hmmmmmmmmmm, 10 un altında olunca mı kan takılıyormuş, yaa benim geçen ay 8,4 dü, doktor bile değiştirdim, doğum yapamazsın diyorlar hep, 10 tane iğne yedim, deli gibi kırmızı sakatat yiyorum kusucam artık, zorlana 9,4 olmuş buna rağmen, aslında demir oranım iyi de hgb düşük işte, bunun için yeni doktorum talesemi (akdeniz anemesi) taşıyıcılığıma baktı ama sonuçlarım çıkmamış daha, ona göre ne yapacağıza doktor demire de çok yüklenmeyelim dedi, şimdi bana doğumda mı öncesinde mi kan verilecek, eşim diyor sigara alkol kullanmayan temiz kan bulmak gerek diyorşimdiden kan verecek kişiyi bulayım bari ben,
bu arada sezeryanda ameliyat ya kan veriliyor mu yoksa gerek yok mu merak ettim
tatlım bu oranla dr un en yakın zmanda kan takmalı yanı bana öle dedı 9.5 ta bıle
doğum öncesı verılıyo saın ıhmal etme tatlım malum doğumdada kan kaybedıcez onuda hesap edıyo dr um
ay bızde dr ula cok gulduk eşimdedı kan takılırsa benden alınsın sıgara alkol kullanmıyorum sporda yapıyorum dedı
nbende dr a dedım eşim cok beyenıyo kanını:)
cnm amelıyat sırasında kan verılmıyo öncesınde verılıyo ama bende sonrasında kansızlık olur ıse takıcak hastaneden cıkmadan