sorunsuz güle oynaya doğuma gidişlerimizi de paylaşırız umarım:))

inşallah cnm inşallhhh:

anladım canım bende bugüne kadar tahlil yaptırdım herhalde olsa bendede çıkardı değilmi?

inşallah cnm inşallhhh:

Canim cikardi heralde yaaa ben idrar ve kan testi yaptirdim soyle bi butun degerlerime bakilsin istedim yolum hastaneye dusmsken. Ve direk soylediler, sikma canini.. Yoktur insallahhh

Canim sen kayseridesin galibaa ben 4 sene okudum orda halada gidip geliyorum bence cok sanslisin kayseride yok yok bulursun bence bi suru hamile kiyafeti. cok seviyorummm kayseriyi ve cok ozledim yaa

bende orda okudum ve ben de aynı duyguları taşıyorum :) çok seviniyorum kayseriyle ilgili birilerini bulunca:) 3 yıl olacak kayseriyi terk edeli gidemedim bir çok özledim ya

Ciddi mi sen ne okudun canim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…