kusura bakmayın falan de bari![]()
hamilelik unutkanlık yaptı kusura bakmayın de![]()
ay bir kusura bakmayın diyim bari birde ihsan eleman alınacak diyordu felan diyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayın falan de bari![]()
rezil oldumm yaane desem
allahtan adam müdür değilll yaa ne desem ki şimdi bennn
yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.
dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü![]()
oleyy oleyyyyben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:
tamam o zamn bugun öğleden sonra annemin evinin orda olan görüntüle merkezine gideyimama ya göstermezse :26:çünkü dün çok yoruldum ya dinlenmeye çekilmiş olabilir nasip artık akşama haber veririm size
5.den önce haber veririm ama![]()
düne göre daha iyiyim burcum ama sabah kahvaltısından sonra iş yerinde için dışıma çıktı yinee...kendi tükürüğümden midem bulanıyorrannesininbirtanesiiiiiiiii bugün iyisin dimi kuzum? aldığın cicileri gece eşime gösterdim. bayıldı valla. güle güle giydir canımmmmmmm
ayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
ithalattan ihsandan fatura istedim, oda bilr arkdaşa yönlendirdi, bende selim kim be yeni eleman mı aldınız dedimm
son giden maillere bir baktımmm adamın kendisine atmışımm :18::18: öfffffffff
:)))))))ayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
ithalattan ihsandan fatura istedim, oda bilr arkdaşa yönlendirdi, bende selim kim be yeni eleman mı aldınız dedimm
canım ben doktorumdan ayrı iki doktora daha gittim ama göstermedi velet kendini:18::18:
burcuxxx merak etme canım rabbim affeder inşşş ttail hakkın senin de
evet baya köklü yer değiştirdi benim sıpam sonra mekanı beğenmedi grublaşmalara denk geldi sanırsam tekrardan eski yuvasına döndü
kızların biri babası bir ben şekerim haksızlık yok
buna hamile kaldığımda eşime bu sanamı benzesin banamı diye sordum pipi bana benzesin geri tarafı senin olsun demişti
kız kaynanacığım gelecekti beni deli edecekti pişirdiğimden başkasını isteyecekti
eltim abla bana gelecek şimdi ben ne yapayım dedi bende bulemsu ablamla beraber gideceğim de dedimkaynanatörüm kaldı evde tek başına
he he adama kimsin sen deseymişsin daha iyi olurmuş![]()
mutluyken de alışveriş yapmak istiyorum üzgünken de... napsam ki... lavinya ve moonsuna sormuyorum yoksa dayak yicem artık
ben en iyisi annesininbirtanesi hilalime sorayımmm: hillaaaaaaaalll napsam kiiiii![]()
mutluyken de alışveriş yapmak istiyorum üzgünken de... napsam ki... lavinya ve moonsuna sormuyorum yoksa dayak yicem artık
ben en iyisi annesininbirtanesi hilalime sorayımmm: hillaaaaaaaalll napsam kiiiii![]()
ayy dama rezill oldumm adam ithalatada alınmamış iyimi izmirde bizim şirkete bağlı çalışıyormuşş
zıçtımm ne diycemmm
Günaydın kızlar..
Esra'cım üzüldüm canım yaa... İkinizinde canına tak etmiş anlaşılan ama annen çok haklı bir rapor alıp biraz hasret giderseniz düzeninizi kursanız bence ikiniz içinde iyi olur. Sonuçta herhafta sonu 700km yol gel git ikinizi yıpratıyor tatlım. Anneler en doğrusunu biliyor bence dinle onuÜzme canını ayrıca
![]()
aşkol sen üzgünken karışmam beni de alışveriş yapmak mutlu eder:) izin veriyorum yapabilirsin bir kendine, bir minişine ufak bir şey al:) bu arada netten aldıklarımız geldiğinde hangi marka ve kalitesi nasıl yazalımda bir daha aldığımızda fikrimiz olsun:) ben crazy babyden tulum almıştım çok güzel çıktı. bugünde aynı markadan aldığım diğer 2 ürün gelecek onları da söylerim:) markafoniden aldım hepsini:)
ayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
abooooo çok tehlıkelı semalardaaa yüzüyorsunn şekerimmmbirisi alışverişmi dediii
![]()
esrammm yüklee kız sermayeyi cicilereeeeedemek geliyorr içimdennn ama kızlarr beni mahvederr vallah billahhh...
sen en iyisi piyasa yoklaması yapma bahanesiylee at kendini çarşıyaa pazara
![]()
Çikolata ziyafeti yap.. Afrodizyak mutlu eder hem seni hem bebişini![]()
ben değil bebişim öyle dedirtti de![]()
bence de hamileliğini de belirterek bir kusura bakmayın de:)
ay canım gecmıs olsun bısey olmaz kusura bakmayın dıye kısa bı msj atsan yeter bence yada hıc caktırma
aynısını gecen burda bı arkadas yaptı cok komıktı kendı aralarında maıllesecekler guya susamlı simit tarıfı yücel dıye bı bayanada atıcak sen ona atıcam derken kurum baskanına at maili(onunda adı yücel ama erkek) cok komıktı kadında beklıyor maıl gelmedı dıye dıger arkadas farketmıs gönderi listesinden
![]()
oleyy oleyyyy
düne göre daha iyiyim burcum ama sabah kahvaltısından sonra iş yerinde için dışıma çıktı yinee...kendi tükürüğümden midem bulanıyorrhaftasonu dinlenince toparlanırım diyee umut ediyorumm:26:
sağol teyzesi...en güzelleri kızçene olsunn inşallahhonlar saglıklaa gelsinlerdeee hayatımızaaa biz daha neler alıcazz allahın izniylee onlaraa
ayyyy neysee kuzu napcann olmuş bi keree:44: sıkma tatlı canını sakınn![]()
:)))))))
ona deki salih bey kendimi affettirmek için çocuğuma adınızı vermeye karar verdim
ayyy canım olur öyle şeyler. aynen şunu de : bu vesile ile tanışmış olalım, hayırlısı olsun de.
ohhhhhhhhh iyi olmuş
Anammm ne yaptın sen.. Özür dilerim sizi hatırlayamadım malum hamilelik unutkanlık yapıyor felan de![]()
ahaahahahahahahahah akşama kendi çıkışını hazırla canımm hani muhasebecisin yaaa![]()
hayatbanagüzel almış civilden cicileri dün şeytan banada gir civile al bebişe cicileri dedi ama zor tutdum kendimi:18::18::18:
ama civilin mağzasının önünden geçerken şeytan dürttü beni işte:111:
evetttakşam eşimde bayıldı maviş şapkalı entel tulumaa
ama seninki belli değil kuzumm