maşallahEki Görüntüle 402486 Eki Görüntüle 402487 Eki Görüntüle 402488
teyzoşlar 12+5de göbüşümüz böyleydii...anneannemizde misafir vardı onun için azıcık süslenmiştik bide teyzoşlar içib foto çekelim dedikk kuzumlaaa
maşallahartık dışarıdan bayağa belli oluyor aynı benim göbekte bu durumda canım
Eki Görüntüle 402486 Eki Görüntüle 402487 Eki Görüntüle 402488
teyzoşlar 12+5de göbüşümüz böyleydii...anneannemizde misafir vardı onun için azıcık süslenmiştik bide teyzoşlar içib foto çekelim dedikk kuzumlaaa
sağolll canımmmMaşallah canım
Ne güzel çıkmış göbeğin, erkek göbeğine benziyor. :)))
Evet pek bir sık olmuşun. Onun icinde maşallah diyelim. Dün sabah eşim çekti göbeğimi. Baktım baktım o kadarda sisirmistim ama minnacik bisi. Deger bulmadım koymaya. Biraz daha şişsin koyacam.
maşallah annesi ne kadar güzelsiniz :) insanın göbeğim var diy
Ay yerim onu benn,bayağı bi büyümüş çok ciciiii :))Benim de buna yakın duruyo,hatta 2 gün önce yürüyordum karşıdan dilenci gibi bi adam yaklaştı ve bana"Allah hayırlı evlat versin abla"dedi.Şaşkınlıkla "amiiiiiiiin"dedim..
Ben şok tabi ki
Dedim yuh o kadar belli oluyo mu yaa
kızlar ben aralık annesıyım soyle bır gobıslerınıze bakayım dedım ama maşallah yaa demek 11. 12 haftalarda gobısler boyle oluyor ben daha 6. haftamdayım ama henuz bırsey bellı degıl sorun yoktur umarım degıl mı? daha dr kontolune bıle gıtmedım. gercı mınyonum ondanmıdır nedır bılmem ama baya bellı oluyor gobıklerr cok begendımmmm
sağolll canımmmağzından bal damlıyorr...hayırlısıylaaa inşallahhhh teyzoşşş yaaa
olsun biz yinede görmek isstiyoruzz senın fındık göbeğini...maşallahh burcu demekki senin iç karnın geniş. ve çok fazla çıkmayacakk...yada senın kuzu durup durup turnayı gözünden vuracakkk
teşekkür ederizz teyzesiiisizin fotonuzudaa bekliyoruzzz bebişimleeee
yaaaaa artıkkk dışardanda belli oluyorrr...ne güzell yaaa Allahım herkessee tattırsınn bu güzel duyguyuu:26: en güzel duayı almışınn canımmm dilenci adamdann...can-ı yürektenn aminnn:26:
Göbek konusunda hemen hemen aynıyız.. Benimde bu kadar çıktı ama haftasonu gezmekten resim çekmeye fırsat bulamadım
maşallah canım
ne güzel belirmiş karnın. çok özendim canım ya. inşallah sağlıkla alırsın o karındaki bebişi inşallah.
ohh maşallah, bir ben koyamadım resmi ya fotoğraf makinam ufak kardeşimde telde iyi çekmiyor ama sabırsızlanıyorum paylaşmak için:)
evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.
c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi
Eki Görüntüle 403066
evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.
c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi
Eki Görüntüle 403066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?