2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim de 24 martta ilk randevum var. benim doktorun stili biraz farklı 48 saat arayla beta hcg testi istiyor artışa göre yanına çağırıyor. benim 33de 588 çıktı, 35.gün ise 1578. doktoru aradım gayet güzel artışlar dedi ve 24 marta randevu aldım. 7+4 olacağım. geçen ay 6+3'de daha doktora gidemeden düşük yapmıştım, ama bu farklı hissediyorum. sağasağlim alacağım bebeğimi kucağıma. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. akıntım çok, hatta bazen regl oldum sanıyorum otururken. geçen gebeliğimde göğüs hassasiyetim çoktu bunda hiç yok. çok nadir mide bulantılarım var bunda.

benimde 32de 410, 34'te 910 çıktı. bi dahada beta-hcg istemedi:50: mide ekşimesi dışında bi belirtim yok, hem maşallah diyorum kendime bulantım yok diye hemde kaygılanıyorum belirti olmaması sorunsa diye...bizde 24 martta hesabıma göre 7+5 olcaz..inşallah hem görür hemde duyarızz:49: :16:

efulm mrb .benimda sat 10 şbt . ne zamn öğrendin hamileliğinii. kanda kaç çıkmıştı

hoşbulduk cnm.hamile olduğumu tam 3 hafta önce öğrendim ve şaka gibiydi:1: benim adetlerim hep gecikirdi.bu aradada çocuk düşünmüyordum 1 yıl daha.çünkü anksiyete tedavisi görüyodum.3 hafta önce iş yerindeki arkadaşlar dalga geçtiler sen hamilesin diye.bende güya olmadığımı ıspatlicamya test aldım yaptım poz çıktı şok oldum,sonra gittim bi daha aldım oda aynı çıktı.millet çok güldü bana ben tabi ağlıyorum zırıl zırıl:1:ertesi sabah kan testi yaptırdım 236 çıkmıştı.dün bebemin kesesini gördüm.ama kahverengi lekelerim geliyodu acilen başka dr gittim.düşük riski var dedi.progestan verdi.yarın kendi dr gidicem.bakalım o ne dicek.hikayem bu:40: şimdi bebeğimi çok istiyorum,çok alıştım ona...

hoşbulduk cnm.hamile olduğumu tam 3 hafta önce öğrendim ve şaka gibiydi:1: benim adetlerim hep gecikirdi.bu aradada çocuk düşünmüyordum 1 yıl daha.çünkü anksiyete tedavisi görüyodum.3 hafta önce iş yerindeki arkadaşlar dalga geçtiler sen hamilesin diye.bende güya olmadığımı ıspatlicamya test aldım yaptım poz çıktı şok oldum,sonra gittim bi daha aldım oda aynı çıktı.millet çok güldü bana ben tabi ağlıyorum zırıl zırıl:1:ertesi sabah kan testi yaptırdım 236 çıkmıştı.dün bebemin kesesini gördüm.ama kahverengi lekelerim geliyodu acilen başka dr gittim.düşük riski var dedi.progestan verdi.yarın kendi dr gidicem.bakalım o ne dicek.hikayem bu:40: şimdi bebeğimi çok istiyorum,çok alıştım ona...

sat kaçtı sizin. çok erken öğrenmişsiniz ne güzel. benim sat 10 şbt adete 2 gün kala öğrendim kanda.

HTML:

canim hosgeldin aramiza insallah bebegini saglikla alirsin kucagina.konu sahibi ayse dusuk yapti ve konuyuda henuz kimse almayinca listeye eklenilemiyo.bi ara guzelkiz almak istedin galiba msj atip alsana ayse linki verdi.bu arada ilk bebeginmi?hcg kac cikti?kac yasindasin biraz bahset kendinden:-)

hoşbulduk cnm.ayşeye çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda yeniden aramızda olur.ilk bebeğim olacak inşallah.31 yaşındayım,4 yıllık evliyim.trabzonluyum ,antalyada yaşıyorum.okulöncesi öğretmenliği yapıyorum.3 hafta önce ilk hcg 236 idi.şimdi bilmiyorum.yarın dr gidicez bakalım ne çıkar.sizinde bebişleriniz hayırlı olsun.:emir_bebek::nazar::49:

sat kaçtı sizin. çok erken öğrenmişsiniz ne güzel. benim sat 10 şbt adete 2 gün kala öğrendim kanda.

canım aslında benim sat 2 ocak ama adetlerim çok gecikirdi.ultrasona göre bebek 4+6 yani sat 8 şubat gibi.geç döllenme oldu bende.

hadi gözün aydın canım...keseyi gördün inşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarsınn annesiii:nazar: kaç haftalıksınız şimdi? bizde 10 martta 5+5de gördük kesemizi, 24 martta gelin dedi 7+5 olcaz allah izin verirse o zamana:16: bana tekrar kan testi yapıp beta-hcg istemedi acaba benim değerim kaç bende merak ettim şimdi?:32:
merhaba canım inşallah hepimiz duyarız kalp atışlarını ve sağlıklı bişekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi..
seninde hayırlısı olsun..
benim 5 +2
benide 15 gün sonra çağırdı konturole bakalım..

canım benim de 24 martta ilk randevum var. benim doktorun stili biraz farklı 48 saat arayla beta hcg testi istiyor artışa göre yanına çağırıyor. benim 33de 588 çıktı, 35.gün ise 1578. doktoru aradım gayet güzel artışlar dedi ve 24 marta randevu aldım. 7+4 olacağım. geçen ay 6+3'de daha doktora gidemeden düşük yapmıştım, ama bu farklı hissediyorum. sağasağlim alacağım bebeğimi kucağıma. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. akıntım çok, hatta bazen regl oldum sanıyorum otururken. geçen gebeliğimde göğüs hassasiyetim çoktu bunda hiç yok. çok nadir mide bulantılarım var bunda.

canım benimde kahverengi akıntımvardı çok takılma dedi hatta ben önce adet oldu zannettim çünkü 2 gün üst üste birer damla kangeldi ve sonra kesildi sonra damlalar tekrarladı ama dün bi sorunyok dedi ama yinede progestanı verdi vajinadan koyacaksın dedi aranızda böyle yapan varmı peki..

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ilk gebeliğim ve sürekli okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. sat tarihim 27 ocak ultrasonla bebeğimin kesesini gördük kısmetse pazartesi günü kalp atışlarını duymaya gidicem çalışan bi anne olacağımdan dolayı izin ayarlamam sıkıntı oluyo allahım hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ilk gebeliğim ve sürekli okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. sat tarihim 27 ocak ultrasonla bebeğimin kesesini gördük kısmetse pazartesi günü kalp atışlarını duymaya gidicem çalışan bi anne olacağımdan dolayı izin ayarlamam sıkıntı oluyo allahım hepimizin yardımcısı olsun

canım hayırlı olsun inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
allahım sağllıkla kucağına almayı nasip etsin..

herkese selam kızlar , öğle paydosundayım bi uğrayayım size dedim,
giremedim kaç gündür aklım kaldı sizde,
girer girmezde ayşemin yazısını okudum :5:

canım arkadaşım benim ne kadar üzüldüm anlatamam,
ne desem boş şu an, Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkında bitanem,
lütfen moralini yüksek tut ben inanıyorum ki yakında yine hamile kalacaksın Allahın izniyle,
her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır kuzum,
seni çok seviyoruz bizi sakın habersiz bırakma :5:

bu arada aramıza yeni katılan güzel anne adayları hoşgeldiniz :16:

çok yoğun çalışıyorum yine malesef giremiyorum siteye,
oysaki ne çok isterdim sohbetlere katılmaya,
ama cumadan sonra 2 hafta full burdayım inşallah izinli olacağım için. :46:

bu arada bende hala doğrudürüst bi belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey,
sadece çok uykum geliyor o kadar,
şaştım kaldım vallahi :nazar:

bu arada bende hala doğrudürüst bi belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey,

kız al bendende o kadar...uyku uyku uykuu gözümden uyku akıyor resmen...başkaca bi belirtim yok ne mide bulantısı ne başka bişey..aynı sen:32:
gel bacım gel 2 hafta sonraa hep burda ol...sohbet edelimm paylaşalım bildiklerimizi...
kolay gelsin:):36::16:

kız al bendende o kadar...uyku uyku uykuu gözümden uyku akıyor resmen...başkaca bi belirtim yok ne mide bulantısı ne başka bişey..aynı sen:32:
gel bacım gel 2 hafta sonraa hep burda ol...sohbet edelimm paylaşalım bildiklerimizi...
kolay gelsin:):36::16:

ay canım ya ciddimisin ?
rahatladım inanki, kime söylesem olurmu nasıl bulantın olmaz vs diyorlar,
daha benim 2. randevum 28 martta korkuyordum bende bişey mi oldu diye :50:
Allah yardımcımız olsun kuzum zor dönemler geçiricez korkuyla endişeyle :5:

ayy evet ya cuma olsada iznmim başlasa,
birazdan tekrar gidicem işe,
yarında iş seyahatindeyim gece anca gelicem,
en yoğun döneme denk geldi hamileliğim :50: ama çok şükür 3 gün kaldı :21:

gitme vakti geldi :3:
kendinize çok dikkat edin şekerler,
cumaya kadar giremicem muhtemelen,
özlicem sizii :16:

sağol canım allah herşeyden önce sağlık versin herkeze bebişlerimizede. kalp atışlarını duymadan uyku yok çok evhamlı oldum

ayyyyyyy canım benim bende çok evhamlı oldum..

gel canım gel..
en azından
belirtilerimizi yaşadıklarımızı paylaşırız rahtlarız..

ay canım ya ciddimisin ?

olur canım olur ille belirti arama hatta bulantı olmasın ne olacak daha güzel işte sanki bulantı güzel bişeymi sen aldırma onlara..

ay canım ya ciddimisin ?

gitme vakti geldi :3:
kendinize çok dikkat edin şekerler,
cumaya kadar giremicem muhtemelen,
özlicem sizii :16:

bende kaygılanıyorum ama araştırdım bulantısız geçiren çok oluyormuş. kadınların %80'inin bulantısı olurmuş ama demekki biz %20lik gruba giriyoruzz kuzucum...

hadi yolun açık olsun...bizde seni özlüycez...kendine bebişeeeeee iyi bak annesi...öpüldünnn:54::49::36::16:

Kızlar illa belirti beklemeyin. ben kızımda hiç belirti bulantı,öğürme,kusma yaşamadım. çok rahat bi hamilelik geçirmiştim. 2.ci gebeliğimdede öyleydi ama kaybettim bebeğimi. bundada daha yeni ama sanırım pek bi belirti yaşamıycam sanırım . bence yapıyla alakalı kötü düşünmeyin. ama birgün neden kusmadım midem bulanmadı diye üzülmedim. herkes ne kadar şanslı olduğumu söyleyip duruyorlardı. annemde öyleymiş demekki ona çektim.

dert edip takmayın kafaya işte biz o % 20 lik olan şanslı annelerdeniz. bunda da bi belirti daha yaşamadım ama henüz erken diye düşünüyorum . 4+4 üz bugün . sadece sanki biraz uyku var. kızımda çalışıyordum inanınki bilg. bakarken uyuduğumu hatırlarım.

Son düzenleme:
Back
X