2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gercekten sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum allah sonunu ıyı eder ınsalah ...evet burda kımsemyok ama esım allaha şükür hep yanımda hep destekcım kayınvalıdemler bıraz ılgısız ve sorumsuz ama esım hep yanımda üzüldügümü agladıgımı gorunce nasıl uzuldu perısan oldu ....belırsızlık cok kotu ne oldugunu bılmıyoruz ne olacagınıda ..ınsaalh sag salım bebısımı kucagıma alırım dualarınızı eksık etmeyın ıyıkı varsınız sıze yazarken cok rahatlıyorum...
üzülme canım ya hakkınızda hayırlısı olsun benim 2, gebeliğim hiç bişey yokken sonlandı kalbi durdu anlayamadık bundada bir türlü dertler bitmedi bebişlerimizin bu dünyada nasipleri varsa dünyaya gelirler üzülme bizim yaşadıgımız saglık problemleride gelip geçici bende çok çektim ama şükür iyiyim inş bebişlerimizi sag saglım kucagımıza alırız ben ilk hamileliğimde hiç sorunum olmadıgı için hamile kalmayı hamilelik sürecini çok kolay sanıyodum istediğim herşeyi yapıyodum ama anladımki birazda kollamak lazımmış hakkımızda hayırlısı olsun canım...

cnaım orada gördüğün bilgileri bizimle paylaşmalısın :34:
kız moonsun88 beni buraya davet ediyonda niye sahip çıkmıyosun bana aşk olsun...:1::1::1::1::1::1:
paylaşayım bilgilerimi hemencek...

adım malum
yaşım 24
şehir istanbul
sat-22.01.2012
ikinci gebelik
bebeğin cinsiyeti oğlan gibi gibi:1:
kilo denilmiş..hamile kaldığım kilom 71-şimdiki kilo 69
başka gerekli bişey varsa belirtirim

Son düzenleme:
canım bebegıme en son yüzde 90 erkek demıstı bırazdan kendı doktoruma gıdecem hem bebegımı sorcam hemde cınsıyetını bakalım ne olacak dualarınızı eksık etmeyınnnnn

hemen gidiyorsun demek. nasıl insan bekleyebilir değil mi? canım inşallah sorun yoktur hamileliğinde, boşuna üzülmüşsündür. senin için dua ederim canım.

oğluş demek, oyyy yerim ben onu. akşama kadar gel mutlaka bize bilgi ver tamam mı? Allah bebişini sana bağışlasın.

kız moonsun88 beni buraya davet ediyonda niye sahip çıkmıyosun bana aşk olsun...:1::1::1::1::1::1:
paylaşayım bilgilerimi hemencek...

adım malum
yaşım 24
şehir istanbul
sat-22.01.2012
ikinci gebelik
bebeğin cinsiyeti oğlan gibi gibi:1:

başka gerekli bişey varsa belirtirim

hoşgeldin arkadaşım. bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim. senin bebişinde büyük bebişlerimizden.

demek seni moonsun88 davet etti, çok kuvvetliymiş referansın, nasıl ağırlasak seni bilemedim valla :52:

teyzoşlarrrrrr tetanoz aşımızı olmaktan geliyoruzz sağlık ocağında olduk, aşı yaparken omuzdan hiç acımadı zaten, 5 dk sonra biraz yanma hissettim o bölgede, oda yaklaşık 5 dk sürdü sonra hafifledi geçtiii :49:

teyzoşlarrrrrr tetanoz aşımızı olmaktan geliyoruzz sağlık ocağında olduk, aşı yaparken omuzdan hiç acımadı zaten, 5 dk sonra biraz yanma hissettim o bölgede, oda yaklaşık 5 dk sürdü sonra hafifledi geçtiii :49:

geçmiş olsun canım. benimde işte bu kadar acımıştı. her bünyede farklı heralde. kolunu çok zorlama bugün.

canım bebek çekilişine katılıyorsun değil mi?

hemen gidiyorsun demek. nasıl insan bekleyebilir değil mi? canım inşallah sorun yoktur hamileliğinde, boşuna üzülmüşsündür. senin için dua ederim canım.

oğluş demek, oyyy yerim ben onu. akşama kadar gel mutlaka bize bilgi ver tamam mı? Allah bebişini sana bağışlasın.

hoşgeldin arkadaşım. bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim. senin bebişinde büyük bebişlerimizden.

demek seni moonsun88 davet etti, çok kuvvetliymiş referansın, nasıl ağırlasak seni bilemedim valla :52:
hoş buldum iyi dileklerin için sağol aynı dilekler hepimiz için geçerli...
benim bebiş büyük demekki napsam bilemedim şimdi beni ekim annelerine mi yolluyosun yoksa:1:
sağolsun moonsun88 davet etmişti ama çok oldu ancak gelebildim bazı uyuşmazlıklardan sonra bebeğin haftasıyla ilgili...
neyse referansım ağır bide davetliyim artık gerisini siz düşünün değilmi:1:

benim bebiş büyük demekki napsam bilemedim şimdi beni ekim annelerine mi yolluyosun yoksa:1:
sağolsun moonsun88 davet etmişti ama çok oldu ancak gelebildim bazı uyuşmazlıklardan sonra bebeğin haftasıyla ilgili...

hoş geldin canımm :16: oğluşun mu olcak seninde hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağınaa

bebek çekilişi nedir :26: ne kaçırdımm

ama her türlü katılırım :16:

:))) canım evvelden konuşmuştuk ya bebişlerimize hediye çekilişi yapalım anneler gününde ki gibi. o işte. senin katılacağını tahmin ettim ondan sordum. ahanda listemiz :

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

aslında ben satı tarihine bakarak konuşmuştum. beklenen doğum tarihin 8 kasım olmaması gerekiyor buna göre. benim bak 30 ocak satım, beklenen doğum tarihi 5 kasım.

evet valla seni nereye yerleştirsek bilemedim. sen aysunun yokluğunu aratmayacaksın belli :)))

abovvvvvvv bunun arkadaşlarıda onun gibi :52:

Son düzenleme:

canım sonrada ağrı yapabilir geçen sene ben elimi kesince bana yapmışlardı sonrada iki gün ağrı yapmıştı

hayırlı uğurlu olsun kuzucum, korkulacak bir şey yok diyorsun yani sevindim öbür aya da ben görcem bakalım nasılmış:)

:))) canım evvelden konuşmuştuk ya bebişlerimize hediye çekilişi yapalım anneler gününde ki gibi. o işte. senin katılacağını tahmin ettim ondan sordum. ahanda listemiz :

aslında ben satı tarihine bakarak konuşmuştum. beklenen doğum tarihin 8 kasım olmaması gerekiyor buna göre. benim bak 30 ocak satım, beklenen doğum tarihi 5 kasım.

evet valla seni nereye yerleştirsek bilemedim. sen aysunun yokluğunu aratmayacaksın belli :)))

abovvvvvvv bunun arkadaşlarına onun gibi :52:
işte dediğim gibi satla uyumlu değil bebeğin haftası ama çok şükür sorun yokya gerisi mühim değil...
benim ikinci hamileliğim ve ikinci oğlum olacak kısmetse...darısı herkesin başına....:nazar::nazar:
hımmm demekki bizim moonsun bayağı nam salmış buralara bak seeennn:27::27::27:

bu arada burcu önceki halimide koydum :)

:)))hemen bakıyorum

işte dediğim gibi satla uyumlu değil bebeğin haftası ama çok şükür sorun yokya gerisi mühim değil...
benim ikinci hamileliğim ve ikinci oğlum olacak kısmetse...darısı herkesin başına....:nazar::nazar:
hımmm demekki bizim moonsun bayağı nam salmış buralara bak seeennn:27::27::27:

hıı yazmış mıydın onu. canım farketmemişim. hamilelik işte biraz aklım havada :))

aman iyi bebişte sorun yokmuş. maşallah bu yaşta 2. bebiş :nazar: hemide oğlan :52:

heee toipikimizin dikenli gülüdür o :)))

abovvvvvvv bunun arkadaşlarıda onun gibi :52:

aaaa o listemi ne çabukk erken değil mi :52::52:

canım sonrada ağrı yapabilir geçen sene ben elimi kesince bana yapmışlardı sonrada iki gün ağrı yapmıştı

hafif sızı var zaten o kdar olur sanırım ?

hayırlı uğurlu olsun kuzucum, korkulacak bir şey yok diyorsun yani sevindim öbür aya da ben görcem bakalım nasılmış:)

Sağol balım
hafif sızı var tabi ama olur o kadar :)
canım geç değil mi bir sonraki ay, bana temmuz başında tekrar yapacak 2 doz oluyormuş

aaaa o listemi ne çabukk erken değil mi :52::52:

hafif sızı var zaten o kdar olur sanırım ?

hafif sızı var tabi ama olur o kadar :)
canım geç değil mi bir sonraki ay, bana temmuz başında tekrar yapacak 2 doz oluyormuş

eltim 6. ve 7. ayda yapalım dedi vardır bir bildiği kuzum onun:) o ne derse onu yapıyorum:)

Geçmiş olsun canımm...

kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocam:9: bana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....

Esracım canım geçmiş olsunnn..dönersen hemen yazda merakta bırakma bizi..

geçmiş olsun canım..darısı bizim atlatmamızaa:26:

hoşgeldin canım...amanınnn vallah billahhh en kıymetli davetliller arasındasınn:16: moonsun'umuzz buyurr gel dediysee seninde başımız üstünde yeri var:21::16:oğluşunn hayırlı ugurlu olsun...sağlıklaa al kucagınaa inşallahh:nazar::emir_bebek:

Back
X