2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
afiyetler olsun efendimmmmm :16::16::16:

dün eşim beni gıcık etti bilerek yapıyor yaa neden kayseriye gitmek istemiyormuşumdaa vs vs bendee huzur bulamıyorumda ondan dedimm sonradan dediğime de pişman oldum sonucta onun annesi babası :31: sen istersen git hayatım dedim kıyamam ki ben onaaa hamile hamile tartışma huzursuzluk çekemem ki ben ondan gitmek istemedim ama sanırım üzdüm onu özür diledim sonra:50:

günaydın bi tanemm, hadi yaa ama onlarında annesi babası işte napçannn

günaydınnn kızlarrrrrr :16:

günaydın canımmm afiyet olsun bnde yapacağım şimdi.

quote_icon.png
Beysal kullanıcısından alıntı
canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar

vayyy beysamcm süper süpriz yapmış eşinn ne mutlu size :16: bizimde bu gün evlilik yıldönümümüz 3 yıl dolmuş olacakk
:16:

canım gunaydın evlilik yıl donumuz kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaa:16::16::16:

bir hazırlıgın birsey var mı :27: bizimde ayın 21 inde aslında benim tatil pllanım vardı biliyorsun ama o hafta cok yakın tanıdıgımızın düğünü var o yuzden gidemicezzz :31:

günaydın bi tanemm, hadi yaa ama onlarında annesi babası işte napçannn

gunaydın şekercimmm:16:

aynen yaa ama oda beni anlasınn keşke huzur veren insanlar olsalar ben 4 ayda bir yıne giderim ama yok iştee gidincede bir sürü tartışıyorum eşimle kafasının etini yiyorum sanki o sebep olmuş gibi :31:

..kızımla kahvaltımızı yapıyoruz...öpüldünüz...birazdan gelirizz inşallahh:3::16:

günaydın canımmm... biz de yapıcaz şimdi :) afiyet olsunn :)

kızlarr cicişlerrr günaydınnnn nasılsınız efendimmmmmmm:49::49:

günaydın şekerim benimmmm :)

günaydınnn kızlarrrrrr :16:

günaydın canımmm.... daha nice yıl dönümlerine inşallahhhh :)

dün eşim beni gıcık etti bilerek yapıyor yaa neden kayseriye gitmek istemiyormuşumdaa vs vs bendee huzur bulamıyorumda ondan dedimm sonradan dediğime de pişman oldum sonucta onun annesi babası :31: sen istersen git hayatım dedim kıyamam ki ben onaaa hamile hamile tartışma huzursuzluk çekemem ki ben ondan gitmek istemedim ama sanırım üzdüm onu özür diledim sonra:50:

oyoyyyy ben de akşehire pek gitmek istemiyorum ama söylemiyorum.. bi kere de o mutlu olsun istiyorum... beni de götürmek istiyo çünkü büyük bir heyecanla... orayı sevdirmeye çalışıyo, ailesiyle zaman geçirmemi istiyo...bi kaç gün sabredicem. sırf o mutlu olsun diye ordaykem mutlu olmaya çalışıcam... napalım :34:

beysallll

maşallah eşin ne kadar ince ne kadar güzel düşünmüş yaaaa:31:

hayırlı olsun canım.. Rabbim nice nice seneleri ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.

günaydın şekerim benimmmm :)

günaydın canımmm.... daha nice yıl dönümlerine inşallahhhh :)

oyoyyyy ben de akşehire pek gitmek istemiyorum ama söylemiyorum.. bi kere de o mutlu olsun istiyorum... beni de götürmek istiyo çünkü büyük bir heyecanla... orayı sevdirmeye çalışıyo, ailesiyle zaman geçirmemi istiyo...bi kaç gün sabredicem. sırf o mutlu olsun diye ordaykem mutlu olmaya çalışıcam... napalım :34:

günaydın şirine gelmişşşş :49::1::emir_bebek::nazar: naber kuzuuuu :33:

ya canımmm benimkileri biliyorsunn hamile halimle gitmeme gerek yok normal zamanda ne zaman istese gittim zaten onun için elimden geldiğince herseyi yaparımmmm seviyorum uleeennnnnn:52::52::52::27::27::27::64::64::64::64:

aysun

senin yerinde olsam ben kayseriye adımımı atmazdım ya neyse... eşler için katlanıyoruz sonuçta bazı şeylere zor da olsa.

en azından bu sene gitmeyelim, hamileyim, moralim bozulunca üzülünce bebeğe de yansıyo bu de eşine.. güzel güzel kırmadan söyle... yoksa annen baban tabiki de gidicez görücez her zaman de :34:

günaydın şirine gelmişşşş :49::1::emir_bebek::nazar: naber kuzuuuu :33:

ya canımmm benimkileri biliyorsunn hamile halimle gitmeme gerek yok normal zamanda ne zaman istese gittim zaten onun için elimden geldiğince herseyi yaparımmmm seviyorum uleeennnnnn:52::52::52::27::27::27::64::64::64::64:

geldimm geldimmm hoşgeldimmmm :) eşim çarşamba akşamı biniyo. uffffffff bi gece daha az beraber olucaz :14: bugün bin dedim.. işlerim var canım dedi :43:

canım güzelce söyle hamileyken kimse oraya gitmeni beklemez zaten. kaldı ki sen en ufak bişeyden bile çok etkileniyosun. bebek te öyle... eşin de sensiz gitmek istemiyodur benim eşim gibi. sanki bizi götürünce hayırlı gelin olcaz da :D:D:D

Günaydın kızlar, dün çok yoruldum işte, akşam hiçbişi yapmadım, eşim yemek yaptı bulaşıkları yıkadı, sağolsun.

şimdilik biraz daha işlerim var, müsait olunca yazarım, yazdıklarınızı da okurum. öpüyorum.

geldimm geldimmm hoşgeldimmmm :) eşim çarşamba akşamı biniyo. uffffffff bi gece daha az beraber olucaz :14: bugün bin dedim.. işlerim var canım dedi :43:

canım güzelce söyle hamileyken kimse oraya gitmeni beklemez zaten. kaldı ki sen en ufak bişeyden bile çok etkileniyosun. bebek te öyle... eşin de sensiz gitmek istemiyodur benim eşim gibi. sanki bizi götürünce hayırlı gelin olcaz da :D:D:D

oda göturmez yoldan dolayı herhalde :49: istersen gitsin o özlemiştir memleketiini :49:

bir yandan iş yapıyorum bir yandan size bakıyorumm :52:

Günaydın kızlar, dün çok yoruldum işte, akşam hiçbişi yapmadım, eşim yemek yaptı bulaşıkları yıkadı, sağolsun.

şimdilik biraz daha işlerim var, müsait olunca yazarım, yazdıklarınızı da okurum. öpüyorum.

günaydın canım. kolay gelsin....

Günaydın fıstıklarrrrr nasılsınızzz bakimmm :16:

günaydın şekerimmm :) iyiyiz. seni sormalı :)

oda göturmez yoldan dolayı herhalde :49: istersen gitsin o özlemiştir memleketiini :49:

bir yandan iş yapıyorum bir yandan size bakıyorumm :52:

özler tabii.. ne de olsa annesi, babası, memleketi...
götürmeyecek daha ne konuşuyo o zaman :):):)

kolay gelsin şekerimm :)

bulemsu bugün de yok sanırım..

Kocamaaaan GÜNAYDINNNN diyorum şekerlerimmm:16:
Ne var ne yok buralardaaa ?
Hepiniz iyisiniz, hoşsunuz, keyfiniz yerinde di miii ?

Ben bu cumartesi istanbul'umu kısa süreliğine terki diyar ediorummm
yanii aşkımla bol dinlenmeli, yüzmeli, gezmeli bi tatil bizi bekliooo:46:
O yüzden harıl harıl bu hafta işlerimi toparlama çabasındayımm:126:

Bi sürü eksik var en başta hamile mayosu:44:
ha bi de mayo mu bikini mi o dert var:1:
her sene koştura koştura tatil alışverişi yapan ben bu sene kal geldi sankii
cokta az zamanım kaldı bu hafta yoğun bi koşuşturmaca yaşıorum anlayacagınız:34:

Dün akşam dışarı alışveriş niyetiyle çıkıp elimizde bununlaaaaaa

$loveeee.webp

ve bununlaaa

$539760_248284298622685_258468977_n.webp

geri döndükkkk:1::1::1:

SAĞOL TEYZESİ...NAPCAN İŞTEE BEBEĞİM..DEDİĞİN GİBİ ONLARDA ONUN ANASI BABASI ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ...EŞİNDE ANLIYORDUR SENİ ORDAKİ HUZURSUZLUGUNU GÖRÜYORDUR AMA KABUL ETMEK ÇOK ZOR...İNSAN AİLESİ SÖZ KONUSU OLUNCA TÜM GARDINI ALIYOR...

SİZEDE AFİYET OLSUNNN KUZUCUMMMMMM
vayyy beysamcm süper süpriz yapmış eşinn ne mutlu size :16: bizimde bu gün evlilik yıldönümümüz 3 yıl dolmuş olacakk

NİCE SENELERE HAYATIMMMMMMM:16: BU SENE PİPİLOŞTAA EŞLİK EDECEKK SİZEEEE:nazar:

kızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum

kızlar günaydın dün akşam mutlu mutlu yazarken bugün çok kötüyüm sabah kalktım biraz kanamam vardı çok azdı ama endişeliyim doktorumu aradım bir doktora görün dedi bakalım birazdan gidicem doktora ne olur dua edin bana oğluma bişey olmasın çok korkuyorum

AY canım geçmiş olsın Allah korusun evladını evlatlarımızı çok yoruldun yol seni sarstı sanırım guzel haberlerini beklioruzzz:16:

Kocamaaaan GÜNAYDINNNN diyorum şekerlerimmm:16:
Ne var ne yok buralardaaa ?

Ben bu cumartesi istanbul'umu kısa süreliğine terki diyar ediorummm

Bi sürü eksik var en başta hamile mayosu:44:
ha bi de mayo mu bikini mi o dert var:1:
her sene koştura koştura tatil alışverişi yapan ben bu sene kal geldi sankii
cokta az zamanım kaldı bu hafta yoğun bi koşuşturmaca yaşıorum anlayacagınız:34:

Dün akşam dışarı alışveriş niyetiyle çıkıp elimizde bununlaaaaaa

Eki Görüntüle 461142

ve bununlaaa

Eki Görüntüle 461143

günaydın canımmm....
ohh ne güzel tatile çıkıyosunuzz, bol bol dinlen keyfini çıkar hayatım...:)

ben artık eksikleri tamamlamaya çalışmıyorum tatile giderken... eksik olan şeyi tatil yaptığım yerde alıyorum :)

tweety ye bayıldımmmm... çok severim benn :16::16::16:

Günaydınn kızlarrr,çok uykumuz var kızım hiç uyutmadı beni :) tekme tekme :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canımm... benimki de saat 6dan sonra başladı :) deli kızım benimm yaaa nasıl vuruyo hadi kalk hadi kalk diye :D:D

dün kız kardeşim de denedi, elini karnımda nereye koyarsa bebek oraya gelip tekme atıyo :) çok eğlendiler maşallah:16:

annesininbirtanesiiiii

canımm sen nasılsın iyi misinn??

Isim konusunu ne yaptınız?
nothing:44::50: Hiç kimse sesini çıkarmıyor..beklemedeyim bebeğim...kociştee bişeycik demiyor...

kocamaaaan günaydınnnn diyorum şekerlerimmm:16:
ne var ne yok buralardaaa ?

ben bu cumartesi istanbul'umu kısa süreliğine terki diyar ediorummm

bi sürü eksik var en başta hamile mayosu:44:
Ha bi de mayo mu bikini mi o dert var:1:
Her sene koştura koştura tatil alışverişi yapan ben bu sene kal geldi sankii

dün akşam dışarı alışveriş niyetiyle çıkıp elimizde bununlaaaaaa

Eki Görüntüle 461142

ve bununlaaa

Eki Görüntüle 461143

kızzzzzzzzzz bayıldım bunlara...ı love my daddy ne süper bişeymişş yaaaa:16::34:

kuzum allah esirgesin bişeyciği yoktur kuzucugunun ...aklına kötüsünü getirmee:26: Hemen git doktoruna ihmal etmeee:26: Dualarım seninlee canım bacımmmmm:26:

Back
X