- 3 Nisan 2012
- 4.329
- 701
- 123
geçmiş olsun canımmrblar herkese nasılsınız kızlar geçmişi okudum dün akşam hastanedeydim 3 gndür geçmeyen baş ağrım vardı ctesi geside sabaha kadar kustum ölüyordum ama dün akşam ben yatarken eşim netteyken bi haber okumuş preeklemsiyle ilgili apar topar kaldırdı beni tansiyonunu ölç diye o halde ölçünce tansiyon fırladımı benim aldı beni doğru hastaneye dr.umu arıyoruz tlf kapalı sinir olduk hani sağlıkçı olmasam işi biliyozda kıyamam rabbim insanların yardımcısı olsun gerçekten muayenehaneler kapatılınca dr.lara ulaşmak mesele .neyse idrarda protein baktık nstye bağlandım kendi kendime :) Allahtan bişey çıkmadı ama zavallı eşim tüm arkadaşlarımı ayağa kaldırmış nst den bi çıktım tüm ameliyat ekibim kapıda ama dr.yok :) şimdi iyiyim şükür
öyle deme tatlım ben uzun süredir düngün takip etmiyorum topiği eğer okuyorsan biliyorsundur yaz bana bir geldi pir geldi şimdi ise kızların okulu değilse unutmazdım valla :78: sen nasılsın bebişin nasılbeni hep unutun zatenbende giriyorum hep çok yorum ypamıyorum ama hep tkipteyim ma kimse adımı anmıyor benim hikayeme yorum yaapmıyor küstüm hepinize artık girmiycem
![]()
aman canım boşver rabbim seni unutturacak derdi versin onlara sana ve eşine bebişine dokunmasınlar
canım boşa koyuyorum olmuyor ,doluya koyuyorum almıyor derler yaa o durumdayım , kafayı yemek üzereyim....
benim altınımla alınan arabaya ne ben ne eşim binemiyoruz hamile halimle otobüslerde sürünüyorum.....ama kaynımla kız arkadaşı arabayla fink atıyor........ eşimin ailesiyle aram bozuk eşim gidip geliyor ama ben görüşmüyorum.......
tek gitmesini istemiyorum ama gitmekte istemiyorum.........
arabayada binmek istemiyorum ama benim paramla alınan şeyle eşim bile gezmiyor , he tek geziceksen veririz ama eşin binemez demişler eşime o da eşim binmezse bende binmem demiş , kimin malını kime yasaklıyorlar o zman borcunuzu verin diyor eşim ,ona da seni evlendirdik sen bize borcunu öde diyormuş....
ALLAHIM NE GÜNAH İŞLEDİMDE BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIM BEN YA
YAPTIĞIM İYİLİKLER ŞİMDİ APTALLIĞIM OLDU ANLAYACAĞIN ÇOK SİNİRLERİM BOZUK ........![]()
evet meyra nazlı nazlı geliyor kulağa değil mi canım zaten benim kızımda çok nazlıdır teyzesi beni çok yordu naz yapa yapa bakalım bir doğsun ev ahalisini tek ayak üstünde dikecek gibime geliyor"meyra" daha güzel bence , birkaç kere tekrarla söylerken daha zarif "serra" ya göre . çift R olduğu için sert geliyor kulağa kız ismi dediğin kulağa zarif nazlı nazlı gelmeli :)
mesela "serra" ya göre "sare" daha kibar bence söylerkende işitirkende zerafeti hissediyorsun :)
serra ismine gelince alternatif bir isim o ablaların ismine uyması için
eltimin kızının adı sahra ama benim meyra ismime laf ediyor zor söyleniyormuş