2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

canım hayırlı olsun bebişin...darısı bizlere inşallah....

benim sancım filan yok daha...ağrımda yok çok..işlerimi rahatlıkla yapabiliyorum...benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım:))benim doktor alttan muayenede yapmıycak sanırım bu gidişle....hayırlısıyla hayırlı zamanda gerçekleşir doğumlarımız inşallah...

Doğum yapanlara hayırlısı olsun...sıra bizlerde ama bende hala tık yok benim kızın gelemeye de niyeti yok

Doğum yapanlara hayırlısı olsun...sıra bizlerde ama bende hala tık yok benim kızın gelemeye de niyeti yok

1 kasımda mı oldu doğumunuz, neden bu kadar erken oldu?

canım 38.haftada doğumum gerçekleşti, doktorum öyle uygun gördü 4100 gr olarak dünyaya geldi oğlum, tüm merak eden arkadaşlara eğer normal doğum şansınız varsa normal doğum yapın, sezeryanda gaz sancısı mahvetti beni şuan iyiyim çok şükür ama hastanedeki 2 gün gaz çıkmadığı için kötüydü, allah hepinizi kurtarsın doğum yapanlarıda kutluyorum, öptüm hepinizi

doğum yapanlara hayırlısı olsun maşallah herkes analı babalı büyütsün yavrusunu...sıra bizlerde bende perşembe günü sabah giriyorum ameliyata çok heyecanlıyım yarabbim sağlıcakla gelsin yavrum

hanımlar doğumumu yaptım 2 gün hastanede yattım sonrada 1 kasımda sezeryan ile oğluma kavuştum allah sizlere de nasip etsin

merhaba kasım anneleri,
doğumu yaklaşmış hatta doğum yapmış anneler olarak son zamanlarda bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

kısmetse ben de perşembe sabah gircem doğuma epidural sezeryan olcaz bakalım daha önce davranıpta gelmezse :) ben de heyecanlıyım ama heyecandan ziyade farklı duyguar yaşıyorum tarifsiz sanırım bu blogtaki herkes yaşıyo bunu :) doğum yapanlara hayırlı olsun bizim gibi yapacak olanlarada hayırlısı olsun bir avazda inşallah :)

bizim oğlanlar biraz tembel galiba:))yerlerinden memnunlar.nstde 0 sancı çıkıyor deliricem ben yaf

merhaba kasım anneleri,
doğumu yaklaşmış hatta doğum yapmış anneler olarak son zamanlarda bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?

benim 40.haftada bi azalma oldu.senin gibiyken bebek çok hareketliydi.doktoruna bi danış istersen.su azalıncada bebek hareket edermiş ama anne eskisi kadar hissetmezmiş.bol bol su iç.

merhaba kasım anneleri,
ben de hala beklemedeyim. dun baya bir adet sancısı hissettim korktum ama hala daha baska bir değişiklik yok. artık 38. haftadayım. cumartesi tekrar kontrol var. alttan muayene de yapılacak bakalım açılma falan varsa belli olur biraz. bilmiyorum ne zaman teşrif edecek beyfendi :) karnımı görenler aşağı inmiş çok kalmamış diyor ama Allah bilir.
bir de tavsiye edenler oldu böyle sancılar geldikçe ıkınmak lazımmış ki doğumu kolay yapabilesin. aklınızda bulunsun...

Bugün kontrole gittik ve beklenen çatı muayenemizi olduk. Biraz acılı geçti ve benim doğumum şükürler olsun ki normal doğum gözüküyor. Çok rahatlıkla doğum yaparsın dedi. Hatta şu an bile doğurtabilirim dedi.Haftaya salı gününe randevu verdi. O güne kadar doğurmazsam şayet son kontrolum olabilirmiş..:)

Hayırlı olsun.
Benim 3 yaşında bir bebeğim var ikincisini bu ay bekliyoruz.
Seni okuyunca aklıma geldi.Benimde göğüslerim yara içinde kalmıştı,acı içinde emziriyordum ne kremler sürdüm fayda etmedi sonra doktorum balık hapı verdi onu sürdüm anında düzeltti.Bir dene umarım faydalı olur.

günaydın kızlar...kasım sonu yaklaşıyor..çoğu arkadaşımız doğurdu ve bebekleriyle ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyor sanırım..ve biz hala kasım sonunu bekliyoruz..gelsin artık bebişlerimiz....

ben 9 gün önce doğum yaptım bebeğimde sarılık çıktı dğn geceyi fototerapi alarak geçirdi.yüzünün gzölerinin azıcık sarardığını görürüseniz hemen dr. a götürün ben annem eşimin bebekte birşey yok demelerine aldandım benim gibi geç kalmayın sakın.

merhaba bende 16 kasimda bekliyorum kizimi ins. 2 günüm kaldi her gecen gün dahada sabirsizlaniyorum bu günlerde cok zorlaniyorum özellikle yatarken sanki batiyo yantaraflarima yattigimda ama sabirla bekliyorum uyuyamasamda hersey canim kizim icin galiba benim kizim biraz tombis olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…