2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

göbısımız senınkı kadar asil ve zarıf duramasa da :))) fena deıll tesekkur ederım cnmcım

ayy canım o senin zarifliğin. midem bu kadar arıza yapmasaydı, yarışırdık valla :)

amanınnnn beklenen göbiş fotosu gelmişşşş

maşallah canım. bu hamilelik ne kadar güzel bişimiş ya. ben önceden bu kadar estetik bulmazdım. çok güzel olmuşsun. tatlı hamiş seni.

Sürekli takipteydim ve hepinizin göbeklerini takip ediyordum.. Benimki de budur.. Haftamız 18+1 :)

Eklentiler

• $fotoğraf.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
anammmmmmmm göbüşlü bacılara bak sennnn benim daha hiç karnım yok ya akşam çıkıyo sabah iniyo ay çok tatlısınız kızlar maşalahhhhh mervecik 105 kg olduna eminmisin cnm :2:

maşAllah kuzularımaaa ay esra ne kadan zayfsın qıııııı ay şişkosun dicektimmm gerçekten maşAllahın varr

ayy zayıf mı şişman mı karar ver... boydan kurtarıyorum ben... :) bugün arkadaşım da diyo esra bu göbek ne kaç aylık bu diye.. kız 7 aylık benden az göbeği var :)

ayy zayıf mı şişman mı karar ver... boydan kurtarıyorum ben... :) bugün arkadaşım da diyo esra bu göbek ne kaç aylık bu diye.. kız 7 aylık benden az göbeği var :)

gerçekten zayıfsın qıııı sadece göbüş var maşAllah annesi

ikiz az dedin ben dördüz var sandımm

sağol canımmm

benim kemiklerimi iri ondan kilom ağır basıyo

di mi yaaa... benim eskiden de göbeğim vardı... hani dümdüz değildi, bebişte gelince tam oldu

önceden içime cekerek gezerdim şimdi rahatlıkla salıyorumm

ay ben korktum çok dikkatli olmalıyız hamileliğin her aşaması önemli

sağol canımmm

benim kemiklerimi iri ondan kilom ağır basıyo

di mi yaaa... benim eskiden de göbeğim vardı... hani dümdüz değildi, bebişte gelince tam oldu

evet canım kesinlikle... doğum sonrası var bide bunun :):)

kız anası seni göbüş öne fırlamış kalça fırlamışşmaşallah canım

tam kız anası olmuşum dimi :):) gerçi kızda göbek yayılırmış benimki fırladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…