günaydın canım, geceleri bende rahat yatamıyorum artık, kızım kıpraşıyor, rahat ettiremiyorum diye korkuyorum

(
canım eşin ne yapsın merak etmiştir seni, dayanacağız artık 4 aydan az kaldı :))
günaydın canım, güzel geçmiş h.sonun sevindim. ben tam güneş tepedeyken girdim, daha iyi oldu, akşam serinlikte girince kasıklarımı üşütüyorum, dikkatli davrnadıktan sonra güneş rahatsız etmiyor.
evet bebek odası , ev işleri işine bende asıldım. karnım tam beni engellemeden ağır işlerimi kimseye muhtaç kalmadan tamamlamak istiyorum. mobilya işine girişicez bizde ama gezmekten fırsat bulamıyoruz :)))
çilek mobilya olabilir tabi, iyi marka ama netten baktım, dolapları küçük geldi sanki bana? 2 kapılı olsa bile içi baya geniş istiyorum, tıkış tepiş değilde ferah ferah olsun içi, çünkü uzun yıllar kullanacak mobilyalarını biraz daha büyüyünce anası gibi olursa yetmez o dolap
canım geçmiş olsun, bebek iyi ya çok şükür.
güzel bir şehirde yaşıyorum, yazları özel bir tatil yapmadan h.sonları deniz kaçamağı yapabiliyoruz. eşimde bol bol gezelim bebiş olunca bu kadar rahat olamayız diyor :)))