2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
olur olur tabi:) yaz hayırlı olsun yeni ayakkabıların:)

fotoğraf makinam geldi haftasonu çekip koyacam bu kez söz foto:) bu kıyafetlerle koyarım hemde:)

ben de yapıyorum böyle anlamsız alınganlıklar, olsun kuzum geçer hemen hiç takma kafana:) ağlama o kadar büyütülecek bir kavga yok.. ha onlarında daha anlayışlı olması gerek, benimki de yapıyor anlamıyor hamilelik hassasiyetimi:)

benim doktorun tabiri meşhur oldu :)

hemen hemen hepimiz öğrendik çok az kişi kaldı canım sen öğrendin mi? benim pipiloşum var bir tane:)

doktorum büyük ihtimal kız dedi.2 li tarama testinde kıza benzetiyoru mdedi bundan iki hafta önce gittiğimdede pipi falan göremiyorum ben kıza benzetiyorum gene dedi.haftaya gene gidicez o zamn kesin belli olur şimdilik kız :) o topiğin linki nedir canım cinsiyetler.sen kaçıncı haftada öğrendin pipiloşu ayy çok sevdim bu kelimeyi pipiloş:1: sağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına :nazar:

işte bunu anlamıyor eşim... önceden daha sabırlıydı... ama şimdi en ufak bir şeyde bile tahammülsüzleşti... bir senedir tek başına, eve geliyor ses yok seda yok. konuşacak kimse yok, bunlar onu yıprattı biliyorum... konuşkan biridir çünkü. tek kalmayı sevmez. ama hiç bir şeye tahammül edemiyor... hamileliğimde bunu ikinci kez yapıyor bana... tamam diyoum alttan alır şimdi diyorum ama tam tersi oluyor, sinirleniyor, geriliyor...

eşim konyada canım... gidip geliyoruz iki haftada bir ama olmuyo işte.

benim eşimde bazen anlamıyor bbeni kzııyor bağırıyor nadirde olsa bende kırılıyorum sonra 10 dakika sonra pişman olupp geliyor özür diliyor sinir ediyor beni napıcaksın canım hoşgörmeye calısıyorum herkeste hata kusur var bende mukemmel değilim sırf bebeğim yıpranmasın diye ağlamıyorumda ertesi gün geciyor unutuyorum :25:

işte bunu anlamıyor eşim... önceden daha sabırlıydı... ama şimdi en ufak bir şeyde bile tahammülsüzleşti... bir senedir tek başına, eve geliyor ses yok seda yok. konuşacak kimse yok, bunlar onu yıprattı biliyorum... konuşkan biridir çünkü. tek kalmayı sevmez. ama hiç bir şeye tahammül edemiyor... hamileliğimde bunu ikinci kez yapıyor bana... tamam diyoum alttan alır şimdi diyorum ama tam tersi oluyor, sinirleniyor, geriliyor...

eşim konyada canım... gidip geliyoruz iki haftada bir ama olmuyo işte.

uzakmışsınız allah kavuştusun yaavrunuzla ....
anne kuzzu baba kuzu kuzu kuzu buluşun inşallah

doktorum büyük ihtimal kız dedi.2 li tarama testinde kıza benzetiyoru mdedi bundan iki hafta önce gittiğimdede pipi falan göremiyorum ben kıza benzetiyorum gene dedi.haftaya gene gidicez o zamn kesin belli olur şimdilik kız :) o topiğin linki nedir canım cinsiyetler.sen kaçıncı haftada öğrendin pipiloşu ayy çok sevdim bu kelimeyi pipiloş:1: sağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına :nazar:

saol canım sende güle güle büyüt bebeğini inşallah:) valla onu ben yoktum dedem vefat etmişti o zaman açmışlar sanırım çok farkında değilim ben de bilmiyorum diğer arkadaşlardan yardım iste sen:)

canım eşin çok temkinli davranıyo olabilir…
sen kendi kendini çirkin hissediyorsundur canım eşin in böyle hissettiğini düşünmüyorum… kendine biraz daha güven… etrafta ne çirkin kadınlar var, erkekler etraflarında fır fır dönüyor… ben hep “çirkin kadın yoktur, kendine güvenmeyen kadın vardır” sözüne inanırım… sen de bi an önce kendine güvenini tazelemelisin bana sorarsan…

piki bizi öpmemişsin öyle olsun 

Günaydın tatlım… çok yormasaydın kendini…

ama ama sen dün bizim arkamızdan niltle çekiştirmişsinn ondan öpmedim:19: ama neymiş dün dündür bugün bugündürrr :52::52::52::52: o yüzden öpüyorummmmmmm :38::38::38:

saol canım sende güle güle büyüt bebeğini inşallah:) valla onu ben yoktum dedem vefat etmişti o zaman açmışlar sanırım çok farkında değilim ben de bilmiyorum diğer arkadaşlardan yardım iste sen:)

başınız sağolsun canım.bir bilen yardımcı olur sanırım :1:

yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.

dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü:50:
esra ben seni ilk tanıdımda bu topiğe yeni yazmaya başladığımda sen gene böyle atışmıştın eşinle ve telefonlarına çıkmamıştın
2 gün gözükmedin seni hepimiz merak ettik 2 gün sonra mesaj yazmıştın eşimle beraberim keyif yapıyorum diye onu görünce yelkenler suya indi demeiştin
eminim eşin gelince gene aynısı olacak onu göreceksin için pır pır diyecek ve kendine onun gözlerine gülerken bulacaksın
üzüldüğün içinde kendine çok kızacak ve bebişinden özür dileyeceksin:29:

ahaa bulemsu gelmiş. nerde benim listem bakim

ahanda burdaaaaaaaaaaaaa

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş

kocama dün gece bu listeyi gösterdim ya pipiloş lafına takmış evde beni pipiloş diye çağırıyor yaaaaaa :(((((((

ben değilim o sensin diyorum gülüyor anlamıyorrrrr
ooo baya katılım var ama ben doktora gitmiyorum hala testi geçtim doktorum haziranın 16 sına kadar izin almış 21 haziranda ise ayrıntılı usg var bu yüzden benden 21 gün haber yok :26:
demek eşinin hoşuna gitti de ondan tekrarlayıp duruyor :9::9:

maşallahın var kuzum ama dikkat et bana kötü örnekler verdirme lütfen düzenli uyu. hem senin uyku düzenine alışıyor bebek doğumdan sonra da zorlanırsın tatlım:)

valla maşallahın var kuzum gez gez iyi olur:)

amin kuşummmm:)

valla ya benim bebek bile sevmiyor pazartesi sendromu yaşıyor her pazartesi...

yesinler bandını ve cicilerini bende kırmızı hamile tişörtü ve kırmızı uğur böcekli taç ve uğur böcekli küpe aldım bugün onu taktım çok şirin duruyor:)

ayy ayy bende çok sevdim bu uğur böcek işini :34: sanada çok yakışmıştır kırmızılarrrrrr ay ne güzel hamişlikk bari böyle tadını çıkaralım değil ama :52:

ahaa bulemsu gelmiş. nerde benim listem bakim

ahanda burdaaaaaaaaaaaaa

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş

kocama dün gece bu listeyi gösterdim ya pipiloş lafına takmış evde beni pipiloş diye çağırıyor yaaaaaa :(((((((

ben değilim o sensin diyorum gülüyor anlamıyorrrrr

:1::1::52: pipiloşşşş gelll canım mı diyoo :52:
bende eşime dedim dün güldü one öyle diyor :52:

yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.

dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü:50:

ayy canım yaa üzüldümm, onunda heheleri gelmiş uzaklık zor, birde hamişlik, ama annenin dediği gibi adam ordan anlayamıyorda, sıkma canını üzülme, cidden tayininin çıkmasını çok istiyorum cnm :(

cinsiyetleri öğrenenlerin yazılmış cinsiyetleri gördüm şimdi.allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.kaçıncı haftalarda öğrendiniz.benimde doktorum son 2 kontrolümüzde kıza benziyor dedi ama haftaya gidicez tekrara o zaman kesşin belli olur herhalde

ben 12 haftalıkken öğrendim ve değişmedi :) hoşgeldin bu arada :34:

herkeslere kocaman günaydın bugun kızlar erken uyandılar kahvaltıyı yaptık evi topladık:21::21:
herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşşşşşşş
sabahlamışsın bile bacım galibası kalmamış:52:

sağolasın canım tansiyon değil bebiş yer değiştirince olmuş arkadaşım öyle söyledi bebeğin ani yer değişikliğinde annenin bünyesi değişiyor nefes almakta zorlanıyormuş ve ağrısı oluyormuş annenin
demek erkekler önde haaaa:52:
baskım altında olmayan kaç cevap var içinde bakımmm:9:
evet eşin mantıklı söylemiş kızlara kutuş diyelim yengem kızları pampiş ne yapar diye sever
sen gece olacam deseydin yatağın içinde bakmaz gelirdim yanına benim gece uykularım kalmadı ya nedense

evet canım anahtar teslim olmamış bugun burcu sabah kadar burdaymış

kendi işlerinde yorulman bitti sıra eşinin işlerinemi geldi :19: neyse enişteye kızmayalım bu seferlik önemliymiş işler seninde yardımcı olman sevindirmiştir onu:21:
bazen oluyor öyle

inandık artık

günaydın canım hala baş ağrın devam mı ediyor senin yarın gideceğin doktora sorsan ya bir ne yapabilirim bitkisel olarak diye
birde boyun köküne sıcak su torbası o yoksa pet şişeye sıcak su koyup boynunu daya mutlaka faydası olur ama doktoruna genede sor

sakın kızı buldum diye olmasın :21::21: bu sevinç rabbim sağlıklıca kucağına aldığın günü göstersin canım benim son günlere çok sıkılmıştın bu sevinci hak ettin :29:

günaydın canım:29:

anladım moonsun bu gece boş geçti sen ondan kızdın eşine:9::9:

ohh sefan olsun uykuyu sevince 5 dk bile çok değerli oluyor demi canım:29:

hayırdır canım dünden mi canın sıkkın sevinmedi diye :26:

hoş geldin canımm, :29: sen neler yaptınn

sabah eşime diyorum kaçarımız yok çatlıcaz hepimizdeeee :1::1::1: seninde kaçarın yok büyücek karnın ve çatlıcaz hihihihhiih :23::23::23:

bak hemşoma sen hem uyuyorlar hemde uyuya kaldık diyorlar hihihih iyi yapmışsın kuzummm :27:

günaydın cadım hoşgeldin dün sana yetişemedim ama yazdıklarını okudum :23: :1::1::1: ne kadar iyi şeyler düşünüyorsun benle öyleee :52::52::52:

senin canın mı sıkkın hayırıdrrr :44:

hayırlı cumalar canımm :emir_bebek:

ee yani ben gidersem ağlarsınız ağlarr aysunnnn dön topiğeeeeee diyeee :33::33::33: :9::9::9:

yaaaaa çatlıycazz belki ama çok şişmesekk yinede vücut hantallaşıcakk iyice kuzum yaa

ayy aysun hakkikaten topiğin neşesisin kuzum kanbersiz olmazz gitme :9: :52:

esra ben seni ilk tanıdımda bu topiğe yeni yazmaya başladığımda sen gene böyle atışmıştın eşinle ve telefonlarına çıkmamıştın
2 gün gözükmedin seni hepimiz merak ettik 2 gün sonra mesaj yazmıştın eşimle beraberim keyif yapıyorum diye onu görünce yelkenler suya indi demeiştin
eminim eşin gelince gene aynısı olacak onu göreceksin için pır pır diyecek ve kendine onun gözlerine gülerken bulacaksın
üzüldüğün içinde kendine çok kızacak ve bebişinden özür dileyeceksin:29:

ooo baya katılım var ama ben doktora gitmiyorum hala testi geçtim doktorum haziranın 16 sına kadar izin almış 21 haziranda ise ayrıntılı usg var bu yüzden benden 21 gün haber yok :26:
demek eşinin hoşuna gitti de ondan tekrarlayıp duruyor :9::9:

ya canım sen bizi çıldırtacakmısınnnnnn :41: :52::52::52: hemen pazartesi için başka doktora randevu alıyorsun ve bu bacılarını artık merakta bırakmıyorsunnnnn :32::32::32::34:

bulemsunun bebeği sendeee açıyorsun pipini yada kukunu gösteriyorsun teyzeemmmm:ssz::1::1::1:

ayy ayy bende çok sevdim bu uğur böcek işini :34: sanada çok yakışmıştır kırmızılarrrrrr ay ne güzel hamişlikk bari böyle tadını çıkaralım değil ama :52:

ayy canım yaa üzüldümm, onunda heheleri gelmiş uzaklık zor, birde hamişlik, ama annenin dediği gibi adam ordan anlayamıyorda, sıkma canını üzülme, cidden tayininin çıkmasını çok istiyorum cnm :(

yaaaaa çatlıycazz belki ama çok şişmesekk yinede vücut hantallaşıcakk iyice kuzum yaa

hoşbuldum canım.senin cinsiyet ne

ben de yapıyorum böyle anlamsız alınganlıklar, olsun kuzum geçer hemen hiç takma kafana:) ağlama o kadar büyütülecek bir kavga yok.. ha onlarında daha anlayışlı olması gerek, benimki de yapıyor anlamıyor hamilelik hassasiyetimi:)

ufff ne biliyim canım... mesaj atsın affet beni, hatalıyım biliyorum, özür dilerim... desin affederim belki :26::26::26:

ahhh canım yaaa kıyamam size...nazarlara gelmişiniz gerçekten..7 yıldır kavga etmeyipte...bi çift lafın sizin buraya getirdiğinden belli...:50:
sen şimdi iyice hassaslaştın... hepimizde var zaten o duygusallık...hormonlarımız tavan yapmış durumdaa:50: ama annenin dediği gibi eşinede yazık...tam olarak anlayamıyordur seni...uzak olunca...düşünki benimkii dibimdeee bazen anlamadıgını hıssedıyorum benım hıslerımı...eskisi gibi olsun..hilal yine güçlü kadın olsun istiyor..olmuyorr bazenn olmuyorr iştee ne yapabilirizkii?:14:
uzakta oluncaa telefonda mimikler, duygu olmadıgı ıcın zor oluyorr...bizde nişanlılık dönemindee yaşadık buna benzer şeyler...hani geçenlerdede böylee üzülmüştün...ama eşin gelinceee herşeyi unutuvermiştinizz kuzucum...sen şimdi kulak ver bu bacına...ben inanıyorumkii eşin yarın geldıgındee affettirecek kendini...yüzyüzeyken halletceksinizz...aslında farkındamısın halletcek sorunda yok ortada...sadece ÖZLEMMM...hemde kocaman bi ÖZLEMMMM:29:
rabbim hayırlısıylaa kavuştursunn sizi canımm:26: yaa yapabileceğiniz bişey varsa annenın dediği gibi ayarla raporunu git evinee...hamilesin sana yazık bebegınıı hele çok yazık...senın psıkolojın dogrudan onuda etkiliyordurr annesiii:50: babasıdaa her an şahit olsun senın bu döneminee ve benımsesın babalıgı:16:

tamam ben hassaslaştım ok ama ona ne oluyor? kendi mi hamile? kendi mi tüm gün bebeği düşünüyor, bebeği için yaşıyor... üzülürse bebek te üzülecek diye kendini son dakikaya kadar tutuyor? bunkadar rahat davranmaması lazım... gelmesin istemiyorum, hiç istemiyorum onu görmeyi... barışmak istemiyorum ben onla.. oh valla çocuk yaparken iyiydi, babalığı öğrenmek zor geliyo... rüyasında görür ikinci bebeği o :19:

ah canım uzak olunca anlaayamıyorsun bazen birbirini kıyamam sana ben niye yıprattın kendini açmamazlık yapma uzatma oda zaten dediği laftan pişman olmuştur :50: tez zamanda kavusursnuz inşAllah sorunlarınızda biter :34: hadi gülümse canımmm :23: sana gülmek yakışır bitaneeeem :38:

dün annemle konuştu işte "esra iyi değil sonra konuşursunuz" dedi... bi daha aramadı... hala aramadı.. arasa açmıcam zaten. hiç bişey yokmuş gibi konuşucak biliyorum, açmıcam.

benim eşimde bazen anlamıyor bbeni kzııyor bağırıyor nadirde olsa bende kırılıyorum sonra 10 dakika sonra pişman olupp geliyor özür diliyor sinir ediyor beni napıcaksın canım hoşgörmeye calısıyorum herkeste hata kusur var bende mukemmel değilim sırf bebeğim yıpranmasın diye ağlamıyorumda ertesi gün geciyor unutuyorum :25:

yanımda olsa böyle olmaz eminim... ama ben napıyım, hamile olan benim. o alttan alsın.

uzakmışsınız allah kavuştusun yaavrunuzla ....
anne kuzzu baba kuzu kuzu kuzu buluşun inşallah

sağol canım.. amin... hevesim de kalmadı artık.

KIZLAR KIZLARRRRR BİLİN BAKALIM NE OLDU
kayganam kahvaltıya gelecekmiş beni arayamıyor ya telefonun kara listesinde olunca:23::23::23: eltimi aramış bulemsuya kahvaltıya gidelim demiş eltim abla sen kahvaltı yaptın değil mi diyor
anne onlar artık erken yapıyorlar demiş kayganamda yapmazlar yatırlardır daha demiş illa gelecekmiş
gelmesin dedim öğleden sonra büşranın okul için kaydına gideceğim dedim:45:
ablaları dün kıızm bir resim çekindi süper oldu çok fotojenik kızlarım var benim çoook hiç analarına çekmemişler hele babaalrına hiç çekmemişler:21::21::21::9::9:

aysun bakalım ben seni dinliyip doktora gidiyorumda bebişim seni dinleyip gösterecekmi kendini görecez ne kadar ikna edebiliyosun yeğenini :40:

canımmm sağlıklı olsunlarda napalımm düzeliriz zamanla :30::34:

tatlım sizde öylesiniz sayenizde içim huzur doluyr Allaha hamd olsun ki sizler giibi cici kızlarla beni tanıstırdı :16:

bazen yazık çocuguma diyorum baya hareketli neşeli annesi olucak benim bebekte babası gibi soğuk kanlı sabırlı sakin kişilik olup çıkıyormusss :33::33::33:

kocişimde sabah akşam aşkım inşAllah bebeğimiz sana çeker hem çok güzel olur hemde çok neşeli diyor deliii ya böyle diye diye bebeği kendine benzetecek tam tersi olur ya hepp :9::9::9:

ohh sefan olsun uykuyu sevince 5 dk bile çok değerli oluyor demi canım:29:
ayyy vallaaa uykuu güzel bişeyyy:52::16:
bak hemşoma sen hem uyuyorlar hemde uyuya kaldık diyorlar hihihih iyi yapmışsın kuzummm :27:

kızzz hemşonn bi uykucu bi uykucu sormaa gitsinnn:52: yavru ceylann iş yerindekilereee kızçemleee biraz daha yatak keyfi yapmak istedikk diyemedimmm:1:
başınız sağolsun canım.bir bilen yardımcı olur sanırım :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html

buyur canımm link burdaa:34:

ben şimdiye kadar neşeliydimde şekerim kaynanadan haber gelince soldan soldan başıma bir zonklama geliyor gibi ben istemiyorum gitmiyorum hala istiyor birde ısrar ediyor:19::19:

ya canım sen bizi çıldırtacakmısınnnnnn :41: :52::52::52: hemen pazartesi için başka doktora randevu alıyorsun ve bu bacılarını artık merakta bırakmıyorsunnnnn :32::32::32::34:

bulemsunun bebeği sendeee açıyorsun pipini yada kukunu gösteriyorsun teyzeemmmm:ssz::1::1::1:
yok canım gitmeyeceğim başka doktora çünkü geçen sefer baska doktorlara gittim hiç memnun kalamadım doktorumdan başka doktora baktırmam artık:21::21::21::21::21::21::9::9::9::9::9:

ayyy vallaaa uykuu güzel bişeyyy:52::16:

kızzz hemşonn bi uykucu bi uykucu sormaa gitsinnn:52: yavru ceylann iş yerindekilereee kızçemleee biraz daha yatak keyfi yapmak istedikk diyemedimmm:1:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html

buyur canımm link burdaa:34:

ayyy canımm benim çok teşekkür ederim.artık bende inşallah sık sık burdayım haftasonlar pek giremiyorum ama hafta arası burdayım kısmetse:34:

Back
X