2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar , nasılsınız ? benim ayaklarım sürekli şişiyor yukarı kaldırınca iniyor sonra yine şişiyor , zaten masa başı çalışıyorum sürekli aşağıya sarktığı için yine şişecek.
off ne yapıcam ben benim gibi olan varmı?

canım bende aynı senin gibiyim hatta cuma günü okadar şiştiki hastanedeki arkadaşlarım korktular dr.umu arayıp sorduk oda idrar tahlili yaptırıp protenin bakmamı söyledi baktık çok şükür iyi çıktı h.sonu hasta olduğum için hep yattım gram şişmedi ayaklarım bilek bölgesi şişiyor benim dinlenmemiz lazım napcaz bende bilmiyorum masanın altına bi tabure gibi bişey al fırsat buldukça uzat sağlığın için ne yapcaksın canım ben şekilden şekile giriyorum hastanede ayağımı uzatcam diye birazda tuzu azalt

selam kızlar , nasılsınız ? benim ayaklarım sürekli şişiyor yukarı kaldırınca iniyor sonra yine şişiyor , zaten masa başı çalışıyorum sürekli aşağıya sarktığı için yine şişecek.
off ne yapıcam ben benim gibi olan varmı?

artık 1 numara büyük aldığım ayakkabıları giyyiyorum. ve sandalet giyiyorum. kesinlikle topuklulara ayağım girmiyor.
ben çalışmadığım için uzun süre aynı pozisyonda durmuyorum. birde akşamları soğuk suda beklet öyle yat belki şikayetini hafifletir. birde tuzludan uzak dur.

moonsun: bir yazıp kayboldun nasılsın iyi misin?

evet tatlım ya seneyede bebişiiz kucagınızda gıdersınız ınşalla yarenım 6 aylıkken gıtmıştık çok guzel bı tatıldı

İnşallah canım yaa zaten öyle bi hayalimiz var,seneye de bebişimizle gideriz diye..
inşallah dr. herşey yolunda derde huzurla gider tatilini yapar keyfini çıkarırsın.bende dr.uma sorup gitmek istiyorum bakalım...

İnşallah canım yaa,sorucam zaten bende bi sorun çıkmadan gidip gelmek istiyorum hayırlısıyla..Sende sor mutlaka..

nasılsın tatlım ya bı denek gelemedık meraktayım ablanda durumlar nasıl

saol canım hamd olsun diyelim bekleyiş devam ediyor cuma gunu belli olucak olup olmadıgı cok dua edin olur mu inşAllah hayırlısıyla tutunmuştur...:16:

günaydın canlar ve danacıklarrr nasılsınız biz hamd olsun iyiyizzz hakkımıza hayırlısı olsunnn her an ayrılabiliriz işten bakalım bekleyip görücezzz:49:

Günaydınnnnlarrrrr :16: :16:

saol canım hamd olsun diyelim bekleyiş devam ediyor cuma gunu belli olucak olup olmadıgı cok dua edin olur mu inşAllah hayırlısıyla tutunmuştur...:16:

günaydın canlar ve danacıklarrr nasılsınız biz hamd olsun iyiyizzz hakkımıza hayırlısı olsunnn her an ayrılabiliriz işten bakalım bekleyip görücezzz:49:

canımm günaydınnnn.... çok merak ettim haftasonu seni.. giremedim de nete pek. noldu naptın ? neyi bekilyosun şimdi? konuştun mu patronla????

ağrın geçti mi? doktora gittin mi???

ay ne çok şeyi merak ettimm benn dimi :D

canımm günaydınnnn.... çok merak ettim haftasonu seni.. giremedim de nete pek. noldu naptın ? neyi bekilyosun şimdi? konuştun mu patronla????

geçmiş oku oku ancak bittiii :52:

patronla konuşmuştum perşembe günü bakıcak duruma bana sakin ol diyip durdu sanmıyorum bu konu kapansın sonunda düzeltmeme karar verilirse doktoru bahane edip iştenn ayrılıcam bugun de yeni müdürümüz işe baslıyor biizim bölume hayırlısı olsun canım cok dua et bana olur mu :34:

o gun sancım 1 saat daha devam etti annemlere gittim dınlendim geçti şükür canımmm stresten oldu bu haftasonu doktor randevum var detaylı içn işteki duruma bakıcam eger hala surduuruluyorsa ayrılcam :31:

geçmiş oku oku ancak bittiii :52:

patronla konuşmuştum perşembe günü bakıcak duruma bana sakin ol diyip durdu sanmıyorum bu konu kapansın sonunda düzeltmeme karar verilirse doktoru bahane edip iştenn ayrılıcam bugun de yeni müdürümüz işe baslıyor biizim bölume hayırlısı olsun canım cok dua et bana olur mu :34:

o gun sancım 1 saat daha devam etti annemlere gittim dınlendim geçti şükür canımmm stresten oldu bu haftasonu doktor randevum var detaylı içn işteki duruma bakıcam eger hala surduuruluyorsa ayrılcam :31:

ayy canım benim.. inşallahhh bi sorun çıkmaz artık. çok yıprandın sen çünkü. ama düzeltmeni söyleyebilir çünkü, düzeltme derse bu sefer müdürle problem çıkar aralarında... hayırlısı olsun be güzelim boşver.. sen elinden geleni yaptın. haklı olan da sensin. sıkma kendini...

biz de perşembe günü detaylıya giriyoruz.. çarşamba günü sevgilim de geliyo :16:

mesajlarına baktın mı sen??

ayy canım benim.. inşallahhh bi sorun çıkmaz artık. çok yıprandın sen çünkü. ama düzeltmeni söyleyebilir çünkü, düzeltme derse bu sefer müdürle problem çıkar aralarında... hayırlısı olsun be güzelim boşver.. sen elinden geleni yaptın. haklı olan da sensin. sıkma kendini...

biz de perşembe günü detaylıya giriyoruz.. çarşamba günü sevgilim de geliyo :16:

mesajlarına baktın mı sen??

baktım şimdi canım akşam yaparım :27:

ay hadi gözün aydın coook sevindimmm Allah sevenleri ayırmasınnn :16::16::16:

canım vicdanım çok rahatt her namazda dua ettim hayırlısı olsunn :31: eşimdee haftasonu doktora gidelim sonra deriz dedi doktoru bahane edersin dedi :31:

Allah yanlarına koymasın inşAllah... Rabbim yüzlerinin karasını vursunnnn:31:

baktım şimdi canım akşam yaparım :27:

ay hadi gözün aydın coook sevindimmm Allah sevenleri ayırmasınnn :16::16::16:

canım vicdanım çok rahatt her namazda dua ettim hayırlısı olsunn :31: eşimdee haftasonu doktora gidelim sonra deriz dedi doktoru bahane edersin dedi :31:

Allah yanlarına koymasın inşAllah... Rabbim yüzlerinin karasını vursunnnn:31:

çok şükür bakabildin :)

aminn canımmm çok sağol... 2 hafta beraberük :23::23::23: ay sonunda da tayini çıkar inşallah...

eşin iyi düşünmüş canım... doktor bahanesiyle hem de kimseyle küs ayrılmamış olursun...
aminnn... kalmaz zaten yanlarına canım... Allahlarından bulsunlar inşallah...

Günaydın kızlar, tatlı bebişler, hayırlı haftalar oldun inşallah.

Biz iyiyiz pıtırcığımla, hafta sonu biraz fazla yorduk kendimizi. çok yüzdüm baya yorulmuşum :((( bugün dinleneceğim inşallah :)

günaydın canım. inşallah canım bebişleri tuttar. iş konusunda da senin için hayırlı ne ise o olsun.

günaydın canım.

çok şükür bakabildin :)

aminn canımmm çok sağol... 2 hafta beraberük :23::23::23: ay sonunda da tayini çıkar inşallah...

eşin iyi düşünmüş canım... doktor bahanesiyle hem de kimseyle küs ayrılmamış olursun...
aminnn... kalmaz zaten yanlarına canım... Allahlarından bulsunlar inşallah...

yok canım 2 hafta izne çıktı... inşallah ay sonu da tayini çıkıcak bi aksilik olmazsa...

dua edin banaa nolurrrrrrrrr :16::16::16::16::16:

esram inşllah hayırlısıyla guzel bir yere yerleşir eşin sizde kavusursunuz:16:

Günaydın kızlar, tatlı bebişler, hayırlı haftalar oldun inşallah.

Biz iyiyiz pıtırcığımla, hafta sonu biraz fazla yorduk kendimizi. çok yüzdüm baya yorulmuşum :((( bugün dinleneceğim inşallah :)

günaydın canım. inşallah canım bebişleri tuttar. iş konusunda da senin için hayırlı ne ise o olsun.

günaydın canım.

canım hoşgeldin dinlenin tabi kıyamam ben sizeee:49:

amin canım saol hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun bundan sonra çalısırsam inşAllah aradıgım ilk özellik patron şirketi olmaması olucak :1:

Okudum okudum geçmişi bitirdim...hepinizden haberler aldım...

esramm hadi gözün aydın..kociş geliyormuş..darısı temelli gelmesine olsun inşallahh...

aysunum üzme tatlı canını, vardır bundada bi hayır...doktordan sonra ayrılma fikri bencede mantıklı...inşallahh işler o boyuta gelmez kuzum...doğuma kadar çalışır, maaşını alırsın...

burcumm ohh ne güzel..bende deniz istiyorum...iyi yapmışın kızçeyi yüzdürdün demek annesiii:16:

bulemsumm eşin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah..uzun yol şöförlüğü elbette zor olacaktır ama ekmeğini ordan helalinden kazanacaksaa neden olmasın...bebeğin kısmetiylee gelsin inşallahh balım...

mervecik geçmiş olsun kuzum....

bizde iyiyiz teyzoşlar...haftasonu biraz temizlik yaptık...anneannemiz geldi mutfagımı elden geçirdik...dolap içlerini falan döktük...örtülerini yıkadık...pek hoş oldu...bayrama ve doğuma kadar idare eder bizi...iş başı yapmak zor geldi bu sabah..uyku problemim oluyor...sabaha kadar yatakta 40 şekle girdim...sağ sol sağ sol...her tarafım ağrıyordu...eşimde huzursuz oldu tabiki...tam dalmış oluyorum bu seferde beni kontrol mü ediyor neyse artık elini yüzüme sürüyor...dokunuyor..hopp bu seferde ona uyandımm...tam bi kısır döngüydüü gece yaşadıklarım...kızımı görmeme daah çok var..20sinde gidicez doktor amcamıza..şeker yüklemesi yapılacak aç gel dedi o yüzden...

Okudum okudum geçmişi bitirdim...hepinizden haberler aldım...

esramm hadi gözün aydın..kociş geliyormuş..darısı temelli gelmesine olsun inşallahh...

aysunum üzme tatlı canını, vardır bundada bi hayır...doktordan sonra ayrılma fikri bencede mantıklı...inşallahh işler o boyuta gelmez kuzum...doğuma kadar çalışır, maaşını alırsın...

burcumm ohh ne güzel..bende deniz istiyorum...iyi yapmışın kızçeyi yüzdürdün demek annesiii:16:

bulemsumm eşin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah..uzun yol şöförlüğü elbette zor olacaktır ama ekmeğini ordan helalinden kazanacaksaa neden olmasın...bebeğin kısmetiylee gelsin inşallahh balım...

mervecik geçmiş olsun kuzum....

bizde iyiyiz teyzoşlar...haftasonu biraz temizlik yaptık...anneannemiz geldi mutfagımı elden geçirdik...dolap içlerini falan döktük...örtülerini yıkadık...pek hoş oldu...bayrama ve doğuma kadar idare eder bizi...iş başı yapmak zor geldi bu sabah..uyku problemim oluyor...sabaha kadar yatakta 40 şekle girdim...sağ sol sağ sol...her tarafım ağrıyordu...eşimde huzursuz oldu tabiki...tam dalmış oluyorum bu seferde beni kontrol mü ediyor neyse artık elini yüzüme sürüyor...dokunuyor..hopp bu seferde ona uyandımm...tam bi kısır döngüydüü gece yaşadıklarım...kızımı görmeme daah çok var..20sinde gidicez doktor amcamıza..şeker yüklemesi yapılacak aç gel dedi o yüzden...

hoşgeldin hemşommmm :16:ay canımmm kıyamam size ben tam uyuyamadınız heee babanız napsın kontrol ediyor seviyor siziii:1:

aynen canım hayırlısı olsun inşAllah Allah munafıkların şerrinden korusunn inşAllah :31: çok yoruldum yıprandım canım çalışma hevesim kalmadı :31::31:

ohh miss olmuştur şimdii maşAllahhh benim evinde baya bakıma ihtiyacı varrrr:1::1::1: anacım napsın yaa ablamlar onlarda kalıyor onunla ilgileniyor :49:

kızlarrrrrr günaydınn biz geldikk :16: oğluşumla yüzdükk pazar günü deniz süperdi, hava felaket sıcaktı :50:
haftasonu bebek odası baktık çilekte bir tane beğendim bakalım kararsızım beyaz almak istiyordum bu biraz açık kahve gibi rengi, ama beşiği çok güzel yatak olabiliyor, fakat yatak olabilenler sallanmıyor siz ne diyorsunuz bu konuda ?????????

esracım gözün aydın kociş geliyormuşş :16:

aysunn işle ilgili son gelişmeleri kaçırdım sanırım :44:

burcuu oh sende yüzmüşsünnnnnn :16:

kızlarrrrrr günaydınn biz geldikk :16: oğluşumla yüzdükk pazar günü deniz süperdi, hava felaket sıcaktı :50:
haftasonu bebek odası baktık çilekte bir tane beğendim bakalım kararsızım beyaz almak istiyordum bu biraz açık kahve gibi rengi, ama beşiği çok güzel yatak olabiliyor, fakat yatak olabilenler sallanmıyor siz ne diyorsunuz bu konuda ?????????

esracım gözün aydın kociş geliyormuşş :16:

aysunn işle ilgili son gelişmeleri kaçırdım sanırım :44:

burcuu oh sende yüzmüşsünnnnnn :16:

hoşgeldin kuzummm :16: yok yavrum kaçırdıgın bişi yok daha belli olan bişi yok tam karar veremedim patronun tavrını merak ediyorum bu konu uzucak mı bilemiyorum tavırlar belli edicek :34:

Back
X