2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
geç kaldım evet ama kardeşim ve annem bırakmadılar
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
annemde hem inat hem kıskanç hem kinci bir çocuk olacak bu çocuk dedi
sonracıma bennn kaç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
kan sonucum ise kötü çıktı canlarım
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi

canım üzülme allaha sıgın bol bol dua et emınım bebegın saglıklıdır doktorlar bazen korkutabılıyorlar benı korkuttukları gibi insallah bebişine birsey olmaz allahım hepimizin bebegını esırgesın kendıne dıkkat et canım üzülmeeeee

evet haberlerimi veriyorum bebişim şuan 165 gram , ben de 5 haftada sadece 500 gram almışım ama doktor bebek iyi problem yok dedi yani hamileliğim ilk kilosunu almış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun bana :21: diğer doktorum hiç tahlil yapmamıştı sadece ikili test yapmıştık kan testi şeker filan bir sürü test varmış hamileliğin ilk 3 ayında yapılması gereken doktor yap demedi ama ben istiyorum yaptırmak deyince yazdı tahlil ,

bebişimiz sağ olsun bacağını eliyle tutmuş ama doktorumuz büyük ihtimal kız dedi 15 dakika filan baktı ama net bir şey demedi 10 gün sonra giderim tekrar inş. o zaman gösterir belkim :16: :16: :16: :16:

canım benmm çok sevindim bir kısçe daha, sağlıklıymıs bak en güzeli o zaten, kesin net söyler 10 gün sonra

hımmmm o maşalla cnm benı m ya cnm benım ıkı arkdaşım var 6 7 aya kadar hep gizledıler bı turlu göstermedışler onlar kız oldunu duşundular ee maske bı duştu nede görsunler e pıpı sen hala şahıbelısın aa bu arada tebrıkler bebışin gellişimi guzel ama kg almamışsın demek bebışını beslıyon bugun okudum memleket sakaryaymış bende doğma buyume sakaryalıyım halen sakaryada oturmaktyım ama sen ıstanbulda oturuyosun dğilmı

aaaa erkekler erken gösterir derlerdi bide :53: benim ki daha 12 haftalıkken gösterdi :1:

evet haberlerimi veriyorum bebişim şuan 165 gram , ben de 5 haftada sadece 500 gram almışım ama doktor bebek iyi problem yok dedi yani hamileliğim ilk kilosunu almış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun bana :21: diğer doktorum hiç tahlil yapmamıştı sadece ikili test yapmıştık kan testi şeker filan bir sürü test varmış hamileliğin ilk 3 ayında yapılması gereken doktor yap demedi ama ben istiyorum yaptırmak deyince yazdı tahlil ,

bebişimiz sağ olsun bacağını eliyle tutmuş ama doktorumuz büyük ihtimal kız dedi 15 dakika filan baktı ama net bir şey demedi 10 gün sonra giderim tekrar inş. o zaman gösterir belkim :16: :16: :16: :16:

hımmmm o maşalla cnm benı m ya cnm benım ıkı arkdaşım var 6 7 aya kadar hep gizledıler bı turlu göstermedışler onlar kız oldunu duşundular ee maske bı duştu nede görsunler e pıpı sen hala şahıbelısın aa bu arada tebrıkler bebışin gellişimi guzel ama kg almamışsın demek bebışını beslıyon bugun okudum memleket sakaryaymış bende doğma buyume sakaryalıyım halen sakaryada oturmaktyım ama sen ıstanbulda oturuyosun dğilmı

bende çıkıyorum canlarım malum uuzn yol geldim dinleneyim kendize iyi bakın :54::54:

canım acil çıkış yapmak zorunda kaldım aklım da sende kaldı. kendi doktoruna gideceğini söylemişsin en iyisi canım. ama ben bebeğin ile ilgili kötü düşünmeni istemiyorum. onun çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. sende buna emin ol lütfen. risk her zaman var. testleri iyi çıkanlarda bile. bu sonuçlar keşke garanti olsa ama değil işte. o yüzden kafamızı bulandırmıyoruz.

senin için çok dua edicem canım. ama ben hissediyorum herşey güzel olacak.

o bebişine söyle göstersin artık pipiloşunu. valla koparırım yakalarsam :52:

tühhh işyerinde kaldı pipiloşlu listem.

senle çok konuşamadık, içim rahat etmedi dışarı çıkana kadar pc açık olacak ara ara bakcam.
ayağım pek ağırmıyor, kayınvalide ve kayınpeder tatilde, anneanne görümce yalnız kalıyorlar bir bakarız belki akşam nasıllar diye, hem baskın yapmış oluruz iki kız eve birilerini almışlar mı bakarız :52:

kızlar ya su 2 gundur bebişim nasıl hıssettırıyo kendını anlatamam ya önceden de arad oynuyodu ama nadır şimdi tık tık vuruyo ay bayılıyorum ya dunyanın en guze duygusu o kadar özlemışım kı seneer sonra aynı duyguyu yaşamak cok guzel ınanın 2.bebektede aynı ttalı heyecan oluyo

yatayım dedim yatamadım yemek yapayım dedim geçen ki yenmeyen yemekten var daha birde makarna yaparım eşim gelince bu yüzden geldim gene
canım acil çıkış yapmak zorunda kaldım aklım da sende kaldı. kendi doktoruna gideceğini söylemişsin en iyisi canım. ama ben bebeğin ile ilgili kötü düşünmeni istemiyorum. onun çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. sende buna emin ol lütfen. risk her zaman var. testleri iyi çıkanlarda bile. bu sonuçlar keşke garanti olsa ama değil işte. o yüzden kafamızı bulandırmıyoruz.

senin için çok dua edicem canım. ama ben hissediyorum herşey güzel olacak.

o bebişine söyle göstersin artık pipiloşunu. valla koparırım yakalarsam :52:

tühhh işyerinde kaldı pipiloşlu listem.

senle çok konuşamadık, içim rahat etmedi dışarı çıkana kadar pc açık olacak ara ara bakcam.
ayağım pek ağırmıyor, kayınvalide ve kayınpeder tatilde, anneanne görümce yalnız kalıyorlar bir bakarız belki akşam nasıllar diye, hem baskın yapmış oluruz iki kız eve birilerini almışlar mı bakarız :52:
eşinin anneannesimi eve dedemi alacak :30:
canım yatamadım geldim evet doktoruma gideceğim eşim gelsin konusalım daha haberi yok
kafama takmıyorum canım kaderim diyorum çocuk benim canım kanım ben onun için aç kaldım sabahlara kadar kustum nasıl kıyabilirim ben ona nasıl yük olur o bana
içim benimde rahat canım sıkıntısı yok içimde inşş bişey olmuyacak

sorma ttalım ya sağ gösterıp solldan vurdular işin kötusu bızımkılerde kız ıstıyolardı bızım dr 11+5 te tahmın ettı ama demedı ama bı dahakı ay yiğidin malı meydanda dedı
evet tatlım oluyor öyle arada sağ gösterip sol vurmalar
he kız eve geldim ama aklım bulemsuda kaldı. işten bugün pek aktif olamadım. sende mesaisin tatil için yazmışsın. çok yorma kendini ara ara ayağa kalk.
sağolasın canım benim benim için pc açmışsın evinde:29:

kızlar ya su 2 gundur bebişim nasıl hıssettırıyo kendını anlatamam ya önceden de arad oynuyodu ama nadır şimdi tık tık vuruyo ay bayılıyorum ya dunyanın en guze duygusu o kadar özlemışım kı seneer sonra aynı duyguyu yaşamak cok guzel ınanın 2.bebektede aynı ttalı heyecan oluyo
o durmadan tekmeleyenden benimde var bir tane ama o duygu eşşiz bir duygu

ne teşekkürü çok merak ettim seni. moralin çok iyi sevindim. hee yeni bir dede bulmasından korkuyoruz :52:

üfff eşim geldi kaybetmiş kredi kartları olan çantasını stres yüklü

kızlar şimdi böe rahat rahat yazıyoruz ya azönce arkadaşımdan msj geldı baktım baktım anlam veremedım dun ona msj yazmıştım ancak fırsat bulup yazabılmış 2 aylık bebeğı var düşünün durumu

ne teşekkürü çok merak ettim seni. moralin çok iyi sevindim. hee yeni bir dede bulmasından korkuyoruz :52:

ay hadı ya kötu bbı durum
ee canta bu koyduğu yerımı hatırlamıyo yoksa Allah mıhafaza canta başına kötu durummu geldı:18::18:

oh cnm benım ya maşaalla onada dunyanın en doyulmaz duygussu
rabbim bizi seviyor ki bu duyguyu yaşatıyor

iyiyim canım merak etme sen beni eşimde bana takılır annen sana baba bulacak diye bende kızarım önce babnnen bulsun diye
nasıl nerde kaybetmiş canım ya vacit tesbihini çek ben ne kaybedersem ya vacit derim kendiliğinden önüme gelir

Bende yemek yapmiicam bi kaç gün kociş rejimde,sadece soğuk ayranlı çorba(ayran aşı) yaptım.Bizim oraların meşhur yaz yemeğidir..
Buğday ve nohutları pişirdim.Kayınvalidem de evde yoğurt yapmış akşama bizim yemeğimiz bu:1:

Ben kendime ekstradan bişeyler yapıyorum ama kocişe yok,onun biraz daha kilo vermesi lazım...

ay hadı ya kötu bbı durum
ee canta bu koyduğu yerımı hatırlamıyo yoksa Allah mıhafaza canta başına kötu durummu geldı:18::18:

aman ya her gün bişiyini kaybeder. baktık işlem yok kartlarda

rabbim bizi seviyor ki bu duyguyu yaşatıyor

iyiyim canım merak etme sen beni eşimde bana takılır annen sana baba bulacak diye bende kızarım önce babnnen bulsun diye
nasıl nerde kaybetmiş canım ya vacit tesbihini çek ben ne kaybedersem ya vacit derim kendiliğinden önüme gelir

ne zaman kaybettiğini hatırlamıyor ki, vacit tesbihi nasıl çekiliyor canım :))

Back
X