bende dayanamadım kendi dr duysa kızar ne acelen var dıye:)) cuma çunku üçlü tarama testim var ne kadar erken doğabilir diye testte yapılcakmış ikili de erken doğum riski çıktığı için kac gun var senın kontrolune?? dun aksam ki olcumlerde 178 gr agırlıgı boyda 13 cm çıktı ama çok hareketliydi dun akşam cuma tam net belı olur herşeyi
benimde pazartesi 28 inde üçlü testim var o yüzden bekliorum.İkili testim iyi çok şükür.erken doğum riski derken ne kadar erken oluyor ki cnm yaa üzüldüm bak iğnelerin bu yüzdendi değilmi?Cnm Allah sağlık sıhhat versn.. bebişinin maşallahı var ama :) Allah tamamına erdirsin cnm.çailışmıyorsun değilmi evde istirahat etmen lazım.cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
Hoşbuldum. Teşekkür ederim iyiyim. sen nasılsın?
Ben de sizlerle aynı haftadayım. hemen hergün okuyorum. acaba benim gibi hamişler neler yaşıyor merak ediyorum.. Ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. doktor kız dedi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.
bir de mesela bugün 15 hafta 3 günlük. Ama ultrasonda 16 hafta 5 günlük çıkıyor. kilosu dün 157 gr çıktı. sizlerde de var mı böyle birşey? yoksa bizimki biraz iri mi?
benimde pazartesi 28 inde üçlü testim var o yüzden bekliorum.İkili testim iyi çok şükür.erken doğum riski derken ne kadar erken oluyor ki cnm yaa üzüldüm bak iğnelerin bu yüzdendi değilmi?Cnm Allah sağlık sıhhat versn.. bebişinin maşallahı var ama :) Allah tamamına erdirsin cnm.çailışmıyorsun değilmi evde istirahat etmen lazım.cuma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
İgneleri kanamam oldu acilmam oldugu icin igneler bebegin tutunmasina yardimci olmak ve kanamlari durdurmak icin bu uclu test sonrasi ne kadar erken gelme ihtimali belirlenicek calisiyordum ogretmenim ama erken ayrildim isten yatak istirahatindeyim hic kalkmiyorum yaramaz bizim ufaklik:)) sende aslinda cumaya cektirebilirsin cok fark olmaz tabi dr konusman en iyisi
selam kızlar bende 3 kasımda bekliyorum bebeğimi.31 inde 4 lü tarama testim var.bizimki henüz belli etmedi cinsiyetinini.gerçi doktorum büyük ihtimalle kız dedi ama bilmiyorum.umarım haklı çıkar.
İgneleri kanamam oldu acilmam oldugu icin igneler bebegin tutunmasina yardimci olmak ve kanamlari durdurmak icin bu uclu test sonrasi ne kadar erken gelme ihtimali belirlenicek calisiyordum ogretmenim ama erken ayrildim isten yatak istirahatindeyim hic kalkmiyorum yaramaz bizim ufaklik:)) sende aslinda cumaya cektirebilirsin cok fark olmaz tabi dr konusman en iyisi
aman cnm yat.istirahat çok önemli.benim 16. haftam cumartesi doluyor ama.üçlü test 16 20 haftalar arası oluyor ya. aklıma gelmedi değil aslında ama eşim bekleyelim diyor.neyse sabretcez artık :)) bende hamileliği planladıktan sonra işten ayrıldım.stresli bir işim vardı koşuşturmalı :)) bebeğimden önemli değil dedim valla:)) kocalarımız baksın birazda. yaşın kaç mervecim...
Bende iyiyim cnm bu 16.haftada biraz kendime geldim.önceden bulantılarım felaketti.neyse çok şükür önemli ve zorlu zamanları atlattık.hayırlı olsun kızın.Allah tamamına erdirsin inşallah :) benmki 1 ay önce dr a gittiğimde belli olmadı bakalım pazartesi randevum hayırlısı...Senin durumun bebişin nasıl cnm
aramızda 1 gun var hayırlı olsun cnm saglıkla dogar ınsallah 3 lu tarama ne zmn yapıldı cnm bana daha yenı yapılcak[/QUOevt cnm 1 gün var
evt canım 1 gün var 15+2 yim :)) inşallah cnm cümlemizinki.testim daha yapılmadı benmde.pazartesi inşallah.
aman cnm yat.istirahat çok önemli.benim 16. haftam cumartesi doluyor ama.üçlü test 16 20 haftalar arası oluyor ya. aklıma gelmedi değil aslında ama eşim bekleyelim diyor.neyse sabretcez artık :)) bende hamileliği planladıktan sonra işten ayrıldım.stresli bir işim vardı koşuşturmalı :)) bebeğimden önemli değil dedim valla:)) kocalarımız baksın birazda. yaşın kaç mervecim...
bencede eşler artık daha çok çalışsın:)) 28 yasındayım cnm senin yaşı kac cnm?sende en iyisini yapmışsın stresten uzak olmada fayda var
bencede eşler artık daha çok çalışsın:)) 28 yasındayım cnm senin yaşı kac cnm?sende en iyisini yapmışsın stresten uzak olmada fayda var
:))) 29 yaşındayım.kesinlikleee öyle.ilk gebeliğimde çalışıyordum aynı yerde.kötü bir deneyim yaşadım.bebeğim gelişmedi ve 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.başlarım iş hayatına dedim :)) iş hayatımda çok sorumluluk sahibi tez canlı biriyim çünkü :))
:))) 29 yaşındayım.kesinlikleee öyle.ilk gebeliğimde çalışıyordum aynı yerde.kötü bir deneyim yaşadım.bebeğim gelişmedi ve 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.başlarım iş hayatına dedim :)) iş hayatımda çok sorumluluk sahibi tez canlı biriyim çünkü :))
ne işinde calışıyordun cnm ? benımde olumum zihinsel engelliler kafayı yerdım eger calışmaya devam etseydim boylesı daha ıyı oldu
ne işinde calışıyordun cnm ? benımde bolumum zihinsel engelliler öğretmelıgı kafayı yerdım eger calışmaya devam etseydim boylesı daha ıyı oldu
aramızda 1 gun var hayırlı olsun cnm saglıkla dogar ınsallah 3 lu tarama ne zmn yapıldı cnm bana daha yenı yapılcak
ne işinde calışıyordun cnm ? benımde olumum zihinsel engelliler kafayı yerdım eger calışmaya devam etseydim boylesı daha ıyı oldu[/QUOT
aaa gerçektenmi aynı sektördeymişiz cnm bende rehabilitasyon merkezindeydim.grup öğretmenliği ve idari asistanlık yaptım.zihincileri bilirim iş arkadaşlarım çok zorlanıyorlardı.Allah kolaylık versn onlara.devlettemiydin yoksa özeldemi..
doktorum 2 li yi yaptıktan sonra gerek duymadı sanırım 3 lüye.oyüzden 4 lü olacak şimdi
hımm bana ne olur ne olmaz dedi sonuçlarım ii ama emin olmak istedi sanırım.yaşın kaç cnm.
ne işinde calışıyordun cnm ? benımde olumum zihinsel engelliler kafayı yerdım eger calışmaya devam etseydim boylesı daha ıyı oldu[/QUOT
aaa gerçektenmi aynı sektördeymişiz cnm bende rehabilitasyon merkezindeydim.grup öğretmenliği ve idari asistanlık yaptım.zihincileri bilirim iş arkadaşlarım çok zorlanıyorlardı.Allah kolaylık versn onlara.devlettemiydin yoksa özeldemi..
Tesadufun bukadari ozeldeydim cnm cok zor gecicekti devam etseydim kismet boyle oldu gercekten bu is kafa ve beden olarak cok yipratiyor bebislerimiz saglikli olur insallah
Tesadufun bukadari ozeldeydim cnm cok zor gecicekti devam etseydim kismet boyle oldu gercekten bu is kafa ve beden olarak cok yipratiyor bebislerimiz saglikli olur insallah
evet cnm kesinlikle seni anlayabiliyorum.Olsun iyi yapmışsın.Bende yaklaşık 7 senedir bu sektördeydim.gerçekten birebir yaşadık özel çocukları.yeri geldi aileleri olduk.bu yüzden hamileliğimde çok tedirginliklerim oluyor.Allah ailelerine sabır versin.
evet cnm kesinlikle seni anlayabiliyorum.Olsun iyi yapmışsın.Bende yaklaşık 7 senedir bu sektördeydim.gerçekten birebir yaşadık özel çocukları.yeri geldi aileleri olduk.bu yüzden hamileliğimde çok tedirginliklerim oluyor.Allah ailelerine sabır versin.
doğru soyluyorsun cnm allah yardımcıları olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?