kızlarrr size kayseriden kocaman sevgiler gönderiyorum...buralara gelecek olursanız haberleşelim tanışalım kaynaşalımmm
Kızlar bugün dr a gittik ve kalp atışlarını hem duyduk hem de gördük,ay çok enteresandı yaa...pıt pıt pıt hızlı hızlı atıyordu :)
Bi takım testler istedi,kan,idrar,hormon vs.
Herşey düzgünmüş çok şükür şu an,3 hafta sonra tekrar gidip muayene ve 2'li test vs.olacak...Bugünlük haberlerim böyleee..
bakalım olsaydı çıkardı herhalde ama inşallah çıkmaz cnm ama çıkarsada sonuçta bi dermanı var ne yapalım herşey kısmet..
Aynen cnm hic Takma hersey olacagina varir. Allah herseyin hayirlisini versinn
Corum canim sen?şu an nerdesin sen?
kızlarrr size kayseriden kocaman sevgiler gönderiyorum...buralara gelecek olursanız haberleşelim tanışalım kaynaşalımmm
Corum canim sen?
Ankara' dayım canım... :)))
kaşıntı özellikle geceleri, idrar yaparken hafif yanma ve vajinanın içinde beyaz yoğurt gibi bir tabaka oluşuyor canım. bazen de akıntı da küf gibi bir koku çeşidine göre değişiyor. 1 çorba kaşığı kadar sirkeyi 1 su bardağı ılık su ile karıştır ve onunla taretlen, mantar oluşumunu engeller. geçmezse git doktora ama sakın ihmal etme..
Kızlar bugün dr a gittik ve kalp atışlarını hem duyduk hem de gördük,ay çok enteresandı yaa...pıt pıt pıt hızlı hızlı atıyordu :)
Bi takım testler istedi,kan,idrar,hormon vs.
Herşey düzgünmüş çok şükür şu an,3 hafta sonra tekrar gidip muayene ve 2'li test vs.olacak...Bugünlük haberlerim böyleee..
kızlar dün öyle hisliydim ki kalp atışınıdaa daha duymaayınca hep bi korku var içimde Allaah'a emanet bebişlerimiz çok tedirgin biriyim zaten bu tedirginliğim ikiye katlandı artık bebiş haberini aldığımdan beri idrar testi yapmayı düşündüm düşünün artık bebeğim iyidir inşallah dedim rahaat bir hamilelik geçiricem inş. ama bu mide bulantısıda olmayınca iyice tedirgin oluyorum dedim... sabah gözümü aaçtım yataktan kalkar kalkmaz bir mide bulantısı koştum tuvalete sonra sevindim mi korktummu anlayamadım... benim yaramaz işaret verdi heralde aannesine üzülme diye
canım benimkinde 15,7 cm yazıyor yani bu kese boyutumu tabi bilmiyorum bebeğin haftası yazmıyor seninkindede mm miş.1 hafta sonra gidicem kontrolevedi canım 11 mm yazıyo karından baktım bebek gözükmedi senin kaç mm?
hayırlı olsun canım.beta hcg düşük çıktığı için öyle demiştir.benimde değerim 120 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar yaptırdı 2 ye katlanması gerekiyormuş normal olduğunu değerinin 2 ye katlanmasından anlıyorlararkadaşlar benim gibi yen,i katılan arkadaşlarada kulak verin lütfen.verinki topikte paylaşım çoğalsın tek başına yazıp konuşmak komik oluyor:)
neyse bende bugün sağlık ocağına gittim şu rutin testler hariç .sizide bilgilendireyim önceden devlet hastenesine sevk edilip yapılan hemen hemen bütün testler sağlık ocağında yeni yapılandırmaya yapılmaya başlamış.sadece idrar testi yapmıyorlar okadar..onuda çarşamba yaptırcam aksilik olmazsa eğer.ama doktorun hemşiresi beni biraz işkillendirdi.benim bhgc sonucum 186 çıkmıştı baktı sonuca dedi doktora gittinmi gittim dedim yerini gördü ama henüz oluşmamış testleri yaptır haftaya gel dedi dedim.sen şimdi burdaki doktora söyleyim sana bir tane daha bhcg yapalım dedi.bildirimde yapmamış sağlık bakanlığına hamileliğimi kesinleşsin öyle yapıcam dedi.ne anlama geldi ben anlamadım şimd.kafam gündüzdür çok karışık.eğer hamile değilsem niye bhcg 186 çıktı yada neden hala regl olmadım .canımda sıkıldı sıkılmadı değil.bi fikri olan varmı.çokmu düşük bhcg ???*
gözünaydın canım .şükürler olsun doktor keseyi gördü kızlar, bebek henüz görünmüyor 1-2 haftaya gelişir 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :)) inşallah.. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?