2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
rapor izin almak o kadar kolay mı yaa :44: bizde insanlar 1 hafta zor izine çıkıyorlar oda patron konusuyor yaniii :31: devlet memuru olmak varmış arkadaş :38: öyle imkanın varsa sende al kuzum 10 gün git kocişinle eğlen gezzz :34:

neyi var kii canım git acile yazdır raporunu... yada aile hekimliğinden yazdır ... ahh ahh ben bi iki kere almıştım sonra içim rahat etmedi.. çok büyük vebal altına giriyosun sonuçta... düşünsene günlüğün 70-80 tl olsa direkt haram para yemiş oluyosun... emeğinin karşılığı olmadığı gibi kandırmış oluyosun herkesi bide hastayım diye...

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım geçmişe hiç bakmadım malum eşim evde ve sizlerle sınırlı zamanda bulunacağım :50:
bir tarafdan kahvaltı hazırlıyorum bir tarafdan sizlere selam veriyorum :52:1 saat sonra evden çıkacağım bilin bakalım nere gideceğim :10:

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım geçmişe hiç bakmadım malum eşim evde ve sizlerle sınırlı zamanda bulunacağım :50:
bir tarafdan kahvaltı hazırlıyorum bir tarafdan sizlere selam veriyorum :52:1 saat sonra evden çıkacağım bilin bakalım nere gideceğim :10:

doktoraaaaaaaaaa

canımm ay sonundaki mi doğru kilomuz şimdi ben 16 haftalık oldum ya o kilom 83 doğru yazdım dimi :44: 5. aylık kilomuda 20. hfta sonunda yazıcam değil mi bitanem :25:
neyi var kii canım git acile yazdır raporunu... yada aile hekimliğinden yazdır ... ahh ahh ben bi iki kere almıştım sonra içim rahat etmedi.. çok büyük vebal altına giriyosun sonuçta... düşünsene günlüğün 70-80 tl olsa direkt haram para yemiş oluyosun... emeğinin karşılığı olmadığı gibi kandırmış oluyosun herkesi bide hastayım diye...

haklısın bitanem hak geçiyor kıyamam yaaa :19:

hoşgeldin şeker nasılsınız :1: beysalınki göstermedi erkek oldu i,nşAllah seninkide erkek çıkar bitanem hayırlısıylaaa :16:
yoksa o aldıgınız ekin arazisine mi gidiyorsunuz:49:

canımm benimmmmm doktora mı gidiyosunnn.. hadi hayırlı haberlerle gel inşşallahhh:31:

afiyet olsunn :)

canımm ay sonundaki mi doğru kilomuz şimdi ben 16 haftalık oldum ya o kilom 83 doğru yazdım dimi :44: 5. aylık kilomuda 20. hfta sonunda yazıcam değil mi bitanem :25:

hoşgeldin şeker nasılsınız :1: beysalınki göstermedi erkek oldu i,nşAllah seninkide erkek çıkar bitanem hayırlısıylaaa :16:

aysuncum 4. ay kısmına 4. ayın bitişini yazıyosun bebişim... 16.hafta sonu kilon 4. ay kısmına yani :)
gerçi okudum da doğru anlamışsın zaten ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki :52::52::52::52::52:

Onceden yazmasamda takip ediyordum bence oğlun var hayirlisiyla gelsin ins

doktoraaaaaaaaaa
:65::65::65::65::65:

bilemedin şekerim doktora gidiyorumm:10:

canımm benimmmmm doktora mı gidiyosunnn.. hadi hayırlı haberlerle gel inşşallahhh:31:

aysuncum 4. ay kısmına 4. ayın bitişini yazıyosun bebişim... 16.hafta sonu kilon 4. ay kısmına yani :)
gerçi okudum da doğru anlamışsın zaten ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki :52::52::52::52::52:
sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artık:29:

Onceden yazmasamda takip ediyordum bence oğlun var hayirlisiyla gelsin ins

canım sen ne kadan zayıfsın öyleee şok oldummmm :53:

ayy hadi yaaa çabuk git çabuk gel, bizi habersiz bırakma... ben de Çarşamba günü Kenya'ya geliyorum.. istediğin bişey vardı, hatırladın mı?

günaydın kızlar,

bulemsunun doktora gideceğini gördüm direkt daldım valla.

inşallah canım bu defa sonuca ulaşırız.
ayrıca sağlığı hakkında da iyi haberler alırız.

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş

canım sen ne kadan zayıfsın öyleee şok oldummmm :53:

ayy hadi yaaa çabuk git çabuk gel, bizi habersiz bırakma... ben de Çarşamba günü Kenya'ya geliyorum.. istediğin bişey vardı, hatırladın mı?
konyaya bakacağım son defa ondan sonra senden isteyeceğim canım belki bulurum saray çarsısına bak dediler bana bulamazsam senden isterim :13:

Evde 1yasinda oğlum var ve topik hızlı ilerliyor hem oğlana hem topigin hızına yetişemem gibi geliyor :)
bende 2 kız var 2 elti var bir kaynana var ama bak ben gene yetişiyorum bu hızaaa:10::9:

ay canımmm göstersin artık bebişinnnn :1: yoksaa ona mama yokk :20::52: diğer arkadaşları küser ona söyleee :12::27:

ne zaman gidiceksin ve ne zaman döneceksinnnn:emir_bebek::ssz:

doğru anlamışım demekki :17::27: neyse 83 üz yaaa kızlar yazdıkça moralem boziliyır :52::53:

günaydın kızlar,

bulemsunun doktora gideceğini gördüm direkt daldım valla.

inşallah canım bu defa sonuca ulaşırız.
ayrıca sağlığı hakkında da iyi haberler alırız.

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
hoşgeldin burcummm :71:inş canım duanı eksik etme bakalım inat sıpam ne edecek bugun bana:30:

Back
X