cnm neden gün hemen bitse de olur dedin ki?
evde vakit geçirmek istiyorum da ondan :)
Esrammm, nasılsın tatlımm? Kayganan gelmekten vazgeçmiş dün okudum çok sevindimmArtıkın kocacınla rahatça kalabilirsin başbaşa
![]()
Kızlaaar herkese günaydınlarr
Dün akşam doktora gittik bebişi gördük, 2200 gr olmuş tosunum, doktor biraz korkuttu beni, tuz alımını azalt, çok meyve yeme, vitamini bırak bebek 10 gün ilerde gidiyor bu iyi bişiy değil dedi, 25 ekimde gözüküyor beklenen doğum tarihi(tam bayram günü). Tansiyonum da 13e 9 çıktı, yükselmiş, günde iki kez ölçüp 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora.
Ama aklıma takılan zaten tuzu hiç sevmem, nerdeyse tuzsuz yerim yemekleri, meyve de abartmıyorum öyle, vitamini zaten bırakmıştım :44: şimdi nasıl beslenicem? Öğlenleri sebze,et, yumurta ye daha çok dedi e zaten yaptığım şeyler bunlar....
Ve kötü haber bu ay 4 kilo almış gözüküyorumNe ara aldım ki yaa
( 69 olmuşum. Ama akşam tartıldım, ayakkabılarla filan, bi de ödemler... Kendimi kandırmıyorumdur değil mi
![]()
mirayımm sağol canımmm.. evett kaynanadan kurtulduk hihohohohohoo
ayy canımmm seninki de mi tosuncukk :) kasım bebişleri hep önden gidiyor yaa çok ilginç...
normalde sabah mı tartılıyodun peki? sabah wc den sonra aç karnına tartıldığın kilo gerçek kilondur bitanem... akşam tartılsam ben de sabahkinden 2 kilo fazla çıkıyorum... zaten o yüzden sabah 8e falan alıyorum randevuyu :):):)
tansiyonun neden yüksek çıktı ki acaba? abartı bişey de yemiyorum diyosun.