2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben dondurma yediğim zaman kasıklarıma ağrı giriyor. o yüzden yememeye gayret ediyorum. bebek için çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. onun yerine soğuk sütlü tatlı yesen olmaz mı?

yazdım canım :))

bebişin cinsiyeti neydi kuzum senin?

ahh net bısey soyleyebılsem :1: canım 2 seferdır %80 kız dedıler ama kordon vardı o yuzden emın olamıyorum ayrıntılıda netlesır ıns:34:

Selam annecikler bugün berbat bi hava var İstanbul'da ama en azından sıcaklar düştü biraz,3 gündür o neydi yaa:53:

Bende dün akşam eşimle halıları kaldırdım,şimdi gelip alacaklar yıkanacak..
Acaip te bi uykum var nedense hava kapalı ondan mı ki acep?

Selam annecikler bugün berbat bi hava var İstanbul'da ama en azından sıcaklar düştü biraz,3 gündür o neydi yaa:53:

Bende dün akşam eşimle halıları kaldırdım,şimdi gelip alacaklar yıkanacak..
Acaip te bi uykum var nedense hava kapalı ondan mı ki acep?

hoşgeldinnn enerjik kızzz :1::1::1:

ben de birazdan doktora gidicem.. çok şükür hava serin.. rahat rahat gidebilirim :34:

hava sıkıntı ya ondandır canım..

bende eskıye gore daha cok yıyorum dondurmayı bı zararı olacagını sanmıyorum ama bende ondan mı yoksa hararetten abandıgım meyveler mı bılmıyorum ama bogazlarıma vurdu kac gundur sürüyor bugun daha ıyıyım dun aksam bende yedım hatta dayanamayıp twister hemde buzlu olandan yanı ama yavas yeıdm bsıey olmadı allahtan sen de terlıyken fılan yeme bırde araksına ılık su ıc mutlaka zaten porsıyonların küçükmüş bişey olmaz bence:34:

su içiyorum mutlaka:)

ayy lavinyaaaa.... canım çektiii... akşama alayım bari :9::9::9:

alın alın sizinde canınız çeksin alın diye yaptım, tek başıma almayayım kiloları anca beraber kanca beraber :D

hoşgeldinnn enerjik kızzz :1::1::1:

ben de birazdan doktora gidicem.. çok şükür hava serin.. rahat rahat gidebilirim :34:

hava sıkıntı ya ondandır canım..

Hoşbulduk şekerim:1:

Valla yaa ben kış mevsimini de çok sevdiğim için ayılar gibi afedersiniz:1:Yaz sıcaklarında çatlıyorummmm

Hadi bakalım bebişini göreceksin hee,gelir gelmez yaz mutlaka bekliyoruz bak...:34:

kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocam:9: bana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....

kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocam:9: bana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....

haberlerini bekliyoruz canım ..inş bebişini rahat rahat bolca görrüsün...

Günaydınnn canlarım, tatlı bebişlerimmm...

Yazılanları okuyamadım ama size koca göbişimin resmini getirdim..
http://ww.kadinlarkulubu.com/kasim-...elerinin-tatli-gobusleri-31.html#post24979158[/Q
maşallah canım seninde belli olmuş göbiş benimde bu hafta çıktı sanırım kiloda almaya başlıyorum

merhaba arkadaşlar özlemişim sizleri kaç zamandır giremiyodum aklımda sizdeydi ne güzel kaynatmışsınız yine doktora giden arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz inş haklarında hayırlısı olur bakalım bende sanırım haftaya gidicem nasipse bizimde kesin söyler artık kızmı herşeyde gözüm kalıyo almak istiyorum alamıyorum hayırlısıyla belli olaydı

Günaydınnn canlarım, tatlı bebişlerimmm...

Yazılanları okuyamadım ama size koca göbişimin resmini getirdim..
http://ww.kadinlarkulubu.com/kasim-...elerinin-tatli-gobusleri-31.html#post24979158[/Q
maşallah canım seninde belli olmuş göbiş benimde bu hafta çıktı sanırım kiloda almaya başlıyorum

merhaba arkadaşlar özlemişim sizleri kaç zamandır giremiyodum aklımda sizdeydi ne güzel kaynatmışsınız yine doktora giden arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz inş haklarında hayırlısı olur bakalım bende sanırım haftaya gidicem nasipse bizimde kesin söyler artık kızmı herşeyde gözüm kalıyo almak istiyorum alamıyorum hayırlısıyla belli olaydı

inşallah öğrenirsin canım...

ya ben daha öncede belirtmiştim şu listeye yazılmak istiyorum diye..yokmu beni yazacak bir arkadaş...

hangi liste canım ilk listeden mi bahsediyorsun hediyeleşmeden mi?

ah cnm kıyamam çok geçmiş olsun allaha sıgın umarım bişi olmazz sende sıkıntılı bi gebelik geçiriyon hemde kimsen yok destek olacakk dimi eşin kaynanan üzerine geliyodu anladım kadarıyla kimseyi takma cnm bebegini düşün :((

gercekten sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum allah sonunu ıyı eder ınsalah ...evet burda kımsemyok ama esım allaha şükür hep yanımda hep destekcım kayınvalıdemler bıraz ılgısız ve sorumsuz ama esım hep yanımda üzüldügümü agladıgımı gorunce nasıl uzuldu perısan oldu ....belırsızlık cok kotu ne oldugunu bılmıyoruz ne olacagınıda ..ınsaalh sag salım bebısımı kucagıma alırım dualarınızı eksık etmeyın ıyıkı varsınız sıze yazarken cok rahatlıyorum...

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu

katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

gercekten sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum allah sonunu ıyı eder ınsalah ...evet burda kımsemyok ama esım allaha şükür hep yanımda hep destekcım kayınvalıdemler bıraz ılgısız ve sorumsuz ama esım hep yanımda üzüldügümü agladıgımı gorunce nasıl uzuldu perısan oldu ....belırsızlık cok kotu ne oldugunu bılmıyoruz ne olacagınıda ..ınsaalh sag salım bebısımı kucagıma alırım dualarınızı eksık etmeyın ıyıkı varsınız sıze yazarken cok rahatlıyorum...

canım benim allah yardımcın olsun hakkaten zor bir durum ama dediğim gibi git ankaraya görüş iyi bir doktorla. belki doğum için falan başka bir sıkıntısı vardı ve farklı bir şey öneriri emin ol bebeğim. üzülme ama şimdi bebeğin iyi ve çaresi olan bir durumun var...

tamam canım ben kız olaraka yazıyorum. bir değişiklik olursa değiştiririz. inşallah değişmez.

varya acaba kaç bebeğin cinsiyeti değişecek çok merak ediyorum :52: benimde ayrıntılıda netleşecek. şimdilik kız.

selam, iyiyiz canım. sen nasılsın?

tabiki dua ederiz. ama dediğin gibi ne kanama var ne başkabişi. sen kendi doktoruna bir git bakalım ne dicek. ayrıntılı ultrasonda gözüklmez mi? ne zaman gireceksin?

:))))) kız biliyom senin oğlun olacağını. çekilişe katılacağını bilmiyordum. ondan listede yok. yazdım.

inşallah gösterir bebişin canım. çok heyecanlı gerçekten. sağlığıda yerindedir inşallah. faydalı bilgi için teşekkürler.

evet listemizin son haliiiiiii

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek

Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

arcak hülya bebiş cinsiyeti bekliyorum

canım bebegıme en son yüzde 90 erkek demıstı bırazdan kendı doktoruma gıdecem hem bebegımı sorcam hemde cınsıyetını bakalım ne olacak dualarınızı eksık etmeyınnnnn

Back
X