2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım merak etme ben de daha hiç bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim, bazen unutuyorum hamile olduğumu, bir de ben hissiz bir odun olduğum için :37: göbeğim çıktı diye üzülüyorum, daha çok yok da hafif göbekli bir kız gibi oldum

:)) bende pek bişi hissetmiyorum hissetmek için de erken sanırım acele mi ediyorummm varlığını hissetmek istiyorum ama artıkk
o ultrasondaki hareketleri hissetmek istiyorummm

en erken kim kaçınc haftada hissetti sizlerde? ama seyirmeler falan değil ciddi hissetmelerden bahsediyorum kesin bu bebek tarzında hissetmeler??

yaa tam merveyle intrnet ile ilgili ugrasacaktım ki bizim internet gitti :33::33::33::33::52::52::52::52: ugrastım yok anacım gelmedi derken natalia geldi yarım yamalak ingilizcemle hastaymış kadın doguma randevu aldım telefon paketi araştırdım onu yaptım bunu yaptım derken yanınızdayımmm :1::1::1:

İşte böyle canlar,,, siz iki tane bebek taşıyın, kalbini dinlemek için alacağınız 45 tl lik dopler için eşinizin akşam eve gelip, onayını bekleyin. vay anam vayy ... ben erkek olsaydım, akşam eşime hediye paketinde bir dopler getirirdim ama nerdeeee o inceee erkekler !!!!!

:)) hepsi aynı canım, nerdeeeeee biz gibi ince düşünecekler, ben de işte aynı böyle bir tane doğurcam :37: doğanın kanunu malesef, erkekler böyle

bu arada avatarındaki köpek senin mi çok tatlıymış maşallah :)

İşte böyle canlar,,, siz iki tane bebek taşıyın, kalbini dinlemek için alacağınız 45 tl lik dopler için eşinizin akşam eve gelip, onayını bekleyin. vay anam vayy ... ben erkek olsaydım, akşam eşime hediye paketinde bir dopler getirirdim ama nerdeeee o inceee erkekler !!!!!

Ne biliyorsun belki getirir akşama mağazanın adını adresini verseydin :37::37:

ayy canımmm yapma böyle yaa... alınganlık yapma. adam kötü niyetli değildir eminim... benim eşim de herşeye bakarız canım der.. ama sonra benim dediğime gelir illaki... sen akşam anlat ona zararı olmadığını.. akşam alırsınız bence... sıkma kendini.

yaa tam merveyle intrnet ile ilgili ugrasacaktım ki bizim internet gitti :33::33::33::33::52::52::52::52: ugrastım yok anacım gelmedi derken natalia geldi yarım yamalak ingilizcemle hastaymış kadın doguma randevu aldım telefon paketi araştırdım onu yaptım bunu yaptım derken yanınızdayımmm :1::1::1:

:16::16::16:hoşgeldinnnnn dedim nereye kayboldu bu kız...

bu arada barıştın mı eşinle :emir_bebek:

bi de bende kredi kartı yok. normal hesap kartım var. aradım onla olmuyormuş. kapıda ödeme de olmuyormuş. eşimi aradım. kart bilgilerini ver dedim. ne için, dopler vs vs anlattım. hımm. akşam geleyim bakalım dedi.. altı üstü 45 tl lik bir alışveriş olacaktı. bunun için bile "almam demiyorum geleyim bakarız diyorum " dedi. ne diyeyim peki dedim. Oysa heyecan yapıp hemen olsun istemiştim.. Neyse önümüzdeki haftalarda ilk işim bankama gidip bir kredi kartı çıkarttırmak olsun.. hıhhh ::::

ikizlerin şansı canım,, .. ama biraz önce yazdım ya, babaları taş koydu. dur bakalım, akşama ne karar çıkacak.. bende çabuk sinirlenip, kalsın diyebilirim.. ama istiyorum ben onu.. sürekli dinleyeyim. Ama acaba, ikizlerde dinlemek nasıl olur. onu bilemedim. Canım birde pili de için demi acaba yoksa onu ayrıca mı alacağız ??

canım eşin nasıl bişi olduğunu anlamamıştır, ondan bakalım bi demiştir. belki esranın dediği gibi bebeğe zararlı olabileceğini düşünmüştür. sen güzelce anlat kullananlar var de. benim doktorumun eşide kullanmış, zararlı olsa ona kullandırmaz değil mi?

sen beni evde görmelisin. adamın başını yedim bebeğim iyi mi? ne yapıyor ? kalbi atıyor mu? adam bıktı benden, kaç kere merakımdan ağladım o yüzden doktor onay verdikten sonra hemen gittik aldık mağazadan.

sakın sinirlenip vazgeçme. biz eşimle beraber dinliyoruz. görürsün eşinde çok mutlu olacak sesini duyunca bebişlerin. ayyyy senin iki tane, ben burdan inanamıyorum kızzzzzzz :52:

pili içinden çıkıyor, hemen kullanabiliyorsun. talimata uygun hareket et yoksa duyamazsın.

metsil bağırsak çalıştırıyor canım...

gaz için magnezyum tozu verdi... ama tadı çok iğrenç midemi bulandırdı.. içmicem...

magnezyum tozunu ben de evlenmeden önce kullanırdım, çok faydalı ama bağırsak tembelliği için sürekli kullanmamak gerek her gaz ilacı gibi, yoğurtla karıştırarak yiyordum ben, tuz da ekliyordum farkedilmiyordu çok fazla sen de öyle deneyebilirsin

canım merak etme ben de daha hiç bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim, bazen unutuyorum hamile olduğumu, bir de ben hissiz bir odun olduğum için :37: göbeğim çıktı diye üzülüyorum, daha çok yok da hafif göbekli bir kız gibi oldum

:)) bende pek bişi hissetmiyorum hissetmek için de erken sanırım acele mi ediyorummm varlığını hissetmek istiyorum ama artıkk
o ultrasondaki hareketleri hissetmek istiyorummm

en erken kim kaçınc haftada hissetti sizlerde? ama seyirmeler falan değil ciddi hissetmelerden bahsediyorum kesin bu bebek tarzında hissetmeler??

20 haftadan sonra diyorlar hep bakalım 20. haftayı bekliyorum , aksamları elimi koyup konstre olmaya çalışıyorum ama bağırsak hareketi bile yok o derece yani:50:, aslında ultrasonda kıpır kıpır ama demek hissedemiyoruz

ikizlerin şansı canım,, .. ama biraz önce yazdım ya, babaları taş koydu. dur bakalım, akşama ne karar çıkacak.. bende çabuk sinirlenip, kalsın diyebilirim.. ama istiyorum ben onu.. sürekli dinleyeyim. Ama acaba, ikizlerde dinlemek nasıl olur. onu bilemedim. Canım birde pili de için demi acaba yoksa onu ayrıca mı alacağız ??

pili içinde canımm...ayyy ne diycem sana bu kızlar beni pipiloşş yazmaya nasıl alıştırdıysaaa, sana PİL yazacagımyaaaa elimmm 'PİPİ'yee gitti iyimiii:9::1:

CANLARIMMM ben çıkıyorum benim 2 numaralı abla gelmiş kızımı ve beni çok özlemiş onu görmeye gidiyoruz yarın sabahtam görüşürüz öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm....

ayy canımmm yapma böyle yaa... alınganlık yapma. adam kötü niyetli değildir eminim... benim eşim de herşeye bakarız canım der.. ama sonra benim dediğime gelir illaki... sen akşam anlat ona zararı olmadığını.. akşam alırsınız bence... sıkma kendini.

:16::16::16:hoşgeldinnnnn dedim nereye kayboldu bu kız...

bu arada barıştın mı eşinle :emir_bebek:

evet yaa o adama nasıl dayanamayımmm beeennnn :39::40::52: bana aşkım diyor deme diyorumm sana demedim bebeğimize dedim diyor geldi karnımdan öptü öpme diyorum seni değil bebeğimizi öpüyorum benn diyorrr delümmmm öyle geldi gönlümü aldı :17::27::27::27:

selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
geç kaldım evet ama kardeşim ve annem bırakmadılar
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
annemde hem inat hem kıskanç hem kinci bir çocuk olacak bu çocuk dedi
sonracıma bennn kaç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
kan sonucum ise kötü çıktı canlarım
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi

Son düzenleme:
evet yaa o adama nasıl dayanamayımmm beeennnn :39::40::52: bana aşkım diyor deme diyorumm sana demedim bebeğimize dedim diyor geldi karnımdan öptü öpme diyorum seni değil bebeğimizi öpüyorum benn diyorrr delümmmm öyle geldi gönlümü aldı :17::27::27::27:

:9::9::9: ahh bu erkekler ahhhh en başta yapmaları gerekeni neden en sonra yaparlar ki :34::34:

bulemsu çabuk yaz çıkıcam birazdannnnnnnn çok merak ettikkkkkkkkkkkk

selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
sonracıma bennn hiç haç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi

hoşgeldin canımmm :38: yaramaz bebeğimize bak sen sağlıklı olsun ne diyelim canımmm :16:

nasıl kötü çıkmış yaa kaç yazıyor bitanem bu 3lü test miydi o test guvenilir değil bak :25:

sonracıma bennn hiç haç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa

bence çok edepli bir çocuk olucak :9:

canım inşalah kolay tedavi edilebilir bir durumdur yaaa geçmiş olsun.

ben çıkıyorum yarın sabah okurum artık yazdıklarnızıı öpüyoruss çokkkk

sonracıma bennn kaç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa

canım selam. cinsiyeti er geç öğreniriz ne olacakta testin kaç çıkmış ne kadar riskli değerleri yazsana.

Back
X