2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben sizden yardim almak için morelim düzelsin diye yazdim dahada çok morelimi bozuldu merak ettıkleirmi sorcakdim hepinizde ayni fikırdesiniz caresizlık kötü bişey dokuz yıl olmadi tabiki dokdor gitmem gerekıyo ama ben bu yolda gebe kaldim türbeler gezdırdi hoca yedi ay pekı dokuz yıl olmadi kendilinden dokuz yıldan sonra nasıl oldu dokdordan sizin yerinizde olsam bende ayni düşünürdüm haklısiniz ama görmü şolsaniz inanmam diyen inanıyo gitmem diyen gidıyo aranızdan çakılcem tşkler

Aşılamalarını niye hoca yapmadı? O her şeyin en doğrusunu bimiyor mu?

işin ters tarafı nefret ederim sigradanda içenden de :D kınadımda başımamı geldi acaba:30::30::30:

Böyle bir şeyi ilk defa duydum vallahi :) :) :) Ben de sigara içerdim, hamileyken midem bulansın nefret edeyim dedim ama olmadı. Şimdi ne zaman canım istese naneli ürünler kullanıyorum. Ama sana ne fayda eder ki acep :) Patlıcan yemek işe yarar belki :)

Keşke hocaya tutuklu kalana kadar Allah'a tutulmuş olsaydın. Yüce rabbim bize ne güzel akıl vermiş, bu akılla ilim,irfan sahibi olmuşuz . Allah'a inanıp O'na şükredip, O'na dua ediyoruz. Keşke insanlar dinleri her ne olursa olsun sadece Allah'a inansalar araya üfleyici hocaları... rahipleri, hahamları v.s. katmasalar. Karnındaki bebeğe bir şey olursa (umarım olmaz ve sağlıcakla doğar) öbür dünyada Allah'a nasıl hesap vereceksin. "Yüce Rabbim sen bana akıl verdin ama ben kullanmamayı seçtim, benim yerime hoca efendi hazretlerimiz kararlarımı verdi, git ona sor" mu diyeceksin.

ben allaha inancim sonsuz asla herşeyın başi rabbimdir benım hocaya degıl allaha güvenıyorum oda öle dıyo lütfen ortami yada tam bilmeden beni yargilamayın dokdorada gitcem bügün konuşcam

Bu nickname in altından bence tanıdık birisi çıkacak. Forumdaki eskilerden biri bence tüm forumu makaraya sarıyor, başka ihtimal zor :) :) kimsen çık ortaya :)

arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim

tatlımm sorunun bebeğinin hareket etmemesi sanırım...

kaygılanma sen hissedemiyorsundur...ama neden hiç görmedin bebegını? doktora gitme imkanın yokmuu?:50:

Bu nickname in altından bence tanıdık birisi çıkacak. Forumdaki eskilerden biri bence tüm forumu makaraya sarıyor, başka ihtimal zor :) :) kimsen çık ortaya :)

Bende artık öyle düşünüyorum o nedenle bu arkadaşa cevap vermiyorum artık :)

ben sizden yardim almak için morelim düzelsin diye yazdim dahada çok morelimi bozuldu merak ettıkleirmi sorcakdim hepinizde ayni fikırdesiniz caresizlık kötü bişey dokuz yıl olmadi tabiki dokdor gitmem gerekıyo ama ben bu yolda gebe kaldim türbeler gezdırdi hoca yedi ay pekı dokuz yıl olmadi kendilinden dokuz yıldan sonra nasıl oldu dokdordan sizin yerinizde olsam bende ayni düşünürdüm haklısiniz ama görmü şolsaniz inanmam diyen inanıyo gitmem diyen gidıyo aranızdan çakılcem tşkler

tamam hoca sana yardım etti hamile kaldın benim anlamadığım doktora gidersen neden düşüyor? doktor neyi etkileyebilir ki? alt tarafı ultrasonda bakıyor, kan alıyor. hoca sana dua okur o duayı mı bozuyor bunlar? biraz mantıklı olmak lazım. doktora gitmek haram mı da hoca doktora gidersen düşer diyor. daha 5 ay nasıl sabredeceksin? kimbilir hangi vitaminlere ihtiyacın var.

mrb kızlar nasılsınız benim canım acaip sigara istio :((:ssz::ssz::ssz:

nasıl oldun sen bakim? kanaman devam ediyor mu?

banami dıyosunuz makaraya sarıyodıye okadarmi imkansiz bişey sizi ilk saydan takı pedıyorum arkadaşlar neden yardimci olmak yargliyosunuz şuan beni çaresiz bi çölde olarak düşünsseniz

tamam hoca sana yardım etti hamile kaldın benim anlamadığım doktora gidersen neden düşüyor? Doktor neyi etkileyebilir ki? Alt tarafı ultrasonda bakıyor, kan alıyor. Hoca sana dua okur o duayı mı bozuyor bunlar? Biraz mantıklı olmak lazım. Doktora gitmek haram mı da hoca doktora gidersen düşer diyor. Daha 5 ay nasıl sabredeceksin? Kimbilir hangi vitaminlere ihtiyacın var.

Nasıl oldun sen bakim? Kanaman devam ediyor mu?

kanama devam ediyor canım çok halsizleştim halime şükür napalım

bu arada bulemsu için tahminlerimiz devam ediyorrrrrrrrrrrr

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş

tahmini olanlar yazsınnnnnnnnn

moonsun88 beysalda olduğu gibi burda da karşı karşıyayız. bakalım ne olacak :52:

banami dıyosunuz makaraya sarıyodıye okadarmi imkansiz bişey sizi ilk saydan takı pedıyorum arkadaşlar neden yardimci olmak yargliyosunuz şuan beni çaresiz bi çölde olarak düşünsseniz

Dolayısıyla sen olmuş oluyorsun . Neyse, bak güzel kardeşim hem sizden fikir, yardım istiyorum diyorsun hem de cevabı kabul etmiyorsun. Burada sana cevap veren herkes aynı şeyi söylüyor, bir an önce doktora git, Allah göstermesin (Allah göstermesin,Allah göstermesin) tut ki şu an bebeğine kötü bir şey olmuş, doktor bakıp sana söylemeden nasıl bileceksin. Az ya da çok Allah hepimize akıl vermiş lütfen onu kullanmaya çalış.

tamam hoca sana yardım etti hamile kaldın benim anlamadığım doktora gidersen neden düşüyor? doktor neyi etkileyebilir ki? alt tarafı ultrasonda bakıyor, kan alıyor. hoca sana dua okur o duayı mı bozuyor bunlar? biraz mantıklı olmak lazım. doktora gitmek haram mı da hoca doktora gidersen düşer diyor. daha 5 ay nasıl sabredeceksin? kimbilir hangi vitaminlere ihtiyacın var.
ar

nasıl oldun sen bakim? kanaman devam ediyor mu?

yok haram degıl dokdora gitmek okadar kanser hastas onlardanda iyi olan benım gibi çocuk için gelenler onlarda gitmıyo kanser hastalari iyi oluyo raporr la gelıyolar dokdora hiç gitmeden iyi oluyolar benım gibi gebeler on yıl onbeş yıl bebekleri olmayamlar gelıyo olanda çok şuan kaç tane gebe var hi çbiride gitmıyo dogum yaapnlar oldu banada bir yıl öncesi dediler hoca varmış bi git
bi dene dediler güldüm inanmadim olanakadarda inanmadim benım bebegim rabbibime emanet

bu arada bulemsu için tahminlerimiz devam ediyorrrrrrrrrrrr

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş

tahmini olanlar yazsınnnnnnnnn

moonsun88 beysalda olduğu gibi burda da karşı karşıyayız. bakalım ne olacak :52:

bence de kız :)

Back
X