yok canım niye ki üzüleyim
içmeeeeee yarım iç
ben 3 ay öncesine kadar çok yoğundum şükür şimdilik iyiiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım niye ki üzüleyim
içmeeeeee yarım iç
Kızlar bakın bende ziraat mezunuyum haa hepinizin çiçeklerini sularım ahahaah
Ya bu arada bişey soracağım Sölemesi ayıp eşime Adana'dan şalgam gelmiş akşam Allahım o nasıl bir acıdır çok hoşuma gitti bir yudum aldım ama 1 bardak içsem noolur yaaaaaaa...
Kızlar bakın bende ziraat mezunuyum haa hepinizin çiçeklerini sularım ahahaah
Ya bu arada bişey soracağım Sölemesi ayıp eşime Adana'dan şalgam gelmiş akşam Allahım o nasıl bir acıdır çok hoşuma gitti bir yudum aldım ama 1 bardak içsem noolur yaaaaaaa...
demekkkk ekşiylede erkek cıkıomuş ay tum belırtılerım benım kızdı cıldımız bozulması dışındaa fecı yanııı hıç bılmem nbu kadar bozulsunnn ay beklıyoruruz cnm hayırlı guzel sonuçları ay okuyorum ayırıntılı fıyatları heryerde farklı benım gıttığımde özel hastane 42 tl imiş detaylı ultroson ssk ıle anlaşmalıymış bana acok cuzzı bı rakak m gelkı
ben 3 ay öncesine kadar çok yoğundum şükür şimdilik iyiiyim![]()
benim cildim çok bozuldu lekelendi hatta o yüzden kızıdr dedim doktorda kız deid![]()
Yasemin Kumral - BİM BAM BOM - YouTube
oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiiç kimse
ilan ediyorum herkeseeee
oh oh ohhh çok şükür dostlar benimdee artık bir kızım (oğlum) varrr
hırsındaann çatlasın tüm düşmanlar şimdi benimde bir kızımmm (oğlum) varrr
ha ha hayyy dinleyin dostlar şimdi benimde bir kızım (oğlum) varrr
kızlarr bu şarkı benden size ve bebişlerinizeee gelsinnnnnn kızı ve oğluşu olanlar değilştirsin sözlerriiii![]()
kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????
iç ama bir şartla bana da gönder... acı ve şalgamı bu kadar çok seven birine bu yapılır mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla çok uygun buralarda fiyatlar feci duurmda:)
kuzum ben pek bılmıyorum ama bak şimdi canım çektı aslında google amcaya sormak lazım o herşeyı bılıyo maşalla ben sıkıştımmı soluğu onda alıyorum acık acık ta soruyom hıç çekınmeden
iç ama bir şartla bana da gönder... acı ve şalgamı bu kadar çok seven birine bu yapılır mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????
toplantıya çağııryorlar öptümmm![]()
Ayy keşke söylemeseydim bak içime oturacak şimdi......
Canımmm ne demek valla bak gönderirim hiç sorun değil,sorma bende hastasıyım.Bi de eşimle rakı falan içtiğimiz zamanlarda çok severim ben şalgamı eşime de dedim zaten "o arkadaşına söyle yanlış zamanda gönderdi bunu"diye :))
ne iyi kalpli bir insanımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
haha oturmasın tatlım benım 2 sokak otede markette bıle var kolay bulunur aman içelım azıcık ne olcak kı abartmayalım ha tursu suyu ha salgam
kızlar bunu anlatmam lazım
dün kayınvalidemle konuşuyoruz...haftasonu amcanın torununun sünnet düğünü varmış, buyur sen de gel, dedi... ben de ay yok ben nasıl geliyim, o kadar yol evime bile gidemiyorum ki, dedim... oda "e eşin ikinizi de temsil eder sonuçta, ha sen ha o farketmez" gibi bişi dedi... yani daha eşime sormadan onun oraya gideceğini düşünüyor bir de planını yapıyor. ama daha benim kocam kararsızdı, çünkü buraya gelmek istiyordu... vee bugün biletini almış bulunmaktayız, sünnet düğününe değil de buraya geliyor kuşum![]()
Ayy keşke söylemeseydim bak içime oturacak şimdi......
Canımmm ne demek valla bak gönderirim hiç sorun değil,sorma bende hastasıyım.Bi de eşimle rakı falan içtiğimiz zamanlarda çok severim ben şalgamı eşime de dedim zaten "o arkadaşına söyle yanlış zamanda gönderdi bunu"diye :))
ay o iğrenc şeyden içicez daha ayyyy ööööööööööö ay cnm benım bılgım yok ama gebelık şekerınde ben böle mudahaleyapıldını bılmıyodum bende cıkmamıstı
inşalla tatlım senınde 14. Haftan hayırlı uğurlu olsun ay benım 14.hafta da 1 hafta boyunca acaip başım ağrımıştı sendede varmı tatlım