kızlar annelütfende kargo ücretsizmiş....
az önce 3 lü yenidoğan unı baby ıslak pamuk mendil aldım 11.25 e
Daha erken değil mi kurur murur o zamana belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar annelütfende kargo ücretsizmiş....
az önce 3 lü yenidoğan unı baby ıslak pamuk mendil aldım 11.25 e
kızlar çok hastayım(( mide bulantısı kusma hiçbirşey yiyemiyorum başım ağrıyo bugün serum takıldı yatıyodum hep yeni kalktım biraz hava alayım diye korktum bebişimden amaserumu yeyince tekmelemeye başladı çok şükür dedim geçmişi okuyamadım siz napıyosunuz dikkat edin kendinize
kızlar çok hastayım(( mide bulantısı kusma hiçbirşey yiyemiyorum başım ağrıyo bugün serum takıldı yatıyodum hep yeni kalktım biraz hava alayım diye korktum bebişimden amaserumu yeyince tekmelemeye başladı çok şükür dedim geçmişi okuyamadım siz napıyosunuz dikkat edin kendinize
çoook geçmiş olsun canım muhtemelen ya sıcak çaprmıştır yada yediiğin birşey dokunmuştur.
bebek tekmelemeyince gerçekten tedirgin oluyor insan. RABBiM sağlık sıhhat versinn hepimizinkine. bende hastalanınca en çok bebeği dinliyorum
ortalama 2 saate falan harekete geçiyor benim oğluşum hatta artık babası bile hissediyor.![]()
Geçmiş olsun canm dikkat et kendine...
2 gun once tatılden geldık aksam dusa gırcektım ıc camasırıma bı baktım bı damla kan pembe acık renklı peceteye sıldım 3 4 daml daha geldı hemen dra gıttık kendı drum deıldı baktı plesenta asagı yerlesmıs deddı kendı druna bunu rılet dedı eretesı sabah kendı druma gıttık plesanta dogum kanalının hemen yanına yerlesmıs plesanta prevıa dedı dınlenmen lazım dedı 2 3 gun yat dedı yoruldukca cok ayakta durdukca bole kanaman olcak dedı ama nır rapor vermedı bu dr kafam karıstı salı gunu ıse baslıcam ve benım ısım hep ayakta drada soledım her buldugun fırsatta dınlen dıo tekrarlarsa yazacakmıs raporu outurup tekrarlamasınım ı beklıcem yanı aranızda bole bıse yasayan varmı
Daha erken değil mi kurur murur o zamana belki
2 gun once tatılden geldık aksam dusa gırcektım ıc camasırıma bı baktım bı damla kan pembe acık renklı peceteye sıldım 3 4 daml daha geldı hemen dra gıttık kendı drum deıldı baktı plesenta asagı yerlesmıs deddı kendı druna bunu rılet dedı eretesı sabah kendı druma gıttık plesanta dogum kanalının hemen yanına yerlesmıs plesanta prevıa dedı dınlenmen lazım dedı 2 3 gun yat dedı yoruldukca cok ayakta durdukca bole kanaman olcak dedı ama nır rapor vermedı bu dr kafam karıstı salı gunu ıse baslıcam ve benım ısım hep ayakta drada soledım her buldugun fırsatta dınlen dıo tekrarlarsa yazacakmıs raporu outurup tekrarlamasınım ı beklıcem yanı aranızda bole bıse yasayan varmı
benimde oluyor canım arada artık normal bişey gibi karşılıyorum çok olursa dr.a gidiyorum dr, bişey demiiyorki iyi de demiyor kötüde demiyor dinlen dinlen başka b işey yok![]()
slm kızlar ben pek gırmıyorum bebişleriniz kacıncı haftalarda en buyugumuz kac haftalık merak ettım bu arada erken dogum rıskı olanlar varmış bendede var ama kanama sancı sorunum yok hiçbi sorunum yok şükür...ıkı gunlugune kusadasına gıtmeyı dusunuyorum bana bı saat uzaklıkta sızce gıdeyımmı
merhaba canım.
en küçük ile en büyük arasında 4 hafta oluyor. 24. haftada olanlar var kasımın ilk haftası olanlar kasım sonu olanlar ise 20. haftalarını doldurmak üzere..
bence 1 saat uzaklıkta birr yere gitmek için tereddüt etme git. bende 4 saat uzalıkta bir yere gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra..
plesanta previa ile ilgili mi canım?
sorun derken...:44:
evet tatım benım ben sorunum tam öle degıl ama yınede uzun yolu kesınlıkle önermedı dr na danış cnm ultrosonda baksın yıne dr unda onaylarsa o şekılde yoa çık sonra pişman olmaktansa dımı tatlım
aa tabii tatlım. benim ki şuan düşünce sadece.
önümüzde ki çarşamba ayrıntılı ultrason için prof.a gidicem ondan sonra ayın 23.de şeker yüklemesine kendi dr.uma gidicem ikisi de okey derse24.ünde giderim diye düşünüyrum. yoksa kendimi asla riske atmam.
sen gittin mi ayrıntılı ultrasona?