2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

kız elbisenin sucu yokmuş senin göbüş cidden baya belirginmiş:))
maşallah sana ve bebişe bu kadar bulantı ve iştahsızlığa rağmen ne güzel bir göbüş ve bebiş bu
ayrıcaaaa o ayakda poz vermiş gene :))

Ayy çok cici olmuşsun tatlım yaaa..maaşallah..

sağol canım, senin kadar cici olamasakta ciciyiz bizde kendi çapımızda :))

çıkmış dimi :))) oyyy büyüdü benim bebişim teyzesi, mıncıklayıp duruyorum karnımı

çok teşekkür ederim canım. biraz sivri bir göbişim oldu. evet Allah bebişleri herşeye rağmen büyütüyor, çok şükür.

evet ya o ayak çıkıyor bir yerden :)))))))) eşimde neden o ayak orda hep diyip duruyor. bilemeyrum valla bende

bende seviyorum karnımı hele bluz ve elbisemi pıt pıt hoplatıyor ya nasıl içim kaynıyor o an
içinden gelen star ışığı o pozu vermene sebeb oluyor canımm

ben hamile taytı aldım büyük almışım hatta ama giyiliyor antalyada giyerim şimdi dedim, çok rahatlar yaa,

puzzle çok güzel canım biliyorum bu puzzle, benim evde de yatak odamızda 1500 parça var eşimle yaptık yağlı bboya baya zorduu , bir tane köşe koltuğumun üstünde var halı tüccarları, bir tanede salonda var, etrafımızada çok yaptıkkk :) hediyelik bir tanede bebişe yapalım diyoruzz

Ayyy çok güzel bir anne gördümmm göbüşü de nasıl yakışmışşş :122: :124: Tatlımm benim göbüşüm de çok sivri senin ki gibi o yüzden bir kaç kişi erkek göbeği dedi sivri olurmuş yaa :44:
Sabah kocacığa diyorum acaba erkek mi ki diye,, yokk hayırr o babasının kızı, prensesi o diyor hi hihi

yok bugun pazarda kadın bana 7 aylıkmısın dedı bende ıcımden 15 aylıgımda cıkartmıyorum dedım topıce yazmıstım sabah ondan dedım 15 aylık dıe:)) sporun faydaları o ya etım sıkı.18 haftalıgız amın hepımız göbısımızden kucagımıza alırız ınsallah

tesekkur ederım cnmcım bakalım ılerleyen gunlerde göbıs ne sekıl alacak:)

bende seviyorum karnımı hele bluz ve elbisemi pıt pıt hoplatıyor ya nasıl içim kaynıyor o an
içinden gelen star ışığı o pozu vermene sebeb oluyor canımm

evet seyirmeler baya sertleşti değil mi :))) sabah bende baktım baya zıplıyor karnım.

he he içimde star ışığı var demi söndürmem lazım onu, çok tehlikeli :)))

sağol canım o senin güzelliğin, top gibi bir göbişim var :)

evet ya bizim göbişler kız göbişine benzemiyor. eşimde beni korkutuyor, değişirse oğlan olursa diye. inşallah değişmez canım.

aaa valla baya şişman birini bekliyordum, oldukça derli toplu duruyorsun. dediğin gibi sporun faydası böyle bişi.

maşşallah göbişin çok yakışmış, çok tatlı olmuşsun ya.

çok tatlısınız maşallahhh hepinize...

göbısımız senınkı kadar asil ve zarıf duramasa da :))) fena deıll tesekkur ederım cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…