Eki Görüntüle 500552 Eki Görüntüle 500553 Eki Görüntüle 500554
benim göbişim aşağıda kızlar bebek sürekli aşağıya iniyor ya
maşallah sanki hiç kilo almamışsın haticem, fiziğin çok güzel
nasıl aşağı iniyor ?
maşallah canım sana
göbişin ne güzel büyümüş. çok aşağıda gelmedi bana. biraz basenlerin çıkmış onun dışında fazlalık göremedim.
maşallah göbüşüne seninn üzülme canım bebeğim aşşağıda diye benim sıpam hiç yukarı çıkmadı bile
Maşallah güzeller güzeli anne seniii Aynı benim gibi popişin arkaya doğru gitmiş ve çok da yakışmış hamilelik tatlımm
Bence karnın hiç aşağıda değil kuzumm, 8. ayımızdan itibaren de yanlara ve aşağıya genişlemesi normal, o yüzden içini rahat tut olur mu???
tatlım maşallah ne kadar incesin sen öyle...kolun bacağın...çok begendım çok zarif bir hamilesin benim bacaklarım çok kalın ya...
canım sen üzülme her aşşağıda olan bebek hemen doğmaz kızkardeşimin kızı hiç yukarı çıkmadı 7. ayında 2 cm açıklığı vardı dr yat kalkma dedi ama kaynanası yatırmadı gezdirdi durdu buna rağmen benim küçük teyzoşum vaktini saatini doldurmadan gelmedicanlarım benim ya ne güzel moral oldunuz öyle saolun valla:) hepinizi çok seviyorum... göbeğim büyük herkes baya bir büyük diyor ama Allahtan bebek hepsi ona çok seviniyorum:) her doktora gittiğimde sıpam bir adım daha aşağıda oluyor ama bakalım nasıl olacak:) kısmet ne zaman gelecekse artık:)
işte ben ve oğlum :)))) Eki Görüntüle 501730
valla seni gördüğüme çok sevindim. ne güzel olmuşsun öyle. oğlunu yesinler. maşallah canım. çok güzelsin çok bakımlısın. taburelerden destek almana bayıldım
canım sen üzülme her aşşağıda olan bebek hemen doğmaz kızkardeşimin kızı hiç yukarı çıkmadı 7. ayında 2 cm açıklığı vardı dr yat kalkma dedi ama kaynanası yatırmadı gezdirdi durdu buna rağmen benim küçük teyzoşum vaktini saatini doldurmadan gelmedi
arkadaşın kınası vardı 7-8 ay sonra toplu ayakkabı giymeye kalkarsan bulduğum herşeyden destek aldım valla bu foy-todan sonra zaten çıkardım ayaykkabıları arabayı filan ayakkabısız sürdüm :)
süslenemedim k.bakmayın artık bizi böyle sevin oğluşumla
Eki Görüntüle 503731 Eki Görüntüle 503730 Eki Görüntüle 503732
süslenemedim k.bakmayın artık bizi böyle sevin oğluşumla
Eki Görüntüle 503731 Eki Görüntüle 503730 Eki Görüntüle 503732
:)))))))) geçen bende düğüne giderken alçak topuklu ayakkabı ile düğüne geldim. arabada yüksek topuklularla değiştirdim. düğünden hemen sonra alçak olanını giydim. :)))
canım maşallahgöbeğin yayılmış heralde ondan çok öne doğru çıkmamış. hafif göbekli bir hatun gibisin :)))
süslenmek şart mı canım, aşkolsun. işin özü biz göbeklerle ilgileniyoruz :))))
Eki Görüntüle 503878
kızlar bu da benim 1 hafta önce ki halim.gerçi bu elbise çok büyütüyo ama gayet rahat :)))
puhahahahah
evet birinin bunu demesini bekliodummmm
benimkiler zaten büyüktü şimdi kocaman kocaman oldular fena durumdayımmm
evet burcum..
bebişimin gelişmesinde problem olmadıgı ve saglıklı oldugu sürece gerisi boşşş
yüzün ne güzel öyle senin...maşa da güzel gitmiş saçına...maş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?