- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
cnm 39 ne oluyo kı bılemedım şşimdı han ı 10 11 oluyo ya ben onları bılıyorum bak
cnm bu baskulller özellıkle dıjıtaller sapıtık hep farklı cıkıyo ondan ben dr dısında hıc ölçmuyorum
ay pazartesıye az kalmış cnm senın ya
ay bızım dr buralarda oh ne mutluyum
bayrama kadar 2 kere gıdıcem bışey olursada cagırcam ay rabbım hayırlısıyla 29 ekımde sağlıxcakla almayı nasıp etsın
bakalım senın normal doğuma ne dıcek
canım valal bende bilmiyorumki kandeğerlerime baktırdım aile hekimimde dediki çok iyi 39 çıkmış zaten bende zonkk oldum ya okadar yüksekmiymiş diye .. demir serum yazıyor sonuçta ben bu sağlık ocağının testinden anlamadımki bişi bide demir bağlama 340 referans aralığıda 300 e kadar nrmal diyo bende yüksek çıkmış .. bu testte bi yamukluk var ama anlamadım giti :))
bende zaten dr cumun tartısında tartıldım şekerim cuma günü kezenim yara yaktırmaya gitti drla onlar rapor maor ayarlarken aklıma esti bi çıkayım dedim yoksa benim evdeki tartım ordakinden 2 kilo eksik çıkıyor..
evet canım ya az kaldı bende sabırla bekliyorum pazartesiyi sorayımşu sorularımıda rahat edeyim cuma soramadım çok yoğundu adam.. şekerim benim drda bayramda buradaymış daha önce beni kandırık yapmış yokum diye bide diyoki sancılanırsan gelirsin acilde dr var :))biliyo beni pipirikliyim bide diyorum kendimce okadar yıllık hastasıyım yok beni öyle yarı yolda bırakmaz :)) geçen dedi rahat ol ben burdayım :) bakalım senle aynıgünmü doğurcaz yoksam benim dr tamammı dicek normal doğuma... bunu örenmek için bi kaç gün beklicez bakalım..