canım hayırlı olsun bende burdaki formlardan okumuştum rıza bey için çok olumlu şeyler yazıyodu gerçekten güzel haberlerini bekliyoruz
canım
inşallah canım tesekkur ederımm :) inşallah guzelaberler verebılırımmm
Allah gönlüne göre versin,bir an önce güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım..Herşey güzel olacak emin ol...
inşallah canım bugun bi doktora gittim hem bişi söledi hem de moralımı bozdu ama bakalım ınsallah
rıza bey ı çok övüyolar ınsallah yardıumı olur bana da
tatlım sana yazdım bir kaç sayfa önce ama görmedin sanırım, çok geçmiş olsun tekrar. şu an durumun nasıl düzelme var mı? dualarım seninle..
ok sağol canım benım kanamam azaldı ama düştü bebegım yanı gebeık yok su an regl gibi oldu
sadece bıraz daha agrılı inşallahh yum. tarıhleırmı hesapladım calısısaz bakalım :)
ayşemmm rabbim gönlünee göre versinnn canımm bacım...çok üzüldük senin için...dualarımızda yer verdik...inşallahh rabbim en hayırlı zamanda göbüşünü yeniden doldursun kavuş yavruna...
gözün aydın canım, değerlendir tabiki tüm imkanları...inşallahh çok iyi olurr bu doktorla...
bizde seni çok öpüyorum...allaha emanet...ya allah, ya rahman, ya rahim, ya kaviyyu, ya kadir....:26:![]()
canım benım Allah razı olsun eksık etme ne olur ben bu ara namaz kıalmıyorum ama aklıma geldıkçe
tüm hamılelere dua ediyorum siz de edın ben de sağlıkla kavusayım bebekıme
bazen cok üzülüyorum umutsuluga düşüyorum bugunde doktor seın vücudun kabul etmıo bebegı dedi
ama ncekı bebegım 28 haftaya kadaryasadı kan pıhtılasmasındna kaybettık yani o zmn o nası durdu demı
dua edıyorum Allah ım sen yoktanı var edersın hastayı ıyı eder sen de bana edersın yardm et die dua ediyorum
hep canım ınsallahhh
bu arada konuyu atlamışım :)) ben de kesinlikle acı ekşi tuzlu şeyler yiyorum... tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok :))
ayshe cim çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah bu doktor sana iyi gelirözledik seni... kocaman öpüyorum
![]()
inşallah canım :) :) :) ınsallah siz de sağlıkla kucaklarsınız bebeklerınızı mucxxxx :)
ayse dualarım seninle suan b hcg artısı ne halde kanaman devam ediyormu??? allah yardımcın olsun
canım kanamam azaldı gıttıkce ama düştü tabı bebıs bı dahakı aya kısmet denemeye devam :)