2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cumartesi günü dedemize babalar günü hediyesi aldık çarşıda gezdik ananemize gittik mamamızı yedik yürüyüş yapptık eve döndük
pazar günüde bebiş mevlütüne gittik sonra abimlerle gezdik vee yorgun argın eve döndük

yorulmuşsun sen yine kuzummm :34:

ama yürüyüş çok iyi oluyor gerçekten... iki günde 3-4 saat kadar yürüdüm.. bacaklarımın inceldiğini hissediyorum..:34:

iyiyim balım benim:) bugün seni rüyamda gördüm, telefonda konuşuyoruz diyorum ki sana 'söyle o miniş cadına üzmesin annesini midesini kötü etmesin' kalktım acaba dedim moonsunın midesimi bulandı bugün? inşallah iysindir balım:)

Canım evet ya midem kötü bugün sana yansımışş :1: evet duy lavinya teyzenii bakimmmm :20::49:

günaydın kızlar
anladığım kadarıyla bulemsu bugün dr a gidecek..hadi bebiş artık teyzelerinin merakını sonlandır artık,ne var ne yok göster :52::52::52:

canımm hoşgeldin nasılsınız kızınlaaa:16: evetyaaaaa:1: 16 hazirana az kaldı kesinleşsin kızım artık yaaaa:49:

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee:52::52:

evet bitanem yaa bir bakıma çok seviniyorum bir yandan da korkuyorum minicik bir bebek ve tamamiyle bize muhtaç Allaım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin onu güzelce hayırla doğruyla buyutelim bu beni korkutuyor :18:

yorulmuşsun sen yine kuzummm :34:

ama yürüyüş çok iyi oluyor gerçekten... iki günde 3-4 saat kadar yürüdüm.. bacaklarımın inceldiğini hissediyorum..:34:

iyi oluyor kuzumda doktor amca yürüme dedi bize sancılar geçinceye kadar bizde az az yürüyoruz

haklısın canım.. eskiler aman yemek ye süt olur diyolar ama alakası yok...

ayy lavinyaa maşallahhhh eşine yaaa ne kadar ince şeyler düşünmüş böyle :nazar: Valla bu kadar ince düşünen erkek yüz kadından birine nasip olur heralde :34:

evet maşallah aşkıma 13 yıl oldu valla her gün daha çok seviyorum onu:) Allah cümlemize cümlemizin evlatlarına iyi insanları eş etsin inşallah...

Allah bozmasın tatlım Maşallah sevginizee:nazar::nazar::nazar:

amin canım cümlemizinkini inşallah..:nazar::nazar::nazar:

evet maşallah aşkıma 13 yıl oldu valla her gün daha çok seviyorum onu:) Allah cümlemize cümlemizin evlatlarına iyi insanları eş etsin inşallah...

amin canım cümlemizinkini inşallah..:nazar::nazar::nazar:

bol bol okuyun canım kendinizi.... insanın en çok kendi sevdiklerine nazarı değermiş... ben ne zaman eşimden,ilişkimden güzel güzel bahsetsem illa bişey gelir başıma :9::9::9:

Buarada bebekleri tekme atan varmi kızlar aranızda :) benim oğlan 16 inci haftada oynuyordu ama kızda hareket yoktu dün inat ettim uzandım dinledim ve 4 ila 5 kere tekme attı sert bı sekilde bugün tam 18 haftalık olduk kızlar nazliis gercekten :)))

Canım evet ya midem kötü bugün sana yansımışş :1: evet duy lavinya teyzenii bakimmmm :20::49:

hımmmm kızalım o minik cadıya biraz üzme anneniiii... bu kızlar babaya düşkün oluyor ya anneye tavır ta karında başlıyor, cadıya bak.. o minik ellerini ayaklarını ısırırım seninnn.. :20::20: (nasıl canım çekti mis kokularıyla ısırsak keşke :D :34::34:)

iyi oluyor kuzumda doktor amca yürüme dedi bize sancılar geçinceye kadar bizde az az yürüyoruz

ay canım yürüme o zaman tabi ki... zorlama kendini... sancıların geçsin sen de başlarsın benim gibi hızlı tempoda yürümeye... ayy görsen su içinde kalıyorum :9::9::9:

takrar günaydın kızlar,

kusura bakmayın bir yoğunluk oldu sabahtan dalmak zorunda kaldım topiğe :))

herkes iyi maşallah bugün. nazar değmesin topiğimize :nazar:

annesininbirtanesini göremedim inşallah iyidir. haberi olan var mı ?

hayatbanagüzel tailde. ohhhhhhh hayat sana güzel valla :52:

esra86 güle güle giydir aldıklarını bebişine.

lavinya27 eşin çok güzel süpriz hazırlamış, :nazar: çok sevindim senin adına. güzel bir h.sonu geçirmişsin.

bende c.tesi kayınvalidelere gittim, güzel mamalar yedik sayesinde :))) pazar eşimle bir sürü iş yaptık. bebek odasının bir kısmını boşaltık, az bişisi kaldı. bir sürü ütü yaptım. dün akşamda işyerinden bir arkadaşımın sünneti vardı. güzel geçti eğlendik. kalkıp oynamadım valla, topuklu giymiştim. ayağım kayar korktum :)) dönüşte eşimle dışarda bişiler içtik. güzel verimli bir haftasonuydu. :)

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee:52::52:

beysal canım seninde oğluşun olacakmış galiba değil mi ???

kızlar bebiş kız olursa eşim koyacaktı ismini haftasonu konşutuk ne düşünüyorsun dedim o da annemin ismi dedi,yani HAMİDE ...tabiki bende taktik yaptım askım sorun annenin ismi olması değil ama isim güzel değil bence hamide ismi kızımızı mutlu etmez dedim neyse allahtan inat etmedi vazgeçti sonra ozaman İKBAL olsun dedi..
sizce İKBAL ismi nasıl

kızlar bebiş kız olursa eşim koyacaktı ismini haftasonu konşutuk ne düşünüyorsun dedim o da annemin ismi dedi,yani HAMİDE ...tabiki bende taktik yaptım askım sorun annenin ismi olması değil ama isim güzel değil bence hamide ismi kızımızı mutlu etmez dedim neyse allahtan inat etmedi vazgeçti sonra ozaman İKBAL olsun dedi..
sizce İKBAL ismi nasıl
evet canım oğlluşum olacak inşallah
ikbal güzel canım bence

bol bol okuyun canım kendinizi.... insanın en çok kendi sevdiklerine nazarı değermiş... ben ne zaman eşimden,ilişkimden güzel güzel bahsetsem illa bişey gelir başıma :9::9::9:

aynen ya benimde öyle oluyor...

Buarada bebekleri tekme atan varmi kızlar aranızda :) benim oğlan 16 inci haftada oynuyordu ama kızda hareket yoktu dün inat ettim uzandım dinledim ve 4 ila 5 kere tekme attı sert bı sekilde bugün tam 18 haftalık olduk kızlar nazliis gercekten :)))

hemde nasıl ben 3 aylıkken kelebek gibi hareketlerini hissettim son 1 aydır tüm tekmelerini hissediyorum...

günaydın herkesee:49::49:
benım başım dünden beri cok agrıyor kızlar yaa:26:

geçmiş olsun canım...

takrar günaydın kızlar,

kusura bakmayın bir yoğunluk oldu sabahtan dalmak zorunda kaldım topiğe :))

herkes iyi maşallah bugün. nazar değmesin topiğimize :nazar:

annesininbirtanesini göremedim inşallah iyidir. haberi olan var mı ?

hayatbanagüzel tailde. ohhhhhhh hayat sana güzel valla :52:

esra86 güle güle giydir aldıklarını bebişine.

lavinya27 eşin çok güzel süpriz hazırlamış, :nazar: çok sevindim senin adına. güzel bir h.sonu geçirmişsin.

bende c.tesi kayınvalidelere gittim, güzel mamalar yedik sayesinde :))) pazar eşimle bir sürü iş yaptık. bebek odasının bir kısmını boşaltık, az bişisi kaldı. bir sürü ütü yaptım. dün akşamda işyerinden bir arkadaşımın sünneti vardı. güzel geçti eğlendik. kalkıp oynamadım valla, topuklu giymiştim. ayağım kayar korktum :)) dönüşte eşimle dışarda bişiler içtik. güzel verimli bir haftasonuydu. :)

evet canım güzeldi:) ben de kalkmadım valla aynen kısa olmasına rağmen topukluydu kayarım diye oturdum hep....

selam, seninle daha önce konuşmadık sanırım. sağ salim bebeğini kucağına almanı dilerim.

ben kızımı 14. haftadan itibaren hissetmeye başladım. ara ara pıt pıtlar hissediyorum.

günaydın herkesee:49::49:
benım başım dünden beri cok agrıyor kızlar yaa:26:

geçmiş olsun. canım oluyor maalesef, iki gündür sabahları bende de var. yokmuş ağrı gibi yaşantıma devam ediyorum. sonrada unutuyorum.

sizce İKBAL ismi nasıl

hamideden cok daha ıyı ama sen arada gene sor belkı degısrı bıarz daha:1:

hımmmm kızalım o minik cadıya biraz üzme anneniiii... bu kızlar babaya düşkün oluyor ya anneye tavır ta karında başlıyor, cadıya bak.. o minik ellerini ayaklarını ısırırım seninnn.. :20::20: (nasıl canım çekti mis kokularıyla ısırsak keşke :D :34::34:)

evet canımm yaa mis miss ısırsakk yahuuu:1:

ya canımm yeni dünya yiyordum kii yedim hatta böcek çıktı içinden fark etmedim iyice midem bulandı offf:25:

canım bu arada maşAllah :nazar: Allah bozmasın muhabbetinizi :16::nazar::emir_bebek:

Günaydınnn Güzeller, nasılsınız bakalım...

Biz çok güzel hafta sonu geçirdik yüzdük bebişimle bir güzel :)

Burcum senin dediğin gibi hafif hafif kasılmalar oldu denize girince çok rahatladık ama şişliklerimiz indi ayaklarımda hiç kalmadı hatta.Birtek burnumuz oda geçmeyecek anladım patlıcan burunlu oldum :27:

sizce İKBAL ismi nasıl

hamideden cok daha ıyı ama sen arada gene sor belkı degısrı bıarz daha:1:

arcak arkadaşıma katılıyorum canım.. ama en önemlisi senin beğendiğin olması...

selam, seninle daha önce konuşmadık sanırım. sağ salim bebeğini kucağına almanı dilerim.

ben kızımı 14. haftadan itibaren hissetmeye başladım. ara ara pıt pıtlar hissediyorum.

geçmiş olsun. canım oluyor maalesef, iki gündür sabahları bende de var. yokmuş ağrı gibi yaşantıma devam ediyorum. sonrada unutuyorum.

canım hoşgeldin nasılsınız minik kuzunlaaa :16:

ya kızlarr cuma günü çok kötüydüm hani size yazdım ya çok yoruldum diyee eve bir gittim bir baş dönmesiii anlatamam 9 da yattım uyandım ara ara yok geçmedi tuvalete bile eşim götürdü o derece kötüydüm eşim araştırdı rahim bbebek buyumesinden olabiliyormuşşş :25:

Back
X