2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım normal bir çanta alıcam ben.. zaten kış bebeği olacak, çok fazla gezmelere gidebileceğimizi sanmıyorum :) yaz gelince de uygun bişeyler bakarız o zamana kadar inşallah...

avvio nun çantalarının çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu biliyorum... ara sıra indirime giriyo alışveriş sitelerinde... yine girerse kaçırmıcam bu sefer :34:

günaydınn kajummmmm benimm :):)
ben iyi başladım yaa hayret ettim kendime :34:
eşim geliyo çarşamba günü onun heyecanı sardı sanırım :1:

ooo koçiş geliyorrr, naz zamanı !! :46::46::46:
Çabuk çarşamba olsun o zaman :52::52:

bulemsu nerde kızlar ya :26: sizler nereye kayboldunuzz:34:

Tatlım bulemsu annesine gitti bugün yok :50:

evet canım mucizevi bi yiyecek gerçekten...bende 1-2 tane alayım hergün inşallah...

günaydın şekerim...amann pazartesiler hep böylee...inşalahh haftanın devamı iyi gelir...iyi çalışmalar...

İnşallah haftanın devamı fişek gibi geçer :52::52:
Biran önce haftasonu olsun çalışamıyorum artıkkkkkk !! :1::1:

Tatlım bulemsu annesine gitti bugün yok :50:

İnşallah haftanın devamı fişek gibi geçer :52::52:
Biran önce haftasonu olsun çalışamıyorum artıkkkkkk !! :1::1:

ben onu ekledim ama diğerini ekleyemedim izin vermedi anlamadım :26: akşam girerse görür herhalde :8:

canım normal bir çanta alıcam ben.. zaten kış bebeği olacak, çok fazla gezmelere gidebileceğimizi sanmıyorum :) yaz gelince de uygun bişeyler bakarız o zamana kadar inşallah...

avvio nun çantalarının çok kaliteli ve kullanışlı olduğunu biliyorum... ara sıra indirime giriyo alışveriş sitelerinde... yine girerse kaçırmıcam bu sefer :34:

günaydınn kajummmmm benimm :):)
ben iyi başladım yaa hayret ettim kendime :34:
eşim geliyo çarşamba günü onun heyecanı sardı sanırım :1:

oturmalra giderken sıcak koyacağımız şeylerde gerekecek, bir arkadaş baştan almadı sonra pişman oldu napsakk

Günaydın kızlarr

İyi Haftalarrr.. İnşallaahh bu hafta çabuk biter.. Zira p.tesi'ne çok zor başladım :1::1:
Başladığı gibi devam etmez inşallah :1::1:

günaydın canım ay inş.

bulemsu nerde kızlar ya :26: sizler nereye kayboldunuzz:34:

annesine gitti :)

oturmalra giderken sıcak koyacağımız şeylerde gerekecek, bir arkadaş baştan almadı sonra pişman oldu napsakk

günaydın canım ay inş.

sıcak bi çorba gerekir onu da gittiğimiz yerde ısıtabiliriz canım... mama için de sıcak su da sorun olmaz...
ayy bilemedim aslında, kafam karıştı... baktığın modeller var mı hiç? araştırayım bende bi...

annesine gitti :)

sıcak bi çorba gerekir onu da gittiğimiz yerde ısıtabiliriz canım... mama için de sıcak su da sorun olmaz...
ayy bilemedim aslında, kafam karıştı... baktığın modeller var mı hiç? araştırayım bende bi...

esram dediğin gibi kışın bir yere gidemicezz gittiğimiz zamanda o yerde hallederiz gibi o kadar açılmaya gerek yok yaa okadar cok sey alcaz ki :34: normal çanta yeterli benim için :49:

evetttttt ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım ben yaaaaaaaaa uffffff niye böyle oldum ama şimdiiiiiiiiiiiiii :52: :52: :52:

esram dediğin gibi kışın bir yere gidemicezz gittiğimiz zamanda o yerde hallederiz gibi o kadar açılmaya gerek yok yaa okadar cok sey alcaz ki :34: normal çanta yeterli benim için :49:

valla sorma canım.. biz zaten mahvolduk... taşınma bulaşık makinası, fırın derken baya bi açılıcaz zaten... bilmyiorum artık... Allah sonumuzu hayretsin...

bu arada haftasonu alışverişe çıktık annecim ve teyzecimle...
lcw den hamile pantolonu aldım kot... hem de 17 liraya :52:
mangodan da 15 liraya aldım bitane beyaz keten :D:D çok güzel ikisi de :)

o kadar hissediyosan o bile yeter canım.. yani sıfır değil en azından....

ayy göndercem şimdi...
ya bizim daha çok kaçmamız gerekirken onlar kaçıyo yaaa hayret bişey...ama bu sefer hiç kusura bakmasın, kaçmasına fırsat vermicem :23::27:

5 fincan :53: bir fincana kadar izin var sadece.. o bile zararlı yaaa.....

bir de kahve içen kadınların bebekleri sinirli olurmuş.

ohh ne güzelll... :31:

yok yaaa öğretmenlik zor iş... bir sürü çocuğun vebali üstünde... en iyisi yine memurluk :34:

Kahve tutkunları çok canım....

evetttttt ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım ben yaaaaaaaaa uffffff niye böyle oldum ama şimdiiiiiiiiiiiiii :52: :52: :52:

valla sorma canım.. biz zaten mahvolduk... taşınma bulaşık makinası, fırın derken baya bi açılıcaz zaten... bilmyiorum artık... Allah sonumuzu hayretsin...

bu arada haftasonu alışverişe çıktık annecim ve teyzecimle...
lcw den hamile pantolonu aldım kot... hem de 17 liraya :52:
mangodan da 15 liraya aldım bitane beyaz keten :D:D çok güzel ikisi de :)

hadi yaa maşAllahhh ballısın kızım sennnn :52: güle güle giyyy:38:

bende hamile tişörtü aldım baya bol siyah görmussundur belki :23:

yarında elbise alıcam inşAllah :ssz::ssz: Allahım ne olur karsıma şöyle 2-3 tane güzel şık rhaaat elbise çıkarrrr :49: aynen canımm bizde ev için tutuyruz kendimizi herseyini alıcaz ama çok mukemmeli olmıcak belkidee napayım yine onun için kiralarda sürünmesin diyee Allah yardımcımız olsun:31:

günaydın canım ay inş.

tatlım bazı çantalarda o kadar pahalı ki.. Nerdeyse zorlasan uygun bir beşik (küçük) fiyatına... 100-110 tl gibi, insan şaşırıyor ne yapacağını ben olan çantalarımdan kullanıcam sonrada duruma göre, ihtiyaca göre bişeyler alıcam.. Sıcak mama için minik termosum var araçta kullanmak için 800 ml sıcak su alıyor onu kullanırım en kötü ihtimal.. Yani doğsun öyle karar vericem çanta olayına :49::49:

Kahve tutkunları çok canım....

canım o benim işte :)
kahve hastasıyım ben... 7-8 kupa içtiğim günleri bilirim... bi gün yine 5 kupa içip bi de çok şekerli şeyler tüketince tansiyonum fırlamıştı, orda durdurdum kendimi.

şimdi de bir fincan içiyorum ama hergün içmemeye çalışıyorum...

bide nescafenin yanında halleyi çok severim ben :9::9:

günaydın canım yaa sonra genç odası felan almaz mı kii bilemedim :44:süper arabaları filan çocuk odaları var çalışma masası filan bittim :) ondan ben şimdilik alsam dedim 6-7 yaşından sonra çalışma masalı çocuk odası alınır ?

artık hissetmen lazım değil mii yahu ama kız annelerinin bazıları 6. ayda hissedermişş geç hissedilirmiş kuzuu
valla ben günde 3 kez en az hissediyom akşam kıpır kıpırdı yine :)

tatlım bak şu

Eki Görüntüle 460535 aynen bu bu gördüğün beşik yatak oluyor, 6-7 yaşına kadar yatabiliyormuş, ama stokta son olduğu için o çekmeceler çamaşırlık yok sadece beşik ve dolap var. ayrıca çilekteki çoğu mobilya buda dahil sitikırlı, bu üstündekileri çıkarabiliyorsun :) dolapta aynen bu, içindeki uyku seti dahil cibinlikte var

canım ya bu dolap bana küçük geldi işte :(((

ben almışken gerekirse biraz daha bütçemi zorlayıp çok kalıcı birşey almak istiyorum. stikerların çıkması güzelmiş.

bebek çantasında su ısıtıcısına gerek kalacağını sanmıyorum. tabi gideceğin yerlerede bağlı. bana gereksiz geldi.

yabir araştırma yapıyorum bakalım diğer normal bakım çantalarıda 60-80 arası geçen arkdaşım termoslu 100 tl almış, o yüzden 20 tl için deymez :) ama çok uçuksa bende alamam sanırsam, ya şöle bişi var düğüne gidiyorsun bebekle arkdaşım hemen sıcak çorbayı çıkardı , bir arkadaşım almadı o her gittiğimiz parkta kordonda cafede bir bardakta sıcak su istiyor biberonu ısıtmak içinn :44: bilemedimm bende yaa

tatlım bazı çantalarda o kadar pahalı ki.. Nerdeyse zorlasan uygun bir beşik (küçük) fiyatına... 100-110 tl gibi, insan şaşırıyor ne yapacağını ben olan çantalarımdan kullanıcam sonrada duruma göre, ihtiyaca göre bişeyler alıcam.. Sıcak mama için minik termosum var araçta kullanmak için 800 ml sıcak su alıyor onu kullanırım en kötü ihtimal.. Yani doğsun öyle karar vericem çanta olayına :49::49:

EVET YAAA

canım ya bu dolap bana küçük geldi işte :(((

ben almışken gerekirse biraz daha bütçemi zorlayıp çok kalıcı birşey almak istiyorum. stikerların çıkması güzelmiş.

bebek çantasında su ısıtıcısına gerek kalacağını sanmıyorum. tabi gideceğin yerlerede bağlı. bana gereksiz geldi.

banada küçük geliyor ama oda çokta büyük değil bir ölçüm yapmam lazım sen uzun süre kullanılacak bşi mi almak istiyorsun ? yani nasıl bişi alacaksın ve ne kadar kullanır diyorsun? odasında meydan kalsın istiyorum oyuncaklarına ıvır zıvırlarına off çok zor karar vermek ?

şu çantadan aldı iş arkadaşım çok memnun biraz kaba ama çokta pahalı tabii :53:

Sumo Bebek & Anne GittiGidiyor'da

hadi yaa maşAllahhh ballısın kızım sennnn :52: güle güle giyyy:38:

bende hamile tişörtü aldım baya bol siyah görmussundur belki :23:

yarında elbise alıcam inşAllah :ssz::ssz: Allahım ne olur karsıma şöyle 2-3 tane güzel şık rhaaat elbise çıkarrrr :49: aynen canımm bizde ev için tutuyruz kendimizi herseyini alıcaz ama çok mukemmeli olmıcak belkidee napayım yine onun için kiralarda sürünmesin diyee Allah yardımcımız olsun:31:

sağol canımmm :) evet yaa şanslıyım kıyafet konusunda :)

yok görmedim canım nerde görcem ki :27:

zaten abartıya kaçmaya gerek yok yaa... kaç sene kullanıcak ki aldığımız şeyleri.. hele kıyafet konusunda hiç abartmamak lazım...

nasılsınız kızlar bende pazartesi sendromunu en derinden yaşayanlardanım daralıyorum sürekli.hurmadan bahsetmişsiniz bende cok yedim ilk dört ay zaten öğünlerim hurmayla gecti diyebilirim sagolsun umreye giden akrabalar dostlar bana yolladılar zemzem ve hurma Alah razı olsun onlardan.
yarın ayrıntılım var gene :)))yakışıklımı gürecegim kızlar bir tekmeler sallıyor bana canım çok acıyor ama ben cok mutlu oluyorum.Böye şiddete can kurban:)))Birde sizden dua istiyorum bir ev begendik alma durumu var hayırlısı ise olsun hayırlı degilse bir mani çıksın sizlerden dua beklihyorum.Allah hepimize güzel evlerde oturmayı nasip etsin helal kazançla.

kızlar şöle bişi var birde aklıma takılan şimdi bebek odası aldık diyelim 2 kaplı yada 3 kapılı dolapta aldık, 2. bebeiş geldi aynı oda da yatacaklar ? nasıl yapacağız ?
bir dolap daha mı ?

zaten abartıya kaçmaya gerek yok yaa... kaç sene kullanıcak ki aldığımız şeyleri.. hele kıyafet konusunda hiç abartmamak lazım...

haklısın canım kesinlikleee kaç beden oldun kızz ben artık 44-46 bakıyorum :1::1::1:

evet canım yaa hemen buyuyor bebişlerrrr :D pazardan geçen hafta kızıma 2.5 liraya çok guzel kot elbise aldım :27:

ben faha hiç birşey almadım kızlar yaa eylül gibi yapacagım en kazık zamanda :)birde eylülde izin alıp memlekete gidecegiz abartıya kaçmadan alırım eşim biraz tutmludur:)))halbuki balık burcu para harcamayı sevmeli degil mi:))) ama ölçülüdür kocacığım termoslu çanta falan almam oturmaya gidecek vakit bulursam gittigim evde yardımcı olurlar öyle degilmi güzel büyük şık bir çanta alırım normaldede kullanacagım bir canta olur

nasılsınız kızlar bende pazartesi sendromunu en derinden yaşayanlardanım daralıyorum sürekli.hurmadan bahsetmişsiniz bende cok yedim ilk dört ay zaten öğünlerim hurmayla gecti diyebilirim sagolsun umreye giden akrabalar dostlar bana yolladılar zemzem ve hurma Alah razı olsun onlardan.
yarın ayrıntılım var gene :)))yakışıklımı gürecegim kızlar bir tekmeler sallıyor bana canım çok acıyor ama ben cok mutlu oluyorum.Böye şiddete can kurban:)))Birde sizden dua istiyorum bir ev begendik alma durumu var hayırlısı ise olsun hayırlı degilse bir mani çıksın sizlerden dua beklihyorum.Allah hepimize güzel evlerde oturmayı nasip etsin helal kazançla.

günaydın canımm...
canın neden acıyor ki? az mı su içiyorsun?

hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah.

kızlar şöle bişi var birde aklıma takılan şimdi bebek odası aldık diyelim 2 kaplı yada 3 kapılı dolapta aldık, 2. bebeiş geldi aynı oda da yatacaklar ? nasıl yapacağız ?
bir dolap daha mı ?

işte onun için bi çekmeceli dolap şart :34:

Back
X