2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım hayırlı olsun bende burdaki formlardan okumuştum rıza bey için çok olumlu şeyler yazıyodu gerçekten güzel haberlerini bekliyoruz
canım

inşallah canım tesekkur ederımm :) inşallah guzelaberler verebılırımmm

Allah gönlüne göre versin,bir an önce güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım..Herşey güzel olacak emin ol...

inşallah canım bugun bi doktora gittim hem bişi söledi hem de moralımı bozdu ama bakalım ınsallah
rıza bey ı çok övüyolar ınsallah yardıumı olur bana da

tatlım sana yazdım bir kaç sayfa önce ama görmedin sanırım, çok geçmiş olsun tekrar. şu an durumun nasıl düzelme var mı? dualarım seninle..

ok sağol canım benım kanamam azaldı ama düştü bebegım yanı gebeık yok su an regl gibi oldu
sadece bıraz daha agrılı inşallahh yum. tarıhleırmı hesapladım calısısaz bakalım :)

ayşemmm rabbim gönlünee göre versinnn canımm bacım...çok üzüldük senin için...dualarımızda yer verdik...inşallahh rabbim en hayırlı zamanda göbüşünü yeniden doldursun kavuş yavruna...
gözün aydın canım, değerlendir tabiki tüm imkanları...inşallahh çok iyi olurr bu doktorla...
bizde seni çok öpüyorum...allaha emanet...ya allah, ya rahman, ya rahim, ya kaviyyu, ya kadir....:26: :49:

canım benım Allah razı olsun eksık etme ne olur ben bu ara namaz kıalmıyorum ama aklıma geldıkçe
tüm hamılelere dua ediyorum siz de edın ben de sağlıkla kavusayım bebekıme
bazen cok üzülüyorum umutsuluga düşüyorum bugunde doktor seın vücudun kabul etmıo bebegı dedi
ama ncekı bebegım 28 haftaya kadaryasadı kan pıhtılasmasındna kaybettık yani o zmn o nası durdu demı
dua edıyorum Allah ım sen yoktanı var edersın hastayı ıyı eder sen de bana edersın yardm et die dua ediyorum
hep canım ınsallahhh

bu arada konuyu atlamışım :)) ben de kesinlikle acı ekşi tuzlu şeyler yiyorum... tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok :))

ayshe cim çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah bu doktor sana iyi gelir :16: özledik seni... kocaman öpüyorum :54:

inşallah canım :) :) :) ınsallah siz de sağlıkla kucaklarsınız bebeklerınızı mucxxxx :)

ayse dualarım seninle suan b hcg artısı ne halde kanaman devam ediyormu??? allah yardımcın olsun

canım kanamam azaldı gıttıkce ama düştü tabı bebıs bı dahakı aya kısmet denemeye devam :)

cnm rabbim kucağınada almayı nasip eder sağlıcakla inşalla cnm kalp atışı ne zman duydunuz ben yarın gidicem endişeliyım

cnm tam 6 haftalıkken duyabılıosun ben 6+4 ken duymuştum cok heycanlı ayy ıns sende benım gıbı aglamassın:)))helede bı 10 haftalık olsun o zaman fıkır fıkır oynadıgını göruceksın:))

ne mutlu bizde heyecandan işte daha kalp atışlarını duyamadık şimdi onun heyecanı var sonra cinsiyet öğrenme telaşı başlıcak ve başkları rabbim sağlıkla yaaşamayı nasip etsin çok güzel bir mucize içimizdeki :)

aynen cnm ılk kalp atışını duymak ıcın bekledım sonra 10 haftalıkken fıkır fıkır oynadıgını gördum sonra 16 haftalıkkken oğluşumun olucagını duyup şaşırdım hep kız beklıodum :)))annelerın kız babalarında erkek beklemesıne benzetıorum suan oğluşuma cok alıştımm :))allah saglıklı versın hep öle dua ettım sonra 17 haftalıkkken sınemada oynadıgı duyarak sınemada esımın kulagına oynadıgını soledım:)))her gecen gun daha fazla heyecan dunde oğluşumun 4 boyutlu resmını cercevelettım:)))bebısım aynı babasına bensıooo sımdı ıse heyecanla kucagıma alıcagım gunu beklıorum her akşam ruyamda dogum yapıorum :))))))))))))))))))))))))))):52:

inşallah canım tesekkur ederımm :) inşallah guzelaberler verebılırımmm

inşallah canım bugun bi doktora gittim hem bişi söledi hem de moralımı bozdu ama bakalım ınsallah
rıza bey ı çok övüyolar ınsallah yardıumı olur bana da

ok sağol canım benım kanamam azaldı ama düştü bebegım yanı gebeık yok su an regl gibi oldu
sadece bıraz daha agrılı inşallahh yum. tarıhleırmı hesapladım calısısaz bakalım :)

canım benım Allah razı olsun eksık etme ne olur ben bu ara namaz kıalmıyorum ama aklıma geldıkçe
tüm hamılelere dua ediyorum siz de edın ben de sağlıkla kavusayım bebekıme
bazen cok üzülüyorum umutsuluga düşüyorum bugunde doktor seın vücudun kabul etmıo bebegı dedi
ama ncekı bebegım 28 haftaya kadaryasadı kan pıhtılasmasındna kaybettık yani o zmn o nası durdu demı
dua edıyorum Allah ım sen yoktanı var edersın hastayı ıyı eder sen de bana edersın yardm et die dua ediyorum
hep canım ınsallahhh

inşallah canım :) :) :) ınsallah siz de sağlıkla kucaklarsınız bebeklerınızı mucxxxx :)

canım kanamam azaldı gıttıkce ama düştü tabı bebıs bı dahakı aya kısmet denemeye devam :)

canım dualarımız seninle sende gelişmeleri bize yaz olurmu ben rıza beyin sana iyi geleceğini düşünüyorum hem herşeyi anlatıyomuş hemde oldukça ilgiliymiş hersoruyu rahatça sora biliyosun diye duydum..
yani kimseden olumsuz birşey okumadım hayırlısı olsun tekrar canım..
ayrıca sen o doktorlara bakma sonuçta bu durum rıza bey gibi adamların alanına giriyo herkes doktor değilm malesef sen moralini yüksek tut canım..

1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu? :(

1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu? :(

off bayramlarda pratisyenler kalıyor ya hastanelerde ben özel muayenehaneye gidecem doğuma da doktoru özel bir hastaneye çağırcaz, inşallah sıkıntı olmaz ya :( dua edelim birbirimize

tamam cnaım her halukarda tabı sıkıntı olabılır ıns hayırlı zamanda gelrı bebıslerımız bırde dun doktora gıttım ben kalp atıslarını gördüm bebegımın ama kanama varmıs progestan verdı doktor dıkkat etceksın dedı haftaya cuma gene gıtcem bıraz moralımız bozuldu tabı hayırlısı olsun bakalım

sevgili ay_she bol bol dua et canım..ve dr.un söylediği olumsuz şeyleri hiiç kafana takma..benim arkadaşıma erkek doktor şöyle demişti:ben hamile kalabilirim ama sen kalamazsın..yani bir erkeğin hamile kalması ne kadar imkansızsa senin ki de öyle:??''tabi kadıncağız yıkıldı ama çok şükür 2 tane normal yoldan çocuğu oldu:))Rabbim vermek istesin gerisi boşşş...çok geçmiş olsun tekrar..

tamam cnaım her halukarda tabı sıkıntı olabılır ıns hayırlı zamanda gelrı bebıslerımız bırde dun doktora gıttım ben kalp atıslarını gördüm bebegımın ama kanama varmıs progestan verdı doktor dıkkat etceksın dedı haftaya cuma gene gıtcem bıraz moralımız bozuldu tabı hayırlısı olsun bakalım

evet aynen senin gibi düşünüyorum bu doğum olayları da tamamen nasip işi..herşey çok planlıyken allak bullak olabiliyor yada rastgele gittiğin bir dr. çok güzel bir doğum yaptırabiliyor:))
kanama normal canım..sen dinlenmeye çalış..stres yapma..bebek rahime yerleşmeye çalışırken bazı kıncal damarları çatlatırmış..ben kızımda 4 haftalıkta başlamıştı lekelenmelerim..3. ayın sonunda çook şiddetli bir kanama oldu..ama bebeğe hiç zarar vermedi..olacağı varsa oluyor..o zaman çok üzülmüştüm ama dr.un söyledği hiç aklımdan çıkmıyor..bu kadar stres yaparsan bebeğin kalacağı vrsa da kalmaz rahat ol dünyada yiyecek ekmeği varsa o gelir zaten demişti:))hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar..

hoşgeldin önce hayırlı olsun canım..ilk gebelik sanırım:)
değerin gayet iyi çıkmış..kesenin gözükmemesi de çok normal karından 6. hafta dolunca gözüküyor daha minnacık annesi:))dr.un söyleyiş tarzından endişelenmişsin sanırım..kese vardır da karın usg sinden gözükmüyordur..muhtemelen vajinal usg den gözükür..ben de görmedim henüz haftaya gitcem..

benim ilk gebeliğimde de öğrenir öğrenmez gitmiştik dr. a değerim seninki gibi henüz düşüktü dr 1000 1500 olunca kese ancak görülür endişelenme demişti sonradan kesemizi gördük ama nasibimizde yokmuş 8 haftalıkken ayrılmak zorunda kaldık :(

kızlar bi kez daha mesaj yazmıştım ama henüz kontrole gitmemiştim dün ilk kontrolüme gittim ve minik kesemizi gördük bu defa herşeyin yolunda olduğunu duymak bana umut verdi listeye eklenmek istiyorum ama topiği açan arkadaşımız zor günler geçiriyor sanırım allahım sabır versin tez zamanda tesellisini yollasın allahım kimsenin kuıcağını boş bırakmasın
listeye eklenmek için kime yazmalıyım ???

pinaris baska bi doktora daha gitsene doktorun dedikleri biraz sacma geldi bana kalp atisi dinletmek niye zararli olsunki biz gecenkinde her gidiste
dinliyoduk.haftasina gelince cok buyuk fark olmadiktan sonra korkma bazen ileri gider bazen geri onemli degil.isten cikacak olan sendin dimi ne oldu o mesele?

haklısın korktum çünkü çok farklı boyutlar ve tarihler verdi.evet beni çıkardılar işten hiçbir hak iddia etmiyorum diye evrak imzalatmadan paramı vermediler imzaladım bende.çok üzülmüştüm ama şimdi öyle insan görüntüsündeki yaratıklara hizmet etmediğim için mutluyum.sadece bebeğime odaklandım

ya maşallah sizlere:)))biz sona yaklaşırken siz daha yeni başlıyorsunuz.ççooookk güzell:nazar::nazar::nazar::nazar:allahım sağsalim hepimizi ve tabiki meleklerimizi kurtarsın:1::1::1::1::1:

mrb kızlar ismim huriye ben 2009 mart annesiyim... ve inşallah 2012 kasım anneside olacağım Allah nasip ederse...1987 doğumluyum, 54 kiloyum, son adet tarihim 10 şubat, 12 martta BETA hcg 280.2 çıktı... haftaya inşallah doktora gideceğim... rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..

Hadi Huriyecim hayırlı olsun.İkinci çocuklarımızıda beraber doğururuz inşallah. Allah sağlıklı hamilelikler versin. bebelerimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE :46::emir_bebek::16:

KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE :46::emir_bebek::16:

hayırlı olsun darısı bizlerin başına.

canım dualarımız seninle sende gelişmeleri bize yaz olurmu ben rıza beyin sana iyi geleceğini düşünüyorum hem herşeyi anlatıyomuş hemde oldukça ilgiliymiş hersoruyu rahatça sora biliyosun diye duydum..
yani kimseden olumsuz birşey okumadım hayırlısı olsun tekrar canım..
ayrıca sen o doktorlara bakma sonuçta bu durum rıza bey gibi adamların alanına giriyo herkes doktor değilm malesef sen moralini yüksek tut canım..

canım benım evet :) işinin ehlı ve tam benım sıkıntıma yardımcı olacak bi doktor....biraz pahalı ama deger cidden
herseye deger....cerrahpaşada da görev yaptıgı için baız testleri oradan yapabiliyormuşuzz....bir de bugun benımle aynı sorunu
olan bi arkadas ve o da 3 bebegını kaybetmıs bu forumda karsılaştım ama doğurmus bebegını ocak ayında doğum yapmıs
yanı sorunlarmız aynı ama olmuşş....tekrar tekrar denememız gerekıyo demekkı Allah ım da nasib ederse inşallah
zaten bugun rıza madazlnın dkotrum programında söylediği bişiyi dinledım dıokı düşük çok normal bişeydır düşüğe bakıptaa
kaygılanmaya hıc gerek yok yılmadan denemek lazım tekrarlayan dusuklerde ancak arastırma yapılır kı bunun da % 60 ı
sebepsizdir yani denemeye devam etmek lazım diyodu ayy hem yazdıkalrınızla hem bugun o benımle aynı sorunu olan arkadasın
bebegını kavusmasını öğrnmemle çook rahataldım hepsini gerıde bırakıp hatırlamayacagım gunler de gelır ınsallah canımm :) :16:

sevgili ay_she bol bol dua et canım..ve dr.un söylediği olumsuz şeyleri hiiç kafana takma..benim arkadaşıma erkek doktor şöyle demişti:ben hamile kalabilirim ama sen kalamazsın..yani bir erkeğin hamile kalması ne kadar imkansızsa senin ki de öyle:??''tabi kadıncağız yıkıldı ama çok şükür 2 tane normal yoldan çocuğu oldu:))Rabbim vermek istesin gerisi boşşş...çok geçmiş olsun tekrar..

ayyy ınanmıyorum ne duygusuz ne ahlaksız adammışş inanamıyorum yazıklar olsun ya doktor öyle mi olur....
ne sorunu vardı kı canım arkadasının doktr böle iddialı konusmus....Allah verdıkten sonra
bak bakalım naısl oluyor Allah nasib etmedıkce bak bakalım oluomu kısmet canım yaa..çok sağol vallahi böle güzel
haberler duyunca coook sevınıyorumm :)

oooh ne gusel hayırlı olsun canım adına cook sevındım :) darısı basıma inşallahhhh :) :16: tabi önce tekrar hamnıle kalmam lazım :1:

mrb arkadaşlar kaç gündür giremedim,umarım sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir..biz de iyiyiz,bugün 6+3 olmuşuz ve kalp atışlarını duydum bugün...ikinci bebeğim ve kazara olduğu için ve hatta daha 1.si çok küçük olduğu için,hiç beklenmeyen bi misafir olduğundan bugüne kadar hissedememiştim,bugün kalp atışarını duyunca bi tuhaf oldum,içimden de erkek olacakmış gibi geliyo,hayırlısı olsun bakalım,dr folik asit verdi bi de sizler ne kullanıyosunuz?allah hepimize güzel bi hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

kızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım

riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan

inşallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı cok rahataldım

cok iyi bi doktormuşş herkes çok memnun acıbademe gelıyomuş muayene için

beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile

olur...çok dua edin kızlarr öpüyrum hepinizi....

canim benim sakin umudunu kesme insallah bir gun saglikli bi sekilde dogurabileceksin bebegini.sonucta hamile kalabiliyosun mutlaka bi seferinde olacaktir.inan nerdeyse her namazimda ismine ozel dua ediyom.bide hastane karsilastigim 10 yildir bebegi olmayan çilem diye bi kiz vardi ona dua ediyom.allah kabul eder insallah.ikinizde bu gunleri kucaginizda bebisiniz gulerek hatirlarsiniz.hem forumda biri vardi 5 dusukten sonra bebisi olmus.
haklısın korktum çünkü çok farklı boyutlar ve tarihler verdi.evet beni çıkardılar işten hiçbir hak iddia etmiyorum diye evrak imzalatmadan paramı vermediler imzaladım bende.çok üzülmüştüm ama şimdi öyle insan görüntüsündeki yaratıklara hizmet etmediğim için mutluyum.sadece bebeğime odaklandım

ohh ne guzel takma kafana hicbiseyi onlarin yaninda kalip sinir olacagina evinde otur daha iyi...

mrb arkadaşlar kaç gündür giremedim,umarım sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir..biz de iyiyiz,bugün 6+3 olmuşuz ve kalp atışlarını duydum bugün...ikinci bebeğim ve kazara olduğu için ve hatta daha 1.si çok küçük olduğu için,hiç beklenmeyen bi misafir olduğundan bugüne kadar hissedememiştim,bugün kalp atışarını duyunca bi tuhaf oldum,içimden de erkek olacakmış gibi geliyo,hayırlısı olsun bakalım,dr folik asit verdi bi de sizler ne kullanıyosunuz?allah hepimize güzel bi hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

allah hayirli etsin.bizde folik asit kullaniyoruz...

İyi akşamlar güzel anneler maaşallah kasım anneleri de gelmişler :nazar::nazar::nazar:
Bende 2012 ekim annesiyim sizden biraz daha öndeyiz hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum :nazar::34:

Back
X