akşam gözlerimi açamadım, uykudan çok komikti halimo da nasibini aldı. arada böyle tepiceksin iyi oluyor, kıymetleniyorsun
bende bilgilerimi tabloya ekledim.
ayyy haklısın canım.. çivi çiviyi söker... sen taarruza geçiceksin ki o geçmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam gözlerimi açamadım, uykudan çok komikti halimo da nasibini aldı. arada böyle tepiceksin iyi oluyor, kıymetleniyorsun
bende bilgilerimi tabloya ekledim.
günaydın kızlar oğluuuuuuuuuuuuuuummmm ay ne güzel bişi onunla uyandık kahvaltımızı yaptık sizlere bir bakalım dedik
bulemsu kuzucum seninkide gösterecek sen merak etme
esra burcu ve diğer tahmin yapıp tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere
aysun kuzucum yanıldın ,:)
yaren evet arasa arkadaş geliyor şimdi isim telaşı başladı bakalım :)
topic hayırlı olsun hanımlarrrrkızlar topicimiz açılmıştırrrr lütfen buyrun : http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinin-kilo-takip-cizelgesi.html#post25025462
oyy canım bizi yalnız bıraktın iki gündür amaa![]()
eee napalım mesai olunca geldik kükrkçü dükkanımıza![]()
eşimin beli aynı canımevet c.tesileri 1 e kadar çalışıyorum.
eşim akşam ben eve giderken aradı, gel bugün dışarda yiyelim dedi. aa niye dedim evde yemek var, iyi o zaman ben balık alayım dedi. sesi iyidi. eve geldi balıkları pişirdi. bende duşumu aldım dinlendim. biraz konuştuk, hiç stres yapmadı. ben yorulmuştum dün çok uyuya kaldım. yazık meyve hazırlamış arada bir uyandırdı ama adamı tersledim bide ne uyandırıp duruyorsun diye
kortuğum başıma gelmedi yani.
iyiyiz canım. eşinin beli nasıl? adama işkence yapmaya devam ediyor musun
benimki iyidi akşam ya. heralde etkilendiğimi anladı gayet normal keyifliydi. aman çok şükür.
evet canım benimkide belli edecek kendini inşşgünaydın kızlar oğluuuuuuuuuuuuuuummmm ay ne güzel bişi onunla uyandık kahvaltımızı yaptık sizlere bir bakalım dedik
esra burcu ve diğer tahmin yapıp tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere
amin canım en kısa sürede saanada nasip etsin öğrenmeyi kuzuucuummevet canım benimkide belli edecek kendini inşş
ohh oğluşa isim telaşına başlamışlar ne güzel rabbim böyle güzel telaşeler versin güzelimm
ayy canımmmm benim...günaydınnnn....belirsizliğin kalkması ne kadar mutlu edici dimi![]()
topic hayırlı olsun hanımlarrrr
evet canım ve daha bırakacağım galiba eşim 10 gün boyunca evde:18:demek mesaidesin iyi iyi fazladan para gelecekkk
eşimin beli aynı canım
yok işkence yapmıyorum ama yapmayı isterim doğrusu
eşinin keyifli olmasına sevindim canım evet haklısın arada ters çıkacaksın bunlara![]()
ayyy haklısın canım.. çivi çiviyi söker... sen taarruza geçiceksin ki o geçmesin![]()
günaydın kızlar oğluuuuuuuuuuuuuuummmm ay ne güzel bişi onunla uyandık kahvaltımızı yaptık sizlere bir bakalım dedik
topic hayırlı olsun hanımlarrrr
evet canım ve daha bırakacağım galiba eşim 10 gün boyunca evde:18:demek mesaidesin iyi iyi fazladan para gelecekkk
eşimin beli aynı canım
yok işkence yapmıyorum ama yapmayı isterim doğrusu
eşinin keyifli olmasına sevindim canım evet haklısın arada ters çıkacaksın bunlara![]()
o beni bezdiriyor şekerimmm küsüm su an kendilerinehadi gel koy bakıyım boyunu posunu
ohh 10 gün adamı canından bezdirme kız... iyi bak... yazıktır...
fazla para geliyo yaa çok şükür...![]()
insafa gelmedim canım küstüm sadece ve uzun bir süre devam etmek istiyorumhaklısın canım. bakıyorum uzun bir süre kavga etmemişsek hemen biraz bağırıp çağırıyorum. hiç boş bırakmıyorum ben eşimi.nasıl alıştırırsan öyle gider.
ay yesinler senin oğluşunu :))) canım valla ben tahminleri hep sallıyorum, o yüzden kendime bir pay çıkaramadım. bu sana iyi moral oldu. üzme artık kendiini.
bende daha isim düşünmedim.
hıı insafa geldin yani :)))
evet valla çok iyi olmamak lazım bunlara.
o beni bezdiriyor şekerimmm küsüm su an kendilerine
insafa gelmedim canım küstüm sadece ve uzun bir süre devam etmek istiyorumbu sefer bebişimi dinleyeceğim ben dün babasıyla konusurken bu bir rahatsız oldu dedim de eşime sen beni üz ben konusuyorum ama bak bu istemiyor seni dedim
kaçan kovalanırmış anacım yakalanınca cazibesi kalmıyor herhalde
dün akşam gene canımı sıktı eşim dünden beride konusmuyorum kendisiyle sabah bile kahvaltıya ben kaldırmadım kızlar uyandırdılar
![]()
evet canım alıngan oldum ama bebek olan eşimide dandinleyemem çekemiyorum şekerimayy bulemsuu iyice alıngan oldun sen farkında mısın![]()
şimdi hasta bide... ilgiye ihtiyacı var.. bebek gibi olmuştur. yazık canım yaa kıyma kocana...
ayy kızlarr ruyamda ne gördüm anlatıyım... gerçi hepimiz görüyoruz artık bunu: bebeğim doğmuş emziriyorum.. ama nasıl güzel emiyor kuzum.. sütüm de çok vardı maşallah...
selam kızlarr
Bizde çalışıyoruz ama saçma bir yoğunluk var bugün o nedenle anca girebildim....
Dün doktorumuza gittik. Oğlumuz 198 gr. boyuda 19 cm olmuş.. Çok iyi dedi doktor ablamız.. Ultrason aletini değiştirmişler çok net gördük rüzgarı
Hastanenin yeni yatırım yapmasına benim kadar sevinen yoktur sanırım
Dün aç gittiğim için hastaneye oğlumun hali yoktu hiç.. Kolunu bile kaldıramadı ne yazık ki.. Cinsiyet teyidi için 20 dak. dürttü doktor. sonunda açtıo bacaklarını yine yattı uyudu ..
Görseniz başının yanından sallandırmış kolunu ayy çok yorgunum der gibi yatıyordu oğluşum
Ama o hali gece rüyama girdi.. Bir daha o kadar aç kalırmıyım ? aslaaaa valla vicdan azabından dört döndüm gece...
Haziran sonu temmuz başı gibi detaylı ultrasonumuz var ordan aldığım resimleri yüklicem inşallah topiğimize![]()
selam kızlarr
Bizde çalışıyoruz ama saçma bir yoğunluk var bugün o nedenle anca girebildim....
Dün doktorumuza gittik. Oğlumuz 198 gr. boyuda 19 cm olmuş.. Çok iyi dedi doktor ablamız.. Ultrason aletini değiştirmişler çok net gördük rüzgarı
Dün aç gittiğim için hastaneye oğlumun hali yoktu hiç.. Kolunu bile kaldıramadı ne yazık ki.. Cinsiyet teyidi için 20 dak. dürttü doktor. sonunda açtıo bacaklarını yine yattı uyudu ..
Görseniz başının yanından sallandırmış kolunu ayy çok yorgunum der gibi yatıyordu oğluşum
Ama o hali gece rüyama girdi.. Bir daha o kadar aç kalırmıyım ? aslaaaa valla vicdan azabından dört döndüm gece...
Haziran sonu temmuz başı gibi detaylı ultrasonumuz var ordan aldığım resimleri yüklicem inşallah topiğimize![]()
hoşgeldin canımmmselam kızlarr
evet canım alıngan oldum ama bebek olan eşimide dandinleyemem çekemiyorum şekerimbir adam akıllı küssem hatasını anlayacak ama
ben küsemiyorum kiii
ama hak ediyor hem bak bebişim bile aynı düşüncede babasına karşı
allah hayırlara çıkarsın canım benimm rüyan çok yakında gerçekleşecek![]()
günaydınnn hoşgeldin canımmm...
ohh maşallahh ... iyice hasret gidermişsinizdir bebişle...
daha önceden de erkek demişlerdi sanki değil mi?
aç kalma canım... ben bi tane hurma attım ağzıma ultrasondan önce bebiş nasıl kıpr kıpırdı...
hoşgeldin canımmmşaçma bir yorgunluk var diyorsun ama bebişin yorgunluğu sana yansımış bence balım
ama sağlığı yerindeymiş ya gerisi önemli değil![]()