hangı salonda yaptılar canım kayserideki düğününü?:44: abooo valla sen anlattıkça memleketimden soğudumeşimle konusuyorum saolsun o arkamda hak veriyor gecen hafta sonu konustum unutamıyorum bana çok yaptılar diye sen haklısın cahiller cahille ugrasılmaz diyor
canım düüğün salonuna geldik gelin masası hazırlanmamıştı düşün o ekstra 100 Liraymış kayınpederim hazırlatmıcam diyee sinirlerimi bozdu babam ben vereyim istersen parasını dedi kaynım dayanamadı da hazırlattı berbattı kayserideki düğün izlemek istmeiyorum izlemiyorumdaa![]()

şimdi benim kardeşimde sözlü..eylüle evlenecek...bu sefer biz erkek tarafıyız...annemleri yönlendiriyorum...bana yapılmasını istemediğinizi kızcagaza sakın yapmayın yanlıslıklaa bile olsa...babam maşallah çok eli boldur..herşeyi en iyisi olsun ister...evlerini alacak inşallah..helali hoş olsun canım kardeşime hepsi değer...gelinimizde iyi maşallah..bugun onu bı akrabanın kına gecesıne götürcezz...kuaföre gitcez gelin görümcee iş çıkışı

Sağol hayatımmm.He teyzesi kız valla destekçinim üzmesin beniii...:))
ahhh canımm kuzunada kıyamadım şimdii kız...kızamadımmm :44: uyarayım bari...uslu dursun pipiloşşş

lavinyammmmm doğum günün kutlus olsun bitanem...rabbim nice sağlıklı sıhhatli aşk oldu mutluluk dolu yılları eşinle pipiloşunlaa sevdiklerinle ve bizimle yaşamayı nasip etsinnn canım bacımmm