2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulemsu canım bizim çocuklar çok fena anacım ahanda doğumdan önce göstermicem diyo herhalde :)

canım tahlil sonucunun neyi kötü çıkmış anlayamadım ben

selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
geç kaldım evet ama kardeşim ve annem bırakmadılar
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
annemde hem inat hem kıskanç hem kinci bir çocuk olacak bu çocuk dedi
sonracıma bennn kaç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
kan sonucum ise kötü çıktı canlarım
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi

kuzum benim hiç sıkma canını Allaha emanet inş.sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı oluracak bebişlerimiz:16::16::16: vaybe kuzulara bak sen benim bebişte çetinceviz göstermei gitti cinsiyeti eşim babası gibi edepli utangaç diyor heyecan dorukta hala

hoşgeldin canımmm :38: yaramaz bebeğimize bak sen sağlıklı olsun ne diyelim canımmm :16:

nasıl kötü çıkmış yaa kaç yazıyor bitanem bu 3lü test miydi o test guvenilir değil bak :25:
bende doktora bişey olsa bile o benim kaderim dedim ben vazgeçmem zaten dedim hem doktorumun yaptığı açıklamayıda yaptım ikilinin daha güvenli olduğunu söyledim ben onu bile yaptırmadım vazgeçmiyeceğim için dedim
ama şimdi devlet hastalerinde zorunluymuş bu test ondan yaptırdım dedim
evet zorunlu dedi bana mecbur yapılıyor dedi
1/350 mişim riske yakınmışım ama aminiyosentez gerekmiyebilirmiş raporda yazan bu
doktorda bana riske yakınsın yaşın itibariyle ben down sendromlu bir çocuk istemiyorum dersen fakülteye git derim dedi bana

selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi

canım benim radyoloji uzmanı yapmışsa kontrolünü aşağı yukarı ön bir ayrıntılı yapmıştır herhangi bir risk gördü mü? ayrıntılıda çıkıyor çünkü korkma...

bende doktora bişey olsa bile o benim kaderim dedim ben vazgeçmem zaten dedim hem doktorumun yaptığı açıklamayıda yaptım ikilinin daha güvenli olduğunu söyledim ben onu bile yaptırmadım vazgeçmiyeceğim için dedim
1/350 mişim riske yakınmışım ama aminiyosentez gerekmiyebilirmiş raporda yazan bu
doktorda bana riske yakınsın yaşın itibariyle ben down sendromlu bir çocuk istemiyorum dersen fakülteye git derim dedi bana

inşAllah bebeğin sağlıklıdır canım o güzel canını sıkma Allah istersehersey güzel olur testler filan boş dikkat et kendine Allah büyükk :38:

canım allahın ıznıyle nurtopu gıbı bı bebek gelıcek can sıkmaya gerek yok zaten önde 2 tane sapasaglam canavar var 3.de bu hastalıgın görulmesı cok dusuk bı rısk bence.sonucta hepımız allahın verdıgı cana razıyız yapılacak bısey yok allah hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

ya bence senın bebıs kız bak cennetın kapılarını acıcak anasıyla babasına :))

Anacım ne inatmış senin şu bebiş yaa,bacaklarını yerim onun ben :16:
3 lü test mi yaptırmıştın canım?

bence çok edepli bir çocuk olucak :9:

canım inşalah kolay tedavi edilebilir bir durumdur yaaa geçmiş olsun.

ben çıkıyorum yarın sabah okurum artık yazdıklarnızıı öpüyoruss çokkkk
yok canım inat merak ediyorum ya zevk alıyor sıpa
görüşürüz allaha emanet ol

canım selam. cinsiyeti er geç öğreniriz ne olacakta testin kaç çıkmış ne kadar riskli değerleri yazsana.

evet canım sağlıklı olsun yeter zaten baştan beri korkuyordum sana anlatmıştım biliyorsun
hesaplanan trizomi 21 riski 35 yaş kasın riskinden (1/350) daha düşüktür aminyosentez gerekmeyebilir diyor raporda doktorun altını çizdiği kelime buydu canım
hasta bir çocuk istemiyorsan fakülteye git ve sıvı aldır dedi bana bende kaderimse bebeğe zarar verecek bişey yapmam dedim
ama kafama takılmadı değil
değerlerden hangisini yazacağım
bulemsu canım bizim çocuklar çok fena anacım ahanda doğumdan önce göstermicem diyo herhalde :)

canım tahlil sonucunun neyi kötü çıkmış anlayamadım ben
evet elinde kesin oynatacak beni sıpam canım
sağlıklı olsunda varsın doğumda öğreneyim ben onun cinsiyetini

Son düzenleme:

hiç sıkma sen canını bence çok küçük bir risk benim komşumun 1/38 çıktı ona arağmen bütün sabrı inancıyla sağlıklı bir evladı olması için hep dua etti dr.lar ona bile üzülme çok küçük bir risk demiş doktoruda içini ferahlamasına çok yarımcı oldu bol bol dua edelim Allahım hayırlı sağlıklı evlaatlar nasip etsin inşallah tabi bilgisayar yaşı 35 görünce hemen riskli diye çıkarıyormuş senin yaşın kaaç canım:26:

hamile arkadaşlarım size bır sorum olacak hamilelğinizn ilk ayında çok acıkma hissi yaşadınız mideniz kazınırcasına ama hemen mutfağa gitme isteği duydugunuz zamanlar oldumuuu???

hamile arkadaşlarım size bır sorum olacak hamilelğinizn ilk ayında çok acıkma hissi yaşadınız mideniz kazınırcasına ama hemen mutfağa gitme isteği duydugunuz zamanlar oldumuuu???

olmaz mı canım oldu hemde nasıl yemezsem fenalaşır oldum halada devam ediyor normal sende hamilesin sanırım kaç haftalık :34:

valla ben anladım bı senın bıde benım bebiş dogumdan önce belli etmiycek kendini :1:
hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlarda
ne yapmayı düşünüyorsun gidecek misin baska doktora tahlıl sonucuna göre:26:
bızım ıs yerınde de bı arkadasa amnıyosentez önermişler benle paylastı fikrimi sordu yaptırmıycak şimdi baska bı arkadasta bana neden yaptırmadın testlerını onlar zorunlu oyle sakat bı cocuga bakmak kolay mı aldırmaz mısın oyle olsa dedı hayır dedım bende cana kıymak kolay mı:20:dogduktan sonrada sakatlanabılrı hepımız bı engellı adayıyız öyle olsa napcaz atcak mıyız yani benım ıcın fark yok su an içimde ama canlı sonucta dedim bişey dıyemedı:34:

kuzum benim hiç sıkma canını Allaha emanet inş.sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı oluracak bebişlerimiz:16::16::16: vaybe kuzulara bak sen benim bebişte çetinceviz göstermei gitti cinsiyeti eşim babası gibi edepli utangaç diyor heyecan dorukta hala
annesine ve babasına çekmemiş benim sıpam çünkü eşimde bende yırtık tabirine uyarız biraz
canım benim radyoloji uzmanı yapmışsa kontrolünü aşağı yukarı ön bir ayrıntılı yapmıştır herhangi bir risk gördü mü? ayrıntılıda çıkıyor çünkü korkma...
radyoloji uzmanı dikkatle baktı ona testide söyledim canım iki kere yaptı ölçümleri ve korkulacak bişey yok üçlü test çok hata veriri tasalanma dedi bana
ayrıntılı usg haziran 21 de gireceğim bende aklımı ayrıntılın sonucunu almaya odakladım

inşAllah bebeğin sağlıklıdır canım o güzel canını sıkma Allah istersehersey güzel olur testler filan boş dikkat et kendine Allah büyükk :38:
inş canım içimden bir ses bir şey yok diyor zaten

canım allahın ıznıyle nurtopu gıbı bı bebek gelıcek can sıkmaya gerek yok zaten önde 2 tane sapasaglam canavar var 3.de bu hastalıgın görulmesı cok dusuk bı rısk bence.sonucta hepımız allahın verdıgı cana razıyız yapılacak bısey yok allah hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

ya bence senın bebıs kız bak cennetın kapılarını acıcak anasıyla babasına :))
aynen tatlım allahtan gelene razıyız kaderimiz

Anacım ne inatmış senin şu bebiş yaa,bacaklarını yerim onun ben :16:
3 lü test mi yaptırmıştın canım?
2 liyi ben yaptırmamıştım 3 lüyü doktorum mecbur yapacağız deyip yaptı canım
evet benim bebişim tamm akreb burcu olacak
hiç sıkma sen canını bence çok küçük bir risk benim komşumun 1/38 çıktı ona arağmen bütün sabrı inancıyla sağlıklı bir evladı olması için hep dua etti dr.lar ona bile üzülme çok küçük bir risk demiş doktoruda içini ferahlamasına çok yarımcı oldu bol bol dua edelim Allahım hayırlı sağlıklı evlaatlar nasip etsin inşallah tabi bilgisayar yaşı 35 görünce hemen riskli diye çıkarıyormuş senin yaşın kaaç canım:26:
82 liyim ben canım
doktorda öyle dedi zaten 250 kişiden 1 kişide mutlaka hasta çocuk oluyormuş sen 350 lik bölümdesin riske yakınsın dedi bana

ben geldim :21:

canım sıkma canını sen zaten allaha teslim olmuşsun olmaz güzel bebeğine bir şey ,kaç arkadaşın burada yanlış çıktı yani dimi .....
benim gözüm korktu asla yaptırmam 3 lü test filan moral bozuntusu o kadar yani ........

hemde nasılllllllllllllllllllll... hala da oluyor...

annesine ve babasına çekmemiş benim sıpam çünkü eşimde bende yırtık tabirine uyarız biraz

radyoloji uzmanı dikkatle baktı ona testide söyledim canım iki kere yaptı ölçümleri ve korkulacak bişey yok üçlü test çok hata veriri tasalanma dedi bana
ayrıntılı usg haziran 21 de gireceğim bende aklımı ayrıntılın sonucunu almaya odakladım

inş canım içimden bir ses bir şey yok diyor zaten

aynen tatlım allahtan gelene razıyız kaderimiz

2 liyi ben yaptırmamıştım 3 lüyü doktorum mecbur yapacağız deyip yaptı canım
evet benim bebişim tamm akreb burcu olacak

82 liyim ben canım
doktorda öyle dedi zaten 250 kişiden 1 kişide mutlaka hasta çocuk oluyormuş sen 350 lik bölümdesin riske yakınsın dedi bana

canım onlar bilir merak etme sen, bakmış o detaylıca normalse tamamdır:) hiç tasalanma bebişin sağlıklı:)

valla ben anladım bı senın bıde benım bebiş dogumdan önce belli etmiycek kendini :1:
hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlarda
ne yapmayı düşünüyorsun gidecek misin baska doktora tahlıl sonucuna göre:26:
bızım ıs yerınde de bı arkadasa amnıyosentez önermişler benle paylastı fikrimi sordu yaptırmıycak şimdi baska bı arkadasta bana neden yaptırmadın testlerını onlar zorunlu oyle sakat bı cocuga bakmak kolay mı aldırmaz mısın oyle olsa dedı hayır dedım bende cana kıymak kolay mı:20:dogduktan sonrada sakatlanabılrı hepımız bı engellı adayıyız öyle olsa napcaz atcak mıyız yani benım ıcın fark yok su an içimde ama canlı sonucta dedim bişey dıyemedı:34:
kendi doktoruma gideceğim canım ben doktoruma güveniyorum
ayrıca haklısın doğumdan sonrada gelebilir o sakatlık eltimin kızı 4 aylık doğumdan kalçası çıkmış ameliyat olacak bebecik
sağlıkları yerinde olsun varsın doğumda öğrenelim tatlım cinsiyetlerini biz

2.ya da 3.bebişine hamile arkadaşlar deneyin bakalım tutacak mı?
Az önce okudum:34:

"bu yöntem ilk çocuk için geçerli değil.bi önceki kardeşin göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır.biçok kişiye baktım ve tuttu.4. bebeğine hamile biri olarak kendimdede test ettim.doğru çıkıyo.ayrıca kesin doğru diyebileceğim bişey daha var.eğer bebeğiniz ilk kasıklarınızda oynarsa bebeğiniz kızdır,daha yukarda göbeğinizin yakınınızda ilk oynarsa erkektir."

-alıntı-

olmaz mı canım oldu hemde nasıl yemezsem fenalaşır oldum halada devam ediyor normal sende hamilesin sanırım kaç haftalık :34:

hamile değilim ama şüphelerim var adetimede açıkcası 10 var daha ama eskiden ben eşimi beklerdim yemek yemek için mutlaka ama şimdi bekleyemeıyorummm midem resmen kazınıyoooooo

ben geldim :21:

canım sıkma canını sen zaten allaha teslim olmuşsun olmaz güzel bebeğine bir şey ,kaç arkadaşın burada yanlış çıktı yani dimi .....
benim gözüm korktu asla yaptırmam 3 lü test filan moral bozuntusu o kadar yani ........
canım benim doktorum devlette çalışıyor ve 3 lüyü mecbur yapmak zorundayım dedi bana değilse ben yaptırmazdım

hemde nasılllllllllllllllllllll... hala da oluyor...

canım onlar bilir merak etme sen, bakmış o detaylıca normalse tamamdır:) hiç tasalanma bebişin sağlıklı:)
inşş canım rabbim ayarlasın artık
eşime söylemedim bile testin sonucunu zaten bugun ıspartaya gitti akşama dönecek o benden çok kafaya takar
esra ameliyattayken benden çok o ağlamıştı

Back
X