2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

teyzoşlar 12+5de göbüşümüz böyleydii...anneannemizde misafir vardı onun için azıcık süslenmiştik bide teyzoşlar içib foto çekelim dedikk kuzumlaaa

Maşallah canım

Ne güzel çıkmış göbeğin, erkek göbeğine benziyor. :)))

Evet pek bir sık olmuşun. Onun icinde maşallah diyelim. Dün sabah eşim çekti göbeğimi. Baktım baktım o kadarda sisirmistim ama minnacik bisi. Deger bulmadım koymaya. Biraz daha şişsin koyacam.

kızlar ben aralık annesıyım soyle bır gobıslerınıze bakayım dedım ama maşallah yaa demek 11. 12 haftalarda gobısler boyle oluyor ben daha 6. haftamdayım ama henuz bırsey bellı degıl sorun yoktur umarım degıl mı? daha dr kontolune bıle gıtmedım. gercı mınyonum ondanmıdır nedır bılmem ama baya bellı oluyor gobıklerr cok begendımmmm

Ay yerim onu benn,bayağı bi büyümüş çok ciciiii :))Benim de buna yakın duruyo,hatta 2 gün önce yürüyordum karşıdan dilenci gibi bi adam yaklaştı ve bana"Allah hayırlı evlat versin abla"dedi.Şaşkınlıkla "amiiiiiiiin"dedim..

Ben şok tabi ki
Dedim yuh o kadar belli oluyo mu yaa

sağolll canımmm ağzından bal damlıyorr...hayırlısıylaaa inşallahhhh teyzoşşş yaaa

olsun biz yinede görmek isstiyoruzz senın fındık göbeğini... maşallahh burcu demekki senin iç karnın geniş. ve çok fazla çıkmayacakk...yada senın kuzu durup durup turnayı gözünden vuracakkk

maşallah annesi ne kadar güzelsiniz :) insanın göbeğim var diy

teşekkür ederizz teyzesiiisizin fotonuzudaa bekliyoruzzz bebişimleeee

yaaaaa artıkkk dışardanda belli oluyorrr...ne güzell yaaa Allahım herkessee tattırsınn bu güzel duyguyuu:26: en güzel duayı almışınn canımmm dilenci adamdann...can-ı yürektenn aminnn:26:

ayy canım benim. öncelikle sana sağlıklı bir velat dilerim. Allah kucağınada almanı nasip etsin. bende hala senin gibi önceki ayların göbeklerine bakıp iç geçiriyorum. bak bugün 13. haftam bitti çok şükür. karnım nasıl diyim ayva göbeği gibi. daha sabah baktım. yani ilk çocuk bazen pek belli etmiyor kendini bide, bünyemizede bağlı bir durum.

eee hak edene söylenir güzel sözler.

içerde bir boşluk bulmuş bizimki sanırım. sağol canım. hayırlısı artık. bir bakımdan da iyi hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. tam yazlık alıcam pantolonlarımı inşallah.

Göbek konusunda hemen hemen aynıyız.. Benimde bu kadar çıktı ama haftasonu gezmekten resim çekmeye fırsat bulamadım

ay ben de çimdi pc başında çektim canım

maşallah canım

ne güzel belirmiş karnın. çok özendim canım ya. inşallah sağlıkla alırsın o karındaki bebişi inşallah.

amiiinn canım benim. hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallahh

ohh maşallah, bir ben koyamadım resmi ya fotoğraf makinam ufak kardeşimde telde iyi çekmiyor ama sabırsızlanıyorum paylaşmak için:)

ben de pc den çektim canım. eminim sen de çok tatlı olmuşsundurrr

maşallahhh canım, sen ve göbüşün çok şıksınız :) yerimm o göbüşündekiniii yaaaa

enemm aydınlıkta vurmul pek bir belli olmuş göbeğinn gıı maşallah canım çok şeker yakışmış

kızlar bu arada benim burada bir fotom vardıya
biraz daha çıktı göbeğim haftasonu yaaa
durduramıyorum, kilomda hala aynııııııı
1 kilo bile almadım çokkk ilginçç :))

evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.

c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi

amanın baya belli olmuş göbüşler kafa kafaya büyüyorlar

bir göbüş daha bu başlık altın da göbüşler çoğalmaya başladılar

evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.

c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi

Eki Görüntüle 403066
hiç yok diyorsun bir de varmış ya göbeğin şişirsende şişmez ki içi dolu artık
ben şişirmeye çalışıyorum şişiremiyorum
dün düğünde kuzenim hiç bir yerin değişmeyince göbeği anlayamadım diyor
bizim kasım annelerin hepsi top yutmuş galiba göbüşler hep top gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…