2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

Bende iyiyim cnm bu 16.haftada biraz kendime geldim.önceden bulantılarım felaketti.neyse çok şükür önemli ve zorlu zamanları atlattık.hayırlı olsun kızın.Allah tamamına erdirsin inşallah :) benmki 1 ay önce dr a gittiğimde belli olmadı bakalım pazartesi randevum hayırlısı...Senin durumun bebişin nasıl cnm

bir de mesela bugün 15 hafta 3 günlük. Ama ultrasonda 16 hafta 5 günlük çıkıyor. kilosu dün 157 gr çıktı. sizlerde de var mı böyle birşey? yoksa bizimki biraz iri mi?

cnm bendede aynı durum oldu 1 ay önce yani 12+3 iken dr 13+3dedi usg ye göre.olabiliyor yani.

selam kızlar bende 3 kasımda bekliyorum bebeğimi.31 inde 4 lü tarama testim var.bizimki henüz belli etmedi cinsiyetinini.gerçi doktorum büyük ihtimalle kız dedi ama bilmiyorum.umarım haklı çıkar.

selam kızlar bende 3 kasımda bekliyorum bebeğimi.31 inde 4 lü tarama testim var.bizimki henüz belli etmedi cinsiyetinini.gerçi doktorum büyük ihtimalle kız dedi ama bilmiyorum.umarım haklı çıkar.

aramızda 1 gun var hayırlı olsun cnm saglıkla dogar ınsallah 3 lu tarama ne zmn yapıldı cnm bana daha yenı yapılcak

Benim 2. ve 3. ay inanılmaz mide bulantılarım oldu. 7-8 defa acillik oldum. 3 defa hastaneye yatıracaktı doktor, yatmak istemedim. 3 kilo verdim. 13. haftadan sonra bitti çok şükür. ama şuanda da acıktığımda çok fazla beklememem lazım. beklediğimde yine oluyor. benim şuan enfeksiyon problemim var. idrar yollarımı üşütmüşüm. doktor ilaç verdi ama geçmedi. tekrar verdi, bugün alcam. tek sıkıntı o şimdilik çok şükür bi sıkıntımız yok. akşamları çok mutlu oluyorum. özellikle yemekten sonra, karnıma krem sürüyorum çatlamasın diye kaşınmaya başladı çünkü, karnım iyice şişiyo :):) hamile olduğumu hissediyorum. bir de hareketlerini hissetsem daha güzel olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…