Biz bu hafta 31. haftamızı bitiriyoruz kısmetse ve bugün itibarı ile tam 30+5 günlük olduk. 32. haftamıza +2 günümüz var..
Eki Görüntüle 505534
maşallah canım
güzel bir hamiş olmuşsun, kiloda almamışsın gibi. göbişin çok yakışmış sana :)
maşallah canımne güzel bir hamilesin. göbeği photoshoplasak hamile olduğun anlaşılmayacak hep böyle muntazam kalırsın inşallah.
Eki Görüntüle 503878
kızlar bu da benim 1 hafta önce ki halim.gerçi bu elbise çok büyütüyo ama gayet rahat :)))
teşekkür ederim canım, kilo malesef 9 küsür aldım ama şişim yok hiç çünkü himalaya tuzu kullanıyorum başlangıçta oluşan tüm ödemimi atmaya yaradı ve ekstra şiş oluşumunu önledi.. son bir buçuk aydır da kilo almıyorum.
oğlan annesi güzelleşir diye boşuna dememişler demek ki.. en güzel örnegisin
cnm maşallah çok güzel görünüyorsun. himalaya tuzunu marketten mi aldın?nerede satılıyr bu tuz?
yeşillim antep fıstıgı gibisin yerim ben seniiiii
maşallahhhhh sana ve prensesineeee Allah nazarlardan esirgesinnn
Maşallah tatlıma benimmmHatırladım bu tuniği sana da çok yakışmıştı
Ve bunlar da bendennn
Eki Görüntüle 508601
Eki Görüntüle 508603
Bu resimde el ve ayaklara dikkattt, burcummm asıl yaratık ayağı kimde tatlımm
Eki Görüntüle 508602
nerden hatırladınn bakıyımm
deşifreci seni :):):):):):)
oyy yerim sizi ben yaaa maşallah barekallahbi göbeğin çıkmış miray, gayet hoş görünüyosun.. son resimde azıcık ellerin şişmiş o kadar....
bu arada bu halı benim oturma odamın halısının aynısı :):):):)
maşallah sanaa hiç kilo da almamış şuna bak mankenim benimmmm
top gibi bi karın bi de azıcık gögüsler büyümüş
Ve bunlar da bendennn
Eki Görüntüle 508601
Eki Görüntüle 508603
Eki Görüntüle 508602
maşallah canım sizeçok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)
:))) maşallah canımayyy ne güzel olmuşsun sen, hiç kilo almamışsın gibi. ellerin kolların şiş duruyor ama ayakların yaratık ayağı gibi değil canım.
Beni buna mecbur ettin, geçenlerde çekmiştim anı olsun diye, al gör yaratık ayağı nasıl oluyor
Eki Görüntüle 508628
maşallah canım sizeçok yakışmış göbeğin, çokta zayıf duruyorsun. yeşiller pek yakışmış :)
:))) maşallah canımayyy ne güzel olmuşsun sen, hiç kilo almamışsın gibi. ellerin kolların şiş duruyor ama ayakların yaratık ayağı gibi değil canım.
Beni buna mecbur ettin, geçenlerde çekmiştim anı olsun diye, al gör yaratık ayağı nasıl oluyor
Eki Görüntüle 508628
Ve bunlar da bendennn
Eki Görüntüle 508601
Eki Görüntüle 508603
Eki Görüntüle 508602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?