2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar :43:2 gündür sağ kalçamda şiddetli bir bıçak saplanması ağrısı var ne yaptımsa geçmedi ilaç haricinde her şeyi denedim almak istemiyorum ilaç.napıcam ya.bütün günümü etkiledi,yürüyemiyorum eğilemiyorum :50:

Aynısı bende de var oturduğum an,kalktığım an falan oluyo sürekli bi ağrı değil,yürüyüş falan yapınca ağrıyo naapcaz yaa!!:26:

Kızlar bu isimler arasında kararsız kaldık....
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum...

Bora Ardından yağış getiren şiddetli rüzgar
Cem Bir şeyin toplamı, tamamı
Cihan Dünya
Doruk Dağ ya da tepenin en yüksek yeri/ Şahika
Emir Reis, aşiret başı, Emreden
Eray Ay gibi parlak erkek
Ender Seçkin, eşi benzeri az bulunan
Giray Uygun, eskiden Kırım hanlarına verilen ünvan
Hakan Büyük Han, Hanlar hanı (Hükümdar anlamına=Han)
Mete Büyük Hun imparatoru

Doruk güzel :))

kızlar :43:2 gündür sağ kalçamda şiddetli bir bıçak saplanması ağrısı var ne yaptımsa geçmedi ilaç haricinde her şeyi denedim almak istemiyorum ilaç.napıcam ya.bütün günümü etkiledi,yürüyemiyorum eğilemiyorum :50:

çok geçmiş olsun canım :( bende öyleyim sürekli degil ama arada başlıyor kuyruk sokumum özelliklee..adım attıkça aynen bıçak saplanıyor gibi acıyor.doktorum normal , fazla ayakta kalmamaya çalış yürüyorsanda dinlenerek yürü dedi...

Günaydın calarım, tatlı bebişler, inşallah herkes iyidir.

biz iyiyiz çok şükür. kahvaltımızı sabah sporumuzu yaptık, dinç bir şekilde başladık güne :)

kızlar size süprizim var kimsecikler yok ama olsun ben yazıyım nasılsa okursunuz öncelikle sancılarımız ve lekelenmemiz gelince dayanamadık doktora gittik veeeee beklenen an farklı bir doktora gitmiştik doktor amcamız pat cinsiyeti söledi :1::1::1::1: öncelikle yaptığınız tahminler ;

tahminler

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

evet 6 kız 4 erkek olmasına rağmen bebişiim çoğnluğu yanıltarakkkkk erkek olduğunu gösterdi bize çok mutluyum prensim geliooo

hafta sonu giremeyebilirim o yüzden hemen söliyim istedim seviyoruz sizi teyyzoşlar:16::16::16::16::16:

amanınnn valla çok tebrik ederim. ayyy oğluşun mu olacakmış senin. pipiloşşşşşş :52:

maşallah canım, herşeyden önce bebişin sağlıklıymış çok sevindim. artık toparla kendini annesi, üzme oğluşunu.

aslında normal bir ağrıya benziyor. 1 ay kadar önce yaşadım dediğini, çok canım yanıyordu yürürken ama benim işim hareketli dayandım. biraz sabır, ilaç kullanma tabiki. çok geçmiş olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmm :54:

tatile çıkıyorum toplam 9 gün yokumm :32:

kendinize çok iyi bakınnn dua edin yolculuğumuz rahat geçsinn oğluşumla :49:

sizin yerinize de yüzücemm öptükkkkk :3:

iyi tatiller canım, inşallah kolay rahat bir yolculuk geçirirsin. dikkat et kendine.

Günaydınnnnnn...

bakıyorum da bugün kimse yokk :34:

biz de kahvaltımızı yapıp gelelim bari :21::21:

günaydın canım. c.tesi sabahları böyle oluyor. çalışmasam bende girmezdim :)))

Günaydın calarım, tatlı bebişler, inşallah herkes iyidir.

biz iyiyiz çok şükür. kahvaltımızı sabah sporumuzu yaptık, dinç bir şekilde başladık güne :)

amanınnn valla çok tebrik ederim. ayyy oğluşun mu olacakmış senin. pipiloşşşşşş :52:

maşallah canım, herşeyden önce bebişin sağlıklıymış çok sevindim. artık toparla kendini annesi, üzme oğluşunu.

aslında normal bir ağrıya benziyor. 1 ay kadar önce yaşadım dediğini, çok canım yanıyordu yürürken ama benim işim hareketli dayandım. biraz sabır, ilaç kullanma tabiki. çok geçmiş olsun.

iyi tatiller canım, inşallah kolay rahat bir yolculuk geçirirsin. dikkat et kendine.

günaydın canım. c.tesi sabahları böyle oluyor. çalışmasam bende girmezdim :)))

biz de erkenden uyandık, yaptık sporumuzu işyerine geldik.... kahvaltı yapıp masamızı çekmecelerimizi temziledik.. öldüm bittim resmennn:14:

valla dediğin gibi haftasonu kim napsın bu saatte :1: benim de mesaim vardı onun için geldim zaten :34:

kızlar size süprizim var kimsecikler yok ama olsun ben yazıyım nasılsa okursunuz öncelikle sancılarımız ve lekelenmemiz gelince dayanamadık doktora gittik veeeee beklenen an farklı bir doktora gitmiştik doktor amcamız pat cinsiyeti söledi :1::1::1::1: öncelikle yaptığınız tahminler ;

tahminler

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

evet 6 kız 4 erkek olmasına rağmen bebişiim çoğnluğu yanıltarakkkkk erkek olduğunu gösterdi bize çok mutluyum prensim geliooo

hafta sonu giremeyebilirim o yüzden hemen söliyim istedim seviyoruz sizi teyyzoşlar:16::16::16::16::16:

ayyy inanmıyorummm benim dediğim çıktııııı prensimiz geliyooooooooo çok sevindim canımmm... Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallahhhhh

aysuncummmmm hihohohohooooo bu sefer biz kazandıkkk :32::32::32:

günaydın hanımlar..

aranıza yeni katıldım ben de 15+0 günlük hamileyim. p.tesi doktora gideceğim kontrol için inş cinsiyetini gösterir bizim ufaklık. doktor 12+4 te erkeğe benziyor demişti ama kesin belli olması için 15. haftayı beklemek lazımmış. sizlerden de bazıları öğrenmiş bebişlerinin cinsiyetini. inş hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur.pazartesiyi iple çeker oldum. bakalım ne çıkacak.... kız erkek farketmez gerçi ama gönlümden geçen kız inanın. bu arada bazılarının ağrısı oluyormuş o ağrıdan ben de var. çok fena hem de yatınca kalkamıyorum. kuyruk sokumuma bıçak saplanıyor gibi oluyor. hadi bir şekilde kalktım diyelim bu sefer adım atamıyorum çok canım acıyor. ben çok oturmaya bağlamıştım ama başka sebepleri de mi varmış.. ben çalıştığım için bütün gün bilg başında oturmak zorunda kalıyorum da ::(((

günaydın hanımlar..

aranıza yeni katıldım ben de 15+0 günlük hamileyim. p.tesi doktora gideceğim kontrol için inş cinsiyetini gösterir bizim ufaklık. doktor 12+4 te erkeğe benziyor demişti ama kesin belli olması için 15. haftayı beklemek lazımmış. sizlerden de bazıları öğrenmiş bebişlerinin cinsiyetini. inş hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur.pazartesiyi iple çeker oldum. bakalım ne çıkacak.... kız erkek farketmez gerçi ama gönlümden geçen kız inanın. bu arada bazılarının ağrısı oluyormuş o ağrıdan ben de var. çok fena hem de yatınca kalkamıyorum. kuyruk sokumuma bıçak saplanıyor gibi oluyor. hadi bir şekilde kalktım diyelim bu sefer adım atamıyorum çok canım acıyor. ben çok oturmaya bağlamıştım ama başka sebepleri de mi varmış.. ben çalıştığım için bütün gün bilg başında oturmak zorunda kalıyorum da ::(((

canım günaydın...

öncelikle aramıza hoşgeldin.
hayırlı olsun bebeğin... kız erkek ne olursa olsun sağlıklı olsun öncelikle... tabii Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla...
ben de tüm gün pc başındayım, kuyrum sokumu ağrım hamilelik başladığından beri var.otursam kalkamıyodum ayaktaysam oturamıyodum... ben de çareyi oturma simidi almakta buldum... inan çok rahat edersin... ortası delik siyah kaplı bi sünger düşün... kuyruk sokumuna baskı yapmıyor hiç öneririm mutlaka...

günaydın hanımlar..

günaydın arkadaşım, hoşgeldin. hayırlısıyla bebişini kucağına almanı dilerim. inşallah gösterir cinsiyetiini.

bu tarz ağrılar ağırlığımızın ön taraf doğru kaymasından kaynaklanıyor diye duymuştum. karnımız büyüdükçe ağırlık merkezimiz değişiyormuş. bu yüzden basit sırt bel egzersizleri öneriyorlar. internette bulabilirsin. her gün düzenli olarak yaparsan rahatlatır diye düşünüyorum.

ooooo bulemsu hanımlar gelmiş, hoşgelmiş.:1:

kızlar bi kilo topici açsak mı ne dersiniz?...şöyle bişey:

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]boy[/td]
[td]3.ay kilosu[/td]
[td]4.ay[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]6. ay[/td]
[td]7.ay vs...[/td]
[/tr]
[/table]

hem kendimizi de daha güzel takip etmiş oluruz.

Son düzenleme:
kızlar bi kilo topici açsak mı ne dersiniz?...şöyle bişey:

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]boy[/td]
[td]3.ay kilosu[/td]
[td]4.ay[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]6. ay[/td]
[td]7.ay vs...[/td]
[/tr]
[/table]

hem kendimizi de daha güzel takip etmiş oluruz.

olabilir. alınan kilolarla ilgili bir topik vardı. o biraz karışık herkes aklına geldikçe yazmış. tablo daha iyi olur.

$598974_372178492842272_943543635_n.webp

:52: :52:

selam hamişler eşim evde olunca ben katılamadım sizlere:50:nasılsınız bakalım
burcuxxx eşin akşam eve nasıl geldi dandinledinmi baya:37:
esra86 seni burda cumartesi günü görmek ne şereffff:52::52:
beysal oğlusun hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşşş merakta kalan bir tek ben mi kaldım şimdi:26:

kızlar topicimiz açılmıştırrrr lütfen buyrun : http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinin-kilo-takip-cizelgesi.html#post25025462

beysal oğlusun hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşşş merakta kalan bir tek ben mi kaldım şimdi:26:

oyy canım bizi yalnız bıraktın iki gündür amaa :14:

eee napalım mesai olunca geldik kükrkçü dükkanımıza :34:

pazartesi günü bu topici açıyım ben inşallah...

sen cumartesileri çalışıyo musun canım?
aaa bu arada eşin streslimiydi dün?

evet c.tesileri 1 e kadar çalışıyorum.

eşim akşam ben eve giderken aradı, gel bugün dışarda yiyelim dedi. aa niye dedim evde yemek var, iyi o zaman ben balık alayım dedi. sesi iyidi. eve geldi balıkları pişirdi. bende duşumu aldım dinlendim. biraz konuştuk, hiç stres yapmadı. ben yorulmuştum dün çok uyuya kaldım. yazık meyve hazırlamış arada bir uyandırdı ama adamı tersledim bide ne uyandırıp duruyorsun diye :52:

kortuğum başıma gelmedi yani.

iyiyiz canım. eşinin beli nasıl? adama işkence yapmaya devam ediyor musun :52:

benimki iyidi akşam ya. heralde etkilendiğimi anladı gayet normal keyifliydi. aman çok şükür.

tahminler

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

ama bende erkek demiştim elinin sırtını uzatınca aşkolsun...

Kızlar bu isimler arasında kararsız kaldık....
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum...

Bora Ardından yağış getiren şiddetli rüzgar
Cem Bir şeyin toplamı, tamamı
Cihan Dünya
Doruk Dağ ya da tepenin en yüksek yeri/ Şahika
Emir Reis, aşiret başı, Emreden
Eray Ay gibi parlak erkek
Ender Seçkin, eşi benzeri az bulunan
Giray Uygun, eskiden Kırım hanlarına verilen ünvan
Hakan Büyük Han, Hanlar hanı (Hükümdar anlamına=Han)
Mete Büyük Hun imparatoru

başka alternatif yok mu?

evet c.tesileri 1 e kadar çalışıyorum.
eşim akşam ben eve giderken aradı, gel bugün dışarda yiyelim dedi. aa niye dedim evde yemek var, iyi o zaman ben balık alayım dedi. sesi iyidi. eve geldi balıkları pişirdi. bende duşumu aldım dinlendim. biraz konuştuk, hiç stres yapmadı. ben yorulmuştum dün çok uyuya kaldım. yazık meyve hazırlamış arada bir uyandırdı ama adamı tersledim bide ne uyandırıp duruyorsun diye :52:

kortuğum başıma gelmedi yani.

iyiyiz canım. eşinin beli nasıl? adama işkence yapmaya devam ediyor musun :52:

benimki iyidi akşam ya. heralde etkilendiğimi anladı gayet normal keyifliydi. aman çok şükür.

:52: yazık bi de azarlamışın adamı....:1:

dediğin gibi etkilendiğini düşünüp sarmamıştır sana :34:

:52: yazık bi de azarlamışın adamı....:1:

dediğin gibi etkilendiğini düşünüp sarmamıştır sana :34:

akşam gözlerimi açamadım, uykudan çok komikti halim :52: o da nasibini aldı. arada böyle tepiceksin iyi oluyor, kıymetleniyorsun :52:

bende bilgilerimi tabloya ekledim.

Back
X