2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

esracım maşallah sana :)
burcucum manken gibisin maşallah ebru şallı da kimmiş hiç takma kafana tatlım top gibi olacaz son aylarımızda :):)

hayırlı olsun minik göbişin

çok teşekkür edrim. allah isteyen herkese versin göbiş :)))

ok tamam normal halinide çekip koyacam. komik olmasın diye koymuyordum :)))

valla haklısın. bizim göbişler birbirine benziyor.

burcucum manken gibisin maşallah ebru şallı da kimmiş hiç takma kafana tatlım top gibi olacaz son aylarımızda :):)

canım benim sağol o senin güzelliğin. şu bulantılarım geçsin önüme ne gelse yicem (( özledim doya doya yemeği.

Son düzenleme:

süslü anne seniii.... ne tatlı olmuş karnın
teşekkürr ederizz esraaa teyzoşşşş hepimizz anneyizz hepimizzz tatlıyızzz bide göbüşlüyüzzzz oleyyyyy oleyyy oleyyyy

benimde 1 haftada daha bi büyüdü sankii kilom aynı sayılır...sabah kalkıncaaa bi tek iç çamaşırıylaa tartılıyorumm hile yapıyorumm tartıyaaa güyaaa
evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.

c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi

Eki Görüntüle 403066

annemmmm sen ne güzel zayıfsıınn yaaa...maşallahhh fındıkk göbüşünn çıkmışşş burcuuu iştee

maşallah maşallah size ne güzel olmuşsuuun
sağoll kuzuuuuuuuuuuuuuuuu

efettttttt büyüdüü teyzesiii yaaaa çok mutluuu oluyorummmm çıktıkçaaa

canım benim sağol. evet bazen dahada belirgin oluyor ama sabahları neredeyse yok gibi. zayıf değilim aslında bebekle biraz süzüldüm.

miniş bir göbüş daha, canım sanda çok yakışacak hamişlik bence hemen çok çıkmaması daha iyi gülüm ya

çok mersi. tam çıkmadı ki anlayım yakışıp yakışmadığını :))) yani çıksada bir zararı yok hani :)

sağol canımmm. ben de 2,5 kilo aldığımı sanıyodum ama 1 kilo almışım sadece...

bu şişirmiş halin mi... anam ne zayıfsın sen böyleeee 9 aylıkken basket topu yutmuş gibi olcaksın

kızzzz kaburgalarımı sayabiliyorum ama popom jenifer lopez gibi :)))) anam bu bebiş daha beter eritti beni. böyle giderse aynı dediğin gibi olacam. azcık alsamda direncim gücüm olsa kız. nasıl ıkıncam ben

Eki Görüntüle 403223 Eki Görüntüle 403222 Eki Görüntüle 403221

Kızlar bende kendimce çekmeye çalıştım bakın bu da benim göbüşüümmm

maşallah

ayyy canım ne tatlısın, göbişinde tatlı. tatlı bir anne gördüm :))) büyüsün göbişlerde yeni resimler koyalım dimi :)

oy maşallahhh göbüşe bakkk
tatlım sana erkek demişler ya
ben göbüşlerimizide çok benzettim yahu

nilttt ne tatlı görünüyor yaaa maşallahhh teyzesi yer onu yerrr

maşallah

ayyy canım ne tatlısın, göbişinde tatlı. tatlı bir anne gördüm :))) büyüsün göbişlerde yeni resimler koyalım dimi :)

Ayyy sağolun fıstıklarımmm teşekkür ederim..her birinize ayrı ayrı...O sizin tatlılığınız efemm..

Topik anneler topiği malum ben ve benimle aynı kaderi paylaşan tombul anniş adayları göbüşlerimizi 5. aydan önce farkeder miyiz bilmem :) en azından ben farkedemem... Potansiyel bir göbüşüm vardı zaten :))

Ama bebeğim hayırlısı ile bir doğsunnnn o göbüşten ilelebet kurtulacağım Allah'ın izni ile sakın tombiş anneler bana kızmasın... ben böyle kendimle dalga geçmeyi severim... Biraz özgüvenli olmak, vebiraz da bebiş aşkına her şeyi boşvermiş olmak benim böyle rahat olmamı sağlıyor sanırım

Hepinize kocaman sevgilerrr, bol bol dualar.... Allah bize sabır bebişlerimize de selamet versin...

eşim dün soruyo "göbeğin çıkmaya başlamışmıdır?"ben cevap verirken olanca gayretimle göbeğimi içime çekip geriye kalanı gösterirken "işte bu kadar çıkmış" diyorum(
sanırım 5 aydan önce bende göbeğimi gere gere gezemiycem.

Enemm maşallahh sana da göbüşünün içindekine de tatlımm
Yaa bu bizim kasım annelerinin hepsinin mi güzel olur göbüşleri anlamadım kiii

Sağol tatlımmm,evet yaa biz özel anneler topiği gibi bi topikte olmalıydık

Allah sağlığımızı,mutluluğumuzu daim etsin hepimizin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…