Ah bu eşler neler kuruyorlar kafalarında, "çocuğun kafası altında kaldı" lafına çok güldüm hi hihhh

Bu arada günaydın tatlımm, nasıl oldu ödemlerin, uyuşmaların? Benim ellerimde ağrım oldukça sen geliyorsun aklıma, Allahım yardımcımız ol diyorum..
Poposu ayılı don nasıl oluyor canım? 6 battaniye çok bile, benim annem 3 tane almış(birini getirdim), sonra kaynanam 2 tane almış sormadan, evde de 2 tane vardı çok geldi...anneme getirme dedim kendiminkileri de kullanmıycam 3-4 tane yeter bence.
Kuzummm nabersinn?? Bayram şekerin ne yapıyor bakiimm??? Bizim hatun da erken gelmeye karar vermiş tam bayram günü çıkıyor doğum tarihi,, ne aceleci fırlama bebişler olacaklar bunlar be yaa
Esrammm, nasılsın tatlımm? Kayganan gelmekten vazgeçmiş dün okudum çok sevindimm

Artıkın kocacınla rahatça kalabilirsin başbaşa
Kızlaaar herkese günaydınlarr

Dün akşam doktora gittik bebişi gördük, 2200 gr olmuş tosunum, doktor biraz korkuttu beni, tuz alımını azalt, çok meyve yeme, vitamini bırak bebek 10 gün ilerde gidiyor bu iyi bişiy değil dedi, 25 ekimde gözüküyor beklenen doğum tarihi(tam bayram günü). Tansiyonum da 13e 9 çıktı, yükselmiş, günde iki kez ölçüp 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora.
Ama aklıma takılan zaten tuzu hiç sevmem, nerdeyse tuzsuz yerim yemekleri, meyve de abartmıyorum öyle, vitamini zaten bırakmıştım :44: şimdi nasıl beslenicem? Öğlenleri sebze,et, yumurta ye daha çok dedi e zaten yaptığım şeyler bunlar....
Ve kötü haber bu ay 4 kilo almış gözüküyorum

Ne ara aldım ki yaa

( 69 olmuşum. Ama akşam tartıldım, ayakkabılarla filan, bi de ödemler... Kendimi kandırmıyorumdur değil mi