günaydın kızlar...
saat 5 ten sonra uyumadım desem yeridir... tam dalıcam sare hanım uyuma anne diye ısrar ediyo, tepikliyo duruyo :) babası gelsin de kızsın şu kızına azıcık yaa...
gerçi o da kıyamazmış, aşkı kızıymış onun daha şimdiden 
günaydın canımm... hadi az kaldı dayan...
günaydın canımm....
ben çikolata demiştim biliyosun, bebeğe özel yapılıyor...
evde ise lohusa şerbeti yerine reyhan şerbeti düşünüyorum... bir de lokum ikram edebilirim gelenlere...
mevlüdde şeker kurabiye yapılıcak, kek buketi yapılıcak, belki kutulu şeker de yaptırabilirim... bir de et pilav baklava ayran olur bizde... bir de magnet yaptırmayı düşünüyorum bakalım....
yasin kitabı da güzel bi alternatifmiş... pide de kolay olur hem pilava göre.. dökülmez bişi olmaz :)
saat 5 ten sonra uyumadım desem yeridir... tam dalıcam sare hanım uyuma anne diye ısrar ediyo, tepikliyo duruyo :) babası gelsin de kızsın şu kızına azıcık yaa...
günaydınnn biz iyiyiz çalışıyoruz artık son 12 iş günüm kaldı raporumu başlatmam için ondan ötürü yoğunum ama bu hafta hafifleyecek
günaydın canımm... hadi az kaldı dayan...
kızlar günaydınnnnnn sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var,
şimdi hastanede ne dağıtacaksınız ? mevlütte ne dağıtacaksınız eve geldiklerinde ne dağıtacaksınız ?
bana bunları yazarmısınızzzzzzz![]()
günaydın canımm....
ben çikolata demiştim biliyosun, bebeğe özel yapılıyor...
evde ise lohusa şerbeti yerine reyhan şerbeti düşünüyorum... bir de lokum ikram edebilirim gelenlere...
mevlüdde şeker kurabiye yapılıcak, kek buketi yapılıcak, belki kutulu şeker de yaptırabilirim... bir de et pilav baklava ayran olur bizde... bir de magnet yaptırmayı düşünüyorum bakalım....
bebek şekeri hastanede... bizde mevlütte hep pide ayran şireli bir tatlı şerbet yapılır ama millet tavuk pilav yapmış dağıtmış internete bakınca bizde hep bir pide adeti vardır bir de mevlütte lokum( bebek şekeri) dağıtır. hatta bebiş için kurban kesilip onun etinden pide yapılır .ayrıca yeni moda bişey daha var şu basit yasin kitapları var ya ondan toptan alıp bebek durmaz için bir yasin okuyunuz gibi bir etiket yapıştırıp mevlüttekilere hediye edebilirsin bu sayede her kitabı okumak için ellerine aldıklarında bebişin akılarından geçecek
yasin kitabı da güzel bi alternatifmiş... pide de kolay olur hem pilava göre.. dökülmez bişi olmaz :)