kızlar bugün itibari ile 3 günlük anneyim....cuma günü sezeryan ile doğum yaptım.
herşey çok iyiydi.RABBİM bizi kavuşturdu. darısı diğer annelerin başına...çok rahat geçti sezeryan sonrası.genel anestezi oldum.oğlum da çok iyi şükür.az önce ismini verdi dedesi.....evlatlarımız adlarıyla hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah....uzun bir maratonun çok tatlı sonunu yaşadık.şimdi daha güzel daha heyecanlı bir maratona başladık.hepinizi çok öpüyorum.
selam herkese,
ben de dün gittim doktora. nst de biraz sancı gördüler. zaten benim de yavaş yavaş da olsa adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. haftaya tekrar kontrol var. alttan muayene de yapacak haftaya. ona gore de biraz daha tarihim belli olur herhalde. ben de artık beklemedeyim.
iyice ağırlaştım, bel ağrısı da cabası tabii. geceler geçmek bilmiyorhayırlı zamanda gelir inşallah bebişim.
1 kasımda mı oldu doğumunuz, neden bu kadar erken oldu?
Doğum yapanlara hayırlısı olsun...sıra bizlerde ama bende hala tık yokbenim kızın gelemeye de niyeti yok
aynen:))benim oğlandanda tık yok.yerleri pek rahat galiba.
doğum yapanlara hayırlısı olsunmaşallah herkes analı babalı büyütsün yavrusunu...sıra bizlerde bende perşembe günü sabah giriyorum ameliyata çok heyecanlıyım yarabbim sağlıcakla gelsin yavrum
benim sancım filan yok daha...ağrımda yok çok..işlerimi rahatlıkla yapabiliyorum...benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım:))benim doktor alttan muayenede yapmıycak sanırım bu gidişle....hayırlısıyla hayırlı zamanda gerçekleşir doğumlarımız inşallah...
Doğum yapanlara hayırlısı olsun...sıra bizlerde ama bende hala tık yokbenim kızın gelemeye de niyeti yok
merhaba kasım anneleri,
doğumu yaklaşmış hatta doğum yapmış anneler olarak son zamanlarda bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?
ben de pazartesi doğum yaptım göğüs uçlarım çok kötü yara oldu bebeğimi emziremiyorum pompayla sağıyorum mecburen ne yapacağımı şaşırdım mutlaka göğüs kremlerinizi götürün hastaneye Allah herkesi kolaylıkla kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?