evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))
gece gezmeye çıkmadan kocişim çekti bu fotoyu sağolsun. işte 18+4 lük göbiş fotom.
Eki Görüntüle 439830
kız elbisenin sucu yokmuş senin göbüş cidden baya belirginmiş:))evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))
gece gezmeye çıkmadan kocişim çekti bu fotoyu sağolsun. işte 18+4 lük göbiş fotom.
Eki Görüntüle 439830
Ayy çok cici olmuşsun tatlım yaaa..maaşallah..
kız elbisenin sucu yokmuş senin göbüş cidden baya belirginmiş:))
maşallah sana ve bebişe bu kadar bulantı ve iştahsızlığa rağmenne güzel bir göbüş ve bebiş bu
ayrıcaaaa o ayakda poz vermiş gene :))
bende seviyorum karnımı hele bluz ve elbisemi pıt pıt hoplatıyor ya nasıl içim kaynıyor o ansağol canım, senin kadar cici olamasakta ciciyiz bizde kendi çapımızda :))
çıkmış dimi :))) oyyy büyüdü benim bebişim teyzesi, mıncıklayıp duruyorum karnımı
çok teşekkür ederim canım. biraz sivri bir göbişim oldu. evet Allah bebişleri herşeye rağmen büyütüyor, çok şükür.
evet ya o ayak çıkıyor bir yerden :)))))))) eşimde neden o ayak orda hep diyip duruyor. bilemeyrum valla bende
canım sağol, o senin güzelliğin
evet canım ya, 4. ayın başında çıktı göbişim hemde bir anda. tabi yine resimde azıcık şişirme var ama az
canım bu taytı kayınvalidem almış ama hamile taytı değil. çok esnek ve incecik. göbeğimin altında tutuyorum lastiğini beni hiç rahatsız etmiyor. diğer taytlarımıda hala kullanabiliyorum. karnım iyice büyüsün o zaman alırım.
çok teşekkür derim canım. sende çok güzelsin.
güzelleştim mi acaba, eridim bittim ama öyle diyorsanız öyle olsun canım.
çok teşekkür ederiz. senden de foto bekliyorum. bakıyorum arada bir yok koymuyorsun. merak ediyorum göbiş nasıl oldu.
evet canım bir ara merak yaptım ama evlenmemiştim o zamanlar. bu puzzle ı bitirdim ama birgün anneme kızdım aldım bozdum. sonra görümcem sardı bu merakı ona verdim. beraber yaptık. sağolsun çerçevelettirip bana hediye etti. bu tablodaki resim benim için çok anlamlı. bazen bakıyorum uzun uzun düşünüyorum, sevgilisiyle tartışmış, sahilde yalnız yürüyen bir kadın bu ve güneş şemsiyesi var. uzaklara bakıyor çok düşünceli.
evimde bir tablo daha var puzzle. onuda bir arkadaşım hediye etti, ordada venedikte sandalda bir kadın var, gece dolunay çıkmış, kadın keman çalıyor ve çok güzel yüzü. çok anlamlı bir resim.
canım sağol. yemedim içmedim ama büyüdü kızım maşallah.
tabi önceden tanışmıyoruz, vücutlarımızı tanımıyoruz, benim tam brezilyalı bir kalçam var. övünmek için söylemiyorum gerçekten bu kadar dikkat çekici olmasaymış keşke. çok övgü alıyorum şeklinden dolayı. jlo derlerdi arkadaşlar bana :))) o hep vardı yani anlayacağın, hergün kalçamı ölçüyorum. hiç büyümedi. tüm kilolar karnımda ve görüslerimde çok şükür.
evet kızlar göbişim hakkında çok dedikodular yapıldı, elbisemden anlamadınız göbişimin boyutlarını. :)))))))
Eki Görüntüle 439830
tatlım göbüş belli olmuş maşallahhh
Hi hihh 15 aylık mı tatlummm
tatlım göbüş belli olmuş maşallahhhhiç de kilolu değilsin hem şekerim hep yakınıyorsun ama yok öyle bişeyyy
Hi hihh 15 aylık mı tatlummmhaftalık haftalııııkkk
Kuzumm çok kiloluyum filan diyordun yaa öyle göze batacak bir şeyin yok bence hem orantılı da gözüküyor vücudun. Maşallahhhh göbüşün de pırtlamış ne güzellllAllahım kucağına da almayı nasip esin inşallahh
Enee çok tatlısın yaa..105 kg mi hayatta inanmam.Kız benim kocam 107 kg maaşallahı var
tatlım maşallah sana evet biraz kilo var ama hiç öyle söylediğin gibi 105 kilo görünmüyorsun ,hep 105 diyosun diye kafamda seni çok farklı hayal etmiştim , ama şimdi görüyorumki kafamdaki o kilolu bayan birden silindi.boyunda uzun sanırım kaldırmışsın kilonu , göbüşümüzde süper,
tatlım maşallah sana evet biraz kilo var ama hiç öyle söylediğin gibi 105 kilo görünmüyorsun ,hep 105 diyosun diye kafamda seni çok farklı hayal etmiştim , ama şimdi görüyorumki kafamdaki o kilolu bayan birden silindi.boyunda uzun sanırım kaldırmışsın kilonu , göbüşümüzde süper,
bende seviyorum karnımı hele bluz ve elbisemi pıt pıt hoplatıyor ya nasıl içim kaynıyor o an
içinden gelen star ışığı o pozu vermene sebeb oluyor canımm
Ayyy çok güzel bir anne gördümmm göbüşü de nasıl yakışmışşş :122: :124: Tatlımm benim göbüşüm de çok sivri senin ki gibi o yüzden bir kaç kişi erkek göbeği dedi sivri olurmuş yaa :44:
Sabah kocacığa diyorum acaba erkek mi ki diye,, yokk hayırr o babasının kızı, prensesi o diyor hi hihi
evet seyirmeler baya sertleşti değil mi :))) sabah bende baktım baya zıplıyor karnım.
he he içimde star ışığı var demisöndürmem lazım onu, çok tehlikeli :)))
sağol canım o senin güzelliğin, top gibi bir göbişim var :)
evet ya bizim göbişler kız göbişine benzemiyor. eşimde beni korkutuyor, değişirse oğlan olursa diye. inşallah değişmez canım.
aaa valla baya şişman birini bekliyordum, oldukça derli toplu duruyorsun. dediğin gibi sporun faydası böyle bişi.
maşşallah göbişin çok yakışmış, çok tatlı olmuşsun ya.
kız anası seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?