2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

kizlar merhaba bende varim henuz dogurmayanlar arasinda bekliyorum heyecanla..ama benim kizimda yerini pek sevdi.cuma kontrolumuz var.benimde ara ara sancim oluyor ama beklemedeyiz iste.normali bekleyenlerin halide boyle oluyor iste.tecrubesiz oldugumuz icin nasil gelecek bu dogum olayi heyecanla bekliyorum yaa..bebisini kucagina alan annelere hayirli olsun.dua edin bizlerede.kurtulalim insaallah..

Bakalım benim de cumartesi randevum var. Oğlanlar gununu tamamliyor diyorlar, galiba bizimkiler de oyle yapacak. Ama su kalca agrilari vs. Yuzunden artik gelse sesimi cikarmam:) bir de sorum olacak. Acaba dr her hafta alttan muayene yapacak mi doguma kadar? Yoksa cati muayenesinden sonra bir daha benden sanci vs. gelinceye kadar yapmaz mi? Hic sevmiyorum o isi

zaten doğurmayan bikaç kişi kaldık canım:))dediğin gibi normal doğumun en kötü tarafı nezaman olacağını bilmeden beklemek...her günün sonunda bugünde gelmedin diyorum oğluma:))sağlıklı sıhhatli gelsinlerde bakalım hayırlısıyla...

canım hiç çatı muayenesi olmadım ben..doktor sancım gelince bakacağını söyledi.bu benim için iyimi kötümü bilmiyorum aslında..bende çok tırsıyodum çünkü bu durumdan.ama okadar sancıyı çekip senin çatın dar sezaryan derse doktor birde ondan korkuyorum..bence senin bu haftada bakar çatına açıklık var mı yokmu diye...

İlk bebeğimde Dr 1 kez çatı muayenesi yapmış,sonrasında 40+6 da hala gelmeyince suni sanciyla epidural normal doğurmuştum.Sancilar sıklastıktan sonra tekrar cati muayenesi olmustum.Şimdi ikinci geliyor hayirlisiyla aralığa kadar gelmezse yine suni sancı ile başlatacak doktor.
Aranızda iri bebeği epiduralsiz normal doğuran ya da kilolu bebeğini normal bekleyen var mı?

Son düzenleme:
canım hiç çatı muayenesi olmadım ben..doktor sancım gelince bakacağını söyledi.bu benim için iyimi kötümü bilmiyorum aslında..bende çok tırsıyodum çünkü bu durumdan.ama okadar sancıyı çekip senin çatın dar sezaryan derse doktor birde ondan korkuyorum..bence senin bu haftada bakar çatına açıklık var mı yokmu diye...[/QUOTE]

tatlım bence doktoruna çatı muayanesi için baskı yap. evet sancı gelince gelen geçen bakıyor ama en azından nasıl doğum yapacağın şekillenir ve sende psikolojini ona göre ayarlarsın.
bu arada bebeğim 1 haftalık oldu inşallah yarın hastaneden çıkarıcaz..

selam anneler. ben de 9 günlük anneyim . 22 kasımda epidural sezaryen ile doğum yaptım. cok zormus yaaa,sonrasında gaz sorunu yasadım 3 gün,katı gıda alamadım. oturup kalkmak,yatıp kalkmak cok zordu. tuvalete bile eşimin yardımı ile oturup kalktım. şimdi çok şükür iyiyim. kızımın da masallahı va. ama doyuramıyoruz bir türlü,mama takviyesi yaptıgımız halde. yeni dogum yapacaklara önerim su,hastane cantanızda humana süt cayı ve rezene cayı bulundurun. bol bol su için süt için. bir de ilk gün meme bası çok fena yara oldu,günlerce o memeyi veremedim,sütümü sagıp verdim,karbonatlı su ile temizleyip zeytinyagı sürün. yara olmussa ise yine karbonatlı suyla silip FİTO krem sürün. ancak emzirmeden önce kremi muhakkak temizleyip bebeğin agzına memeyi öyle verin. bebeğine kavusanlara hayırlı ugurlu olsun,doğum bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. hoşçakalın.....

eveeet bir akşam daha hastaneye gitmeden geldi işte :) bugünü de geçirdik, bakalım geceyi ne yapacağız? bu arada çatı muayenesi doktor bir kez yapıyormuş galiba. bir arkadaşım öyle dedi. sevindim doğrusu :) hatta doğuma gidince yapılan muayeneler bundan daha acısız imiş. çatı muayenesinde biraz acı hissediyorsun sonuçta. görünüşe göre ben de cumartesi tekrar kontrole giderim. oğlumun gelmeye pek niyeti yok gibi.

tatlım bence doktoruna çatı muayanesi için baskı yap. evet sancı gelince gelen geçen bakıyor ama en azından nasıl doğum yapacağın şekillenir ve sende psikolojini ona göre ayarlarsın.
bu arada bebeğim 1 haftalık oldu inşallah yarın hastaneden çıkarıcaz..[/QUOTE]

canım haklısın aslında bende senin gibi düşünüyorum..yarın kontrolümde herşey netleşcek inşallah...bugün hastaneden çıktınız bebeğinle koklaşıyorsunuzdur ne güzel...bizde görelim o günleri inşallah...

günaydın güzel anneler....bizde bugünde tık yok..hiçbir belirtide yok ve oğlum bu aralar çok hareketli maşallah..sabırsızlıkla bekliyorum gelsin artık kucağıma..bu son haftalar cidden çok sıkıcı vakit geçmiyor..yarın kontrolümüz var bakalım onu bekliyor belkide oğlum diyorum hastaneye gidince başlıcak sancılarım:))

bende günüme 2 gün kala sancılandım canım belki bu gece sancılanabilirsin inşallah :))

bir kasım annesi olarak bende doğum yapalı 10 gün oldu o kadar hareketlı geçiyor ki hiç bilgisayarın başına oturamadım.38. haftada doğum yaptım sezeryanla bebeğim kakasını yapmıştı normal doğumu bekleseydım veya bır gun daha geçseydi bebeğime birşey olabılırdı eşim ben doğum yapınca bayılmış gözümü açtığımda yanımda yoktu bebeğimin heycanından hiç yatmadım herşeyını kendım yapmak istedim bu yuızden hala kayınvalıde ile sıkıntı yaşıyoruz ve bır sıkıntımızda bebeğim benı emmeyı beceremıyor emerkende hemen uyuyor bu yuzden kılo çok kaybettı mama da vermeye başladım ama çok farklıymış hele kokusu bambaşka rabbım herkeae tattırsın

Canim hayirli ugurlu olsun yavrunuz..masaallah kicaman olmussunuz bile..darisi bize ins.biz hala bekliyiruz.bugun yine kontroldeydim.artink son haftamizin icerisibdeyiz.ama hala bebis dogum yoluna girmemis.bir haftayi bulur dedi.haftaya twkrar gidicem.offf moralum bizuldu.bugun cantamizi bule almustim yanima.
Bu arada giyimolig ve ravavise sizin gelismeler nasil.bir biz kaldik.ben sizi takib ediyorum.eger gununuz gecerse napacaksiniz..yarin haberdar edin durumunuzu. hayirla bizde kurtulalim ins..

arkadaşlar biz bugün tam 15 günlük olduk.sarılık olduk,kilo kaybettik birazcık ama toparladık...malum sezeryan bebekleri erken doğuyor.38 haftalık doğdu.biraz minik oldu.bu yüzden sarılık çabucak bize geldi.daha yeni iyileşiyoruz.o kadar tatlı ki herşeyi emmek istiyor....ağzı sürekli açık....bi o yana bi bu yana...artık son günlerini dolduran anneler inşallah sizde heyecanlarınızı bize yazarsınız..ve teez zamanda kucağınıza alırsınız..hepinizi öpüyorum..oğlum ağlıyor da çıkıyorum :))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
merhabaaa
kızlar 23 günlük anneyim ben
oğlum evimizi şenlendirdi
darısı başınıza

ne güzel annelerin çoğu bebişlerini kucağına aldı. darısı biz bekleyenlerin başına :) ben de doktora gittim. artık her an olabilir ama maksimum 2 hafta daha bekleeceğiz. gelmezse sezaryen olacak gibi. ama bence bu hafta içinde gelir diye düşünüyorum. ağrılarım vs. artıyor iyice. şimdilik durum böyle bizde bakalım hangi gün gelecek oğlum?

iyi geceler anneler ve anne olmayı bekleyen hamişler..
bebişleriniz nasıl? biz bugün 10 günlük olduk. saidem ve giyimolog hadi doğurun artık heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi :)

iyi geceler anneler ve anne olmayı bekleyen hamişler..
bebişleriniz nasıl? biz bugün 10 günlük olduk. saidem ve giyimolog hadi doğurun artık heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi :)

Oyhhh masallah bebegine..benim kizim cik nazli cikti.karnimda hala bir o yana bir bu yana ziplayip duruyor.ama cukmaya hic niyeti yok.artik iyice zorlaniyorum ben ama.persembe gunu artik son gunumuz.gelnmezse bakalim doktorumuz nasil bir yol izleyecek.off artik iyice sikildim.ben bu gidusle kasim annesi degil aralik annesi olacagm sanirim.normal dogum icin umudimde azaldi iyice.asagiya inmedi hic cimcime.sezeryan olurum sanirim.neyse son kontrolu bekliyorum cuma gununu...

Giyimolog ve ravavis sizde durumlar nasil ...sizi cok merak ediyorum gununuz gecti sizin.bi gelisme vArmi.beni yalbiz birajmayin bi biz kaldik yaaaa.haberlerinizi bekliyorum..hayirla insaallah...

ben hala beklemedeyim. ama giyimolog iki gündür gelmiyor belki doğurmuştur. benim de bu gece biraz ağrım var ama doğum sancısı nedir tam bilemediğimden ve neredeyse tüm hamilelikte bel ağrısı yaşadığımdan emin değilim. bakalım belki ben de ilerleyen saatlerde doğururum :)

benimkide sarılık oldu 23 günlük geçmedi hala 1 aylık olmasını bekliyor dr test yapılması gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…