Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım bende calsiyum aldıktan sonra tansiyonum fırladı , sonra kesince düzene girdi.ben hala magnezyum alıyorum canım almasamıki neden acaba 36. haftada kestirdi. doktorumada sormadım kullanıyorum vallahi .
amin inşallah , tüm hamilelerin Allah yardımcısı olsun , anneler sezeryanda olsa normal doğumda olsa hemen ayağa kalkabilsin sağlığına kavuşsun , sütü bol olsun bebeğinden yana sıkıntısı olmasın , onlarında sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun , bol bol süt içebilsin , ne gaz yapsın ne dokunsun , gününden erken gelse bile küveze konmasın annelerinin gözünün önünde olsun ...
songül ( yaren2007) DOĞUM YAPMIŞŞ kızlarr,,çok saglıklı bi oğluşumuz olduu..darısı bizlerin başınaa..çok duygulandım ya,,
hayırlı olsun analı babalı büyüsünl
darısı başımıza banada doktorum 5 kasım dedi ama bizim prenses bekliyecekmi hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım...
Bir haftadır sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum , ve akşama kadar geçmiyor bu ağrı sizde de var mı ?
ANNESİNİNBİRTANESİ,YAREN2007 allahım bebişlerine kavuşturdu ne güzel mutlu sağlıklı uzun ömürler mis kokulu bebişleriyle beraber ......
LAVİNYA'cığım da inş. sağlıklı sorunsuz alır bebişini kucağına![]()
yaren ne zaman doğum yaptılavinya da dooğum yaptı demek nilt ciğim normal mi sezeryan mı
![]()
maşalahhh mübarek günde bir sürü bebeğine kavuşan var darısı bizlere inş. bende dün gece 2 kere sancılandım ama arası 2-3 saatti o yüzden endişelenmedim :) ama daha 4 gün var sezeryana inş. o günü bekler bol bol dua edelim kızlarrr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Canım sende benim gibi 23 Ekim'de doğuruyorsun galiba beraberiz :)
Lavinya'da kavuştu canım çok şükür..