2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

Biz bu hafta 31. haftamızı bitiriyoruz kısmetse ve bugün itibarı ile tam 30+5 günlük olduk. 32. haftamıza +2 günümüz var..

maşallah canım

güzel bir hamiş olmuşsun, kiloda almamışsın gibi. göbişin çok yakışmış sana :)

teşekkür ederim canım, kilo malesef 9 küsür aldım ama şişim yok hiç çünkü himalaya tuzu kullanıyorum başlangıçta oluşan tüm ödemimi atmaya yaradı ve ekstra şiş oluşumunu önledi.. son bir buçuk aydır da kilo almıyorum.

maşallah canım ne güzel bir hamilesin. göbeği photoshoplasak hamile olduğun anlaşılmayacak hep böyle muntazam kalırsın inşallah.

Sağol canım benim çok şükür fazla kilo almadım genelde bebişim aldı..inşallah hepimiz sağlıkla eski hallerimize döneriz..

cnm maşallah çok güzel görünüyorsun. himalaya tuzunu marketten mi aldın?nerede satılıyr bu tuz?

cnm maşallah çok güzel görünüyorsun. himalaya tuzunu marketten mi aldın?nerede satılıyr bu tuz?

çok teşekkür ederim canım, evet marketten aldım. Büyük marketlerde satılıyor ( Ben real hipermarketlerinden aldım), 500 grlık pk seklınde aldım. sanırım fiyatı 8 küsürdü. tüm yemeklerimde bu tuzu kullanıyorum, kesinlikle ödem yapmıyor. değirmen de aldım kendime sabah kahvaltıda tuzlanacak bir şey varsa değirmenden öğütüp kullanıyorum. ödemim olmadıgı için ayaklarım hala aynı numara ve parmaklarımda hala alyansım duruyor.

yeşillim antep fıstıgı gibisin yerim ben seniiiii
maşallahhhhh sana ve prensesineeee Allah nazarlardan esirgesinnn

o gün yeşil makyaj, yeşil tülbent, yeşil küpeler baya fıstığa benzetilmiştim, aklıma getirdin

aminn canımm benimm... sağol :)

Ve bunlar da bendennn

Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm

Son düzenleme:
Maşallah tatlıma benimmm Hatırladım bu tuniği sana da çok yakışmıştı

nerden hatırladınn bakıyımm
deşifreci seni :):):):):):)

oyy yerim sizi ben yaaa maşallah barekallah bi göbeğin çıkmış miray, gayet hoş görünüyosun.. son resimde azıcık ellerin şişmiş o kadar....

bu arada bu halı benim oturma odamın halısının aynısı :):):):)

Çok teşekkür ederiz tatlımmm artık evdeyim ya, göbeğimden başka nerelerim çıkacak görcez

Enemm ne güzel tesadüff,, bu halının kahve krem tonları da salon halım benim.

maşallah sanaa hiç kilo da almamış şuna bak mankenim benimmmm
top gibi bi karın bi de azıcık gögüsler büyümüş

Teşekkürler datlummm

Kilo çok aldımmm,, 10 kilodan fazla hem de

maşallah canım size çok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)

Ve bunlar da bendennn

Eki Görüntüle 508601

Eki Görüntüle 508603

Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm

Eki Görüntüle 508602

:))) maşallah canım ayyy ne güzel olmuşsun sen, hiç kilo almamışsın gibi. ellerin kolların şiş duruyor ama ayakların yaratık ayağı gibi değil canım.

Beni buna mecbur ettin, geçenlerde çekmiştim anı olsun diye, al gör yaratık ayağı nasıl oluyor

sağol canımmm.....

burcu bu kadar şişmesi normal mi canım yaa? çok aşırı şişmiş çünkü... şekerine bakıyomusun hala? şeker de şişlik yapıyor çünkü. sürekli uzat ayaklarını yukarı doğru.

Oyy kıyamam sana tatlım benim yaa, bileklerin çok şişmiş hatta bacakların da.İzine çıkana kadar benim de öyleydi ayak bileklerim yavaş yavaş indiler ama üst tarafı, ayak parmaklarım ve ellerim halen şiş.
Bence doktora söyle tatlım kesin,en son doktora gittiğimde bacaklarına çıksa sorun olurdu, gizli tansiyon belirtilerinden çünkü demişti. Bir de senin şişler çok ayakta durduğunun en büyük kanıtı tatlımm Ayak parmakların halen incecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…