2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaa lavinya belki olmamışımdır. kesin nasıl anlarım?

kaşıntı özellikle geceleri, idrar yaparken hafif yanma ve vajinanın içinde beyaz yoğurt gibi bir tabaka oluşuyor canım. bazen de akıntı da küf gibi bir koku çeşidine göre değişiyor. 1 çorba kaşığı kadar sirkeyi 1 su bardağı ılık su ile karıştır ve onunla taretlen, mantar oluşumunu engeller. geçmezse git doktora ama sakın ihmal etme..

tatlım çok sevindimmm dimi çok güzel pıt pıtt :)

şu an nerdesin sen?
Corum canim sen?

kızlarrr size kayseriden kocaman sevgiler gönderiyorum...buralara gelecek olursanız haberleşelim tanışalım kaynaşalımmm

benden de kocamaannnnnnn kocamannnnnnn sevgiler kayseri me. En son finallerim icin kasimda gelmistim bi daha da ne zaman gelirim bilemiyorummm ama cok isterim tanismayi canim. Aslen kayserili misin neresinde oturuyosun?

sağol canım. kontrol altına alayım bakalım ne durumda.

herkese hayırlı akşamlarr arkadaşlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

maşallah canım darısı başımıza kaçıncı hafta bugün

kızlar dün öyle hisliydim ki kalp atışınıdaa daha duymaayınca hep bi korku var içimde Allaah'a emanet bebişlerimiz çok tedirgin biriyim zaten bu tedirginliğim ikiye katlandı artık bebiş haberini aldığımdan beri idrar testi yapmayı düşündüm düşünün artık bebeğim iyidir inşallah dedim rahaat bir hamilelik geçiricem inş. ama bu mide bulantısıda olmayınca iyice tedirgin oluyorum dedim... sabah gözümü aaçtım yataktan kalkar kalkmaz bir mide bulantısı koştum tuvalete sonra sevindim mi korktummu anlayamadım... benim yaramaz işaret verdi heralde aannesine üzülme diye

:) bulanti cok berat biseymis canim yaa olmasin iste ne guzel... Tedirgin olma bence, belirti yasamayan bi cok hamile arkadas var , ben de onlardan biriyim, memnunum da bu durumdan sahsen :)

vedi canım 11 mm yazıyo karından baktım bebek gözükmedi senin kaç mm?
canım benimkinde 15,7 cm yazıyor yani bu kese boyutumu tabi bilmiyorum bebeğin haftası yazmıyor seninkindede mm miş.1 hafta sonra gidicem kontrole

şükürler olsun doktor keseyi gördü kızlar, bebek henüz görünmüyor 1-2 haftaya gelişir 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :)) inşallah.. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi..

hayırlı olsun canım.beta hcg düşük çıktığı için öyle demiştir.benimde değerim 120 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar yaptırdı 2 ye katlanması gerekiyormuş normal olduğunu değerinin 2 ye katlanmasından anlıyorlar

gözünaydın canım .benimde kese gözükmüştü bebek için 15 gün sonra gel dedi.hayırlısıyla birde kalp atışlarını duysak miniklerimizin.

3 haftadır beklediğimiz kalp atışını duymak için nihayet son gün geldi ama şehirdışında olan eşim gelemedi ( ne yazıkki işlerini bitirememişler.. bu 3. tüp bebeğimiz, iki keseyi görmüştük en son 29 şubatta. daha önceki transferlerimizde eşim yine şehirdışı yurtdışında olurdu sürekli stres yaşardım yetişecek mi yetişemeyecek mi diye ( nihayet 3. denememizde pozitif sonuç aldık. heyecanla yarını bekliyorum. Eşim akşam aradı, maalesef ben yetişemiyorum dedi. Onunla bile sıra beklerken zor ayakta duruyorum. psikolojim iyice bozuldu. Şimdi tek başıma yada ne bileyim eş olmadıktan sonra kim olursa olsun yine de tek başıma hissederek, yarını nasıl atlatacağım.. üstelik Allahım ya olumsuz bir sonuç alırsam ( Allahım sana yalvarıyorum, artık acı bana. Yarın kalp atışlarını duyayım. Hiç olmazsa en azından birinin kini duyayım. Amin.. Kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var. BAna bu gece lütfen dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…