2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Tatlım ben son ana kadar hep normal doğum istedim ama günün dolmasına 10 gün kala hala oğlumun kafası yukardaydı dönmedi sonra dr oğlumun baş çevresini ölçtü birde benim rahiim genişliğini ölçtü seni zorlayıp kanama yapar doğumda bebeğin ve senin hayati tehliken olur deyince sezaryen oldum ben....sezaryenden sonra bebeği kucağa alırken falan baya zorlanma oluyor 10-15 gün sürüyor toparlanmak

canım karın bölgesin de iz kalıyor mu çirkin bir göruntu oluusyor mu çatlaklar kesik vs :26::18::18::18:

kızlar geçen çarşamba tetanoz aşısı oldum kolumun ağrısı hala var şişliği inmedi üzerine yatamıyorum normal olmasa gerek dimi sizin böyle bir sıkıntınız oldu mu???:26:

normal doğum istermiydin kuzum ? hani keşke diyormusun ?

Tatlım ben son ana kadar hep normal doğum istedim ama günün dolmasına 10 gün kala hala oğlumun kafası yukardaydı dönmedi sonra dr oğlumun baş çevresini ölçtü birde benim rahiim genişliğini ölçtü seni zorlayıp kanama yapar doğumda bebeğin ve senin hayati tehliken olur deyince sezaryen oldum ben....sezaryenden sonra bebeği kucağa alırken falan baya zorlanma oluyor 10-15 gün sürüyor toparlanmak

SELAM KIZLAR SICAKLARDAN ÖLÜYORUM ....EVDEYİM BU ARALAR.BUGÜN TETENOZ AŞISI OLDUM.BANYO YAPMA DEDİ BANYO YAPTIM UMARIMBİŞİ OLMAZ SICAKDAN DURAMADIM ÇÜNKÜ.ÖDEM TOPLAMIŞIM BİRSÜRÜ IVIR ZIVIR CANIM SIKILDI...

AYRICA GEÇEN HAFTA SONU YÜZME KURSUNA BAŞLADIM ÇOK ZEVKLİ YÜZME BİLMİYORDUM ÖĞRENMEK İÇİN BAŞLADIM UMARIM ÖĞRENİRİM.SU SICAKLARDA İLAÇ GİBİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM:d SİZLER NASILSINIZ GÜZEL HAMİŞCİKLERİM.HERKES ALIŞVERİŞLERE TİZDEN BAŞLAMIŞ GİBİ DURUYOR.BENDE BUGÜN OĞLUMA ÇAĞINIMA YANİ KÜÇÜK BİBERONVE SULUK BİR ARADA ALDIM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK GERİSİDE GELİR ZANNIMCA:52:

hoşgeldin:27:

deliii neden duş alıyorsunnnn benide sağlık ocagından aradılar ptesi günü için çağırdılar:1:

iki dogum şeklini de yaşamış olan iki kadın da oooo sezeryan çok rahatlık dediler biri 6 ay kocamı yaklaştırmadım her idrar yapışımda bagırdım falan dedi ama bir arkadaşım da iki dogju normal yaptı valla hiç acı bilmedim cay getirseler içerdim dedi çıtı pıtı ufakta bişey yani:)))nasipten ötesi yok kızlar biz normal yapmaya çalışalım ama Allahın takdiri nedir bilemeyiz çünkü sancıları çekipte son anda sezeryan olan çoook kişi duydum

ya kızlar bence dogum herkesın kendıne ozel sezeryan veya normal kısının bıraz psıkolojısıyle de alakalı tabı doktor hastane onemlı onların dısında demek ıstıyorum
ben normal yaptım bısorun yasamadım bundada ıns normal ıstıyorum
ablam ılkı normal 4100 du bebısı cok zo rbı doum oldu 2ncıdede bebek buyuk olunca sezeryan oldu ona ragmen normalı onerıyor

yanı kısıden kısıye degısıyor hakkımızda en hayırlısı en saglıklı rahatı hangısıyse ol olsun ıns kafanızı takmayın o an gelınce yasıycaz zaten:34:

:18: 6 ay ise iyi, korku yaşıyorlarmış her ilişkiden sonra tabi hepsi değil, cinsel kısmıda önemli yanii, zor kzuum yaaa,
diğerinde de kesiliyorsun işte, ya devlet hastenesi kötü dior arkadaş, durmadan ebeler birilerini doğurtuyormuş, doğururken dirseği ile göğüs altını bir bastırıyorlarmışş kemiklerim kırıldı sandım diyor, bırak ben doğururum dedim o bastırınca bağırmış zatenn, annesi eşi kapıdan duymuşş bağırmasını :( sonra göbeğinden aşşağıya doğru çekmişler yavaş yavaşşş nazik değiller kaç gün ağırmış göğüs altı, birde dikiş var ve oranın temizliğii, sonuçta diğeri sezeryan ameliyat ikiside b..lu deynek anlıycan :18:

evet yaa ben zaten çok ödlek biriyim normal dogum cinsel hsystı daha çok etkiliyor galiba devlet hastaneleri nasıl kesiyor nasıl dikiyor malum insan tedirgin oluyor.Bir kadın da daha bekardım ayyy alttan kesilecegime üstten kesilirim demişti nasıl tırsmıştım şimdi tercih bizim galiba korkununda sezeryana gerekçe olmasına sevindim birde gecen hastanedeki kadının bebegini vakumla çekip kafasını delmişler hala çukurdu orası yavrucagın sinirlerinizedeleyebiliyorlar bebeklerin ve Allah korusun kolu saglam olan bebek vakumla zedeleyince bir ömür kolunu kullanamaz hale geliyor bunları düşününce insanın uykuları kaçıyor çok evhamlıyım ama elimde degil evlat yaa ötesi yok

SELAM KIZLAR SICAKLARDAN ÖLÜYORUM ....EVDEYİM BU ARALAR.BUGÜN TETENOZ AŞISI OLDUM.BANYO YAPMA DEDİ BANYO YAPTIM UMARIMBİŞİ OLMAZ SICAKDAN DURAMADIM ÇÜNKÜ.ÖDEM TOPLAMIŞIM BİRSÜRÜ IVIR ZIVIR CANIM SIKILDI...

AYRICA GEÇEN HAFTA SONU YÜZME KURSUNA BAŞLADIM ÇOK ZEVKLİ YÜZME BİLMİYORDUM ÖĞRENMEK İÇİN BAŞLADIM UMARIM ÖĞRENİRİM.SU SICAKLARDA İLAÇ GİBİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM:d SİZLER NASILSINIZ GÜZEL HAMİŞCİKLERİM.HERKES ALIŞVERİŞLERE TİZDEN BAŞLAMIŞ GİBİ DURUYOR.BENDE BUGÜN OĞLUMA ÇAĞINIMA YANİ KÜÇÜK BİBERONVE SULUK BİR ARADA ALDIM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK GERİSİDE GELİR ZANNIMCA:52:

Off çok istiyordum ama maalesef gidemiyorum artık havuza,geçen sene kışın gitmiştim,yazın da tatilde girdim ama maalesef enfeksiyon kaptım,korkudan havuza giremiyorum dr da yasakladı zaten..

bu sene kısmetse tatilde sırf denize gireceğim..

kızlar geçen çarşamba tetanoz aşısı oldum kolumun ağrısı hala var şişliği inmedi üzerine yatamıyorum normal olmasa gerek dimi sizin böyle bir sıkıntınız oldu mu???:26:

Bak işte korkmama bi sebep daha çıktı:1:
hala kalkıp gitmedim farkındaysanız aşıya kızlar:1:

Sen bence acilen sağlık ocağına git tatlım :18::18:

[RIGH
T][/RIGHT]arzu naber canım nihayet yakaladım seni :16:napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor :6:oğluşun alıştımı çişe:17:umarım herşey yolundadır senin adını görünce öyle sevindimki:3:

[ı]hoşgeldin:27:[/ı]

deliii neden duş alıyorsunnnn benide sağlık ocagından aradılar ptesi günü için çağırdılar:1:

ya kız napim banyo yaptım çıktım yanaklarımdan hala şapır şapır ter akıyodu düşün.çok terliyorum.ödem var dedi napsam bilmiyorum.yeşil çay bari içim diyorum

Off çok istiyordum ama maalesef gidemiyorum artık havuza,geçen sene kışın gitmiştim,yazın da tatilde girdim ama maalesef enfeksiyon kaptım,korkudan havuza giremiyorum dr da yasakladı zaten..

Bize bişey olmadı.. adi kalk git ol aşını.. Sonra doğumda bişey olur daha çok üzülür ve uğraşırsın.. :49::49:

canım gitseeneee keçiiiii:52: ya geçen sana dedim ya birisi raptiyee atmış sokağa babetime saplandı ayağımı çizdi ayağıma giredebilirdi metalde üreyen mikrop kanımıza karısınca ciddi hastalıklar olabiliyor biz birde hamileyiz emin ol o zamanki acı şimdikinden çok fazla olurrr hadi kalkkk:34:

Son düzenleme:
Bize bişey olmadı.. adi kalk git ol aşını.. Sonra doğumda bişey olur daha çok üzülür ve uğraşırsın.. :49::49:

canım gitseeneee keçiiiii:52: ya geçen sana dedim ya birisi raptiyee atmış sokağa babetime saplandı ayağımı çizdi ayağıma giredebilirdi metalde üreyen mikro kanımıza karısınca ciddi hastalıklar olabiliyor biz birde hamileyiz emin ol o zamanki acı şimdikinden çok fazla olurrr hadi kalkkk:34:

Sizi mi kırıcam beeeeeeee,hadi kalktım gidiyorum dua edin belki bebişime de bkarım kalabalık değilse
hadi öptüm görüşürüzz...

ama benimki cidden fena oldu yaa ilk iki günü hatırlamak bile istemiyorum üzerine yatamaım iğer tarafıma yatmaktan o kolumda pert oldu bi dahakine çağrılmadan gitmiycem :50:

ya kızlar adı üzerinde normal doğum.. yani normal olanı bu... illaki acısı sancısı çok olucak... sonra herkesin bünyesi aynı değil ki... benim elim kesilse zor iyileşir, eşimin kesilse iki gün sonra ne iz kalır ne bişey...
herkesin acıya dayanma gücü de aynı değil.

normalin de sezeryanın da artıları da var eksileri de... bence çok düşünmemek ve bunu kabus meselesi yapmamak gerekiyor.

Bugün çok yoğunum giremedim geçmişide okuyamadım yawsss :34: nasılsınız bakim hatunlarrr :8::10: biz haftasonu doktordaydık şükür iyi şeyler söyledi doctor teyzemiz :52: yalnız benden istediği testleri yaptırıp götürmüştüm 10 gün içinde aynı testleri tekrar istedi bişey anlamadım yaws sizce yaptırmam gerekmi sizlerden de ikinciye istenmişmiydi :44::44::44:

işaret parmagın büyüklügünde bir kesi oluyormuş estetik olursan zaten belli belirsiz bir iz oda tüylü bölgede olyormuş bende araştırdım yani karnını kesmiyorlar biraz aşagısını:))))))

KARNINIZIN HEMEN ALTINDA SERÇE PARMAĞI KADAR DİYELİM ŞERİT OLUYOR.ESTETİKSE EĞER Kİ BENİMKİ ÖLE DÜZ ŞERİT GİBİ Bİ ÇİZİK OLUYOR.MERAK ETMİŞSİNİZDE AÇIKLİM DEDİM:d YANİ DIŞTAN BAKICA KARNINIZA GÖRÜNCEK Bİ YERDE DEĞİL:))

[RIGH
T][/RIGHT]arzu naber canım nihayet yakaladım seni :16:napıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor :6:oğluşun alıştımı çişe:17:umarım herşey yolundadır senin adını görünce öyle sevindimki:3:

canım benım bende konuna arada gırıp bakıyorum sonra ugramadıgını gorunce cıkıyodum:1:
hamılelık ıyı canım daha bı alıstım ılk zamanlara gore
oğluşumda da 1 gun denemeden sorna vazgectık kreste de henuz hazır olmadıgını soyledıler beklemedeyım valla:26:
sen nasılsın konuna gelım ıstersen :34:

Back
X