2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

evet canım 29 hafta 2 günlük bugun bebeğim:))

evet karnım çok erken fırladı benim...içkarnım darmışş sanırım:))) sen hamilemisin?

yok cnm bn hamile değilim ama bayanım ne de olsa iç karın dış karın biliyorum:)) bu arada evinin koltuk renkleri çok hoş grili olandan bahsediyorum:)))

benim omuzlar zaten genişdi şimdi dahada geniş oldular canım eşim diyor benim haberim yokken ağırlık mı çalışıyorsun sen diye:26:
mayalı göbeğimi beğendiğin için teşekkür ederim şekercimmm

taze taze göbüşler ne kadar tatlı çıkmışlar etrafım beni bunalıma sokmuştular ama bbenden farklı deilsiniz kızlar top yutmuş gibi oldum :))

işten gelir gelmez çektimmmm.. biraz daha büyümüş sanki göbişim :)
an itibariyle bebişimle ben böyleyizzzzzzzz

kimse benim göbüşüme yorum yapmıyor bendemi sorun insanlara iticimi geliyorum acaba düşünmeden edemiyorum artık sogudum resmen topiklere girmekten

Eki Görüntüle 497910

Eki Görüntüle 496540

ne zamandır eklemek istiyordum işte ben ve 29 haftalık oğlum teyzeleri

taze taze göbüşler ne kadar tatlı çıkmışlar etrafım beni bunalıma sokmuştular ama bbenden farklı deilsiniz kızlar top yutmuş gibi oldum :)) Eki Görüntüle 495148

maaşallah kızlar göbüşler süperrrrr

kimse benim göbüşüme yorum yapmıyor bendemi sorun insanlara iticimi geliyorum acaba düşünmeden edemiyorum artık sogudum resmen topiklere girmekten

canım neden öyle düşündün ..
bazen görmemiş olabiliyoruz sürekli paylaşım topiginde muhabbete daldıgımız için..
sen zayıfsın maşallahın var

ne güzell iç karnın büyük herhalde senın maşallah kuzunla sanaaa

bilemedim valla :) yayvan benimki tam kız karnı herhalde :)

Eki Görüntüle 497910

maşallah canım . bencede büyümüş, geçenki resme göre ilerleme var. bebişler büyüyor ya yeter canım dimi :)

olur mu canım böyle düşünme. göbek resmi yayınlarken ana topikten link verde haberdar olsun arkadaşlar. mesajlar ilerledikçe geriye bakılmıyor çünkü.

Eki Görüntüle 496540

maşallah canım güzel büyümüş göbeğin sanada yakışmış.

taze taze göbüşler ne kadar tatlı çıkmışlar etrafım beni bunalıma sokmuştular ama bbenden farklı deilsiniz kızlar top yutmuş gibi oldum :)) Eki Görüntüle 495148

ANAMMM GÖRMEMİŞİMM KUZUM BEN GÖBİŞ KOYUNCA KASIM ANNELERİ TOPİĞİNE LİNK ATIN YAZINN HERKES GÖRSÜN

seninde hiç karnın küçük maşallahh

Eki Görüntüle 496540

çok tatlı bir anniş daha

kız karnın küçük yaa hatta göğüsslerin karnında daha büyük
benim karnım çok fenaaaa görsen korkansın

puhahahahah
evet birinin bunu demesini bekliodummmm
benimkiler zaten büyüktü şimdi kocaman kocaman oldular fena durumdayımmm

evet burcum..
bebişimin gelişmesinde problem olmadıgı ve saglıklı oldugu sürece gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…