günaydın kızlar...kasım sonu yaklaşıyor..çoğu arkadaşımız doğurdu ve bebekleriyle ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyor sanırım..ve biz hala kasım sonunu bekliyoruz..gelsin artık bebişlerimiz....
Bizim kızlar biraz tembel galiba bende de hala tık yokmerhaba bende 16 kasimda bekliyorum kizimi ins. 2 günüm kaldi her gecen gün dahada sabirsizlaniyorum bu günlerde cok zorlaniyorum özellikle yatarken sanki batiyo yantaraflarima yattigimda ama sabirla bekliyorum uyuyamasamda hersey canim kizim icin galiba benim kizim biraz tombis olcak:)
Hayırlı olsun.
Benim 3 yaşında bir bebeğim var ikincisini bu ay bekliyoruz.
Seni okuyunca aklıma geldi.Benimde göğüslerim yara içinde kalmıştı,acı içinde emziriyordum ne kremler sürdüm fayda etmedi sonra doktorum balık hapı verdi onu sürdüm anında düzeltti.Bir dene umarım faydalı olur.
bana hamileyken dr balık yağı vermişti bebeğin beyin gelişimi için hapını duymadım ama araştırıcam ne kremler aldım hala geçmedi
inşallah canım ama bugünde bir gelişme yok bekliyoruz bakalım günümüzü...tüm hamilelerin allah yardımcısı olsun....evet güzelim yaa,bebeklerden girmeye pek fırsat yok.inşallah sende tezzamanda bir avazda kurtulursun...ALLAH yardımcın olsun.....
Merhaba arkadaslar, bende topigi acan olarak ( sonrasinda pek yazmaya vaktim olmadigi icin yazamadim burda) 3 kasimda minik erkegimi dunyaya getirdim! Darisi butun isteyen/bekleyenlerin basina. Butun hamileleri allahim sag saglim kavustursun evlatlarina.
oh oıhh maşaallah.. nerdeyse çoğu arkadaşlarımız doğumlarını yaptılar bir bir.. özeniyorum valla. ama genelde sezeryan çoğusu.. normal doğum yapan kasım annemiz varmı, ben geriye doğru okudum sayfaları, yok sanki.. ne güzel herkes doğum tarihini bilerek yatışlarını yaparak doğuma gittiler. bizim gibi normal doğumu bekleyenler için herşey belirsiz. her an tetikteyiz.. :)))
bu gün kontrolümüz vardı yine.. doktor alttan çatı muayenesi de yaptı. bebeğin pozisyonu vs. herşey normal görünüyor. nst de sancılarım görünüyor biraz ama henüz hiç açılma yok. ayın son haftasını bulur dedi, yani 25 şinden sonraa sanırım. off vakit geçmek bilmiyor.... gelsin kızım artıkkk..
ay bide bu gün öyle güzel bebek şekerleri ve sepeti aldım ki. değişik değişik hepside birbirinden güzel...
hee bide ne kadar çoık zorlansakta yürümekte, doktor bol bol yürüyüşe devam et dedi, doğumu kolaylaştırır dedi.. normali düşünen arkadaşlar yürüyüşlere devam...
merhaba kasım anneleri,
ben de bugün doktora gittim. çatı muayenesi yaptı. herşey iyi ama kasım sonunu bulabilir dedi. ben de sizin gibi beklemedeyim yani. 1 cm de açılma varmış. normal doğum görünüyor bakalım. Allah bekleyenlere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah!
merhaba güzel anneler ve anne adayları..
15 kasım 2012 saat 09:35 itibariyle normal doğum yaptım ve minik kuzum Duru'mu kucağıma aldım. Biraz zor bir doğum oldu ve dikişlerim var. bebeğim kakasını yapmış ve yutmuş doğum sonrası midesi yıkandı ama enfeksiyon kapmış dün ben taburcu oldum ama minik meleğim yoğun bakımda küvezde. 5 gün antibiyotik tedavisi görecek. bugün babası ve ben ziyaretine gittik odaya girer girmez sanki geldiğimizi anlamış gibi ağlayarak tepki gösterdi. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra bile çok özlemeye başladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın. Dualarınızı kızımdan eksik etmeyin lütfen hemen iyileşsin ve annesinin yanına gelsin
merhaba güzel anneler ve anne adayları..
15 kasım 2012 saat 09:35 itibariyle normal doğum yaptım ve minik kuzum Duru'mu kucağıma aldım. Biraz zor bir doğum oldu ve dikişlerim var. bebeğim kakasını yapmış ve yutmuş doğum sonrası midesi yıkandı ama enfeksiyon kapmış dün ben taburcu oldum ama minik meleğim yoğun bakımda küvezde. 5 gün antibiyotik tedavisi görecek. bugün babası ve ben ziyaretine gittik odaya girer girmez sanki geldiğimizi anlamış gibi ağlayarak tepki gösterdi. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra bile çok özlemeye başladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın. Dualarınızı kızımdan eksik etmeyin lütfen hemen iyileşsin ve annesinin yanına gelsin
bende geçtiğimiz salı çatı muayanesi yaptırmıştım. bende de açılma vardı ve haftaya salıya randevu vermişti. çarşamba akşamıda nişanım geldi çatı muayenesinden sonra kanama olabiliyormuş ama benim nişanım geldi. kanaman olursa doktorunla irtibata geç. bana nişan olabileceğini söyledi. ve gerçekten nişanmış. gece 23:30 dan sabah 06:30 kadar evde geçirdim zamanı hastanede zebil olmayayım diye. 4 cm açılmayla gittiğimde saat 07:00 idi. 9:35 de doğum yaptım.
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan da çıkar evinize mutlu mesut gidersiniz. Benim yeğenim de yoğun bakımda kalmıştı da hakikaten insan bir an önce çksın istiyorsun.
yalnız ben bir şeyi anlamadım çatı muayenesinin hemen ertesi günü mü nişan geldi? benim doktorum da hafif kanama olabileceğini söyledi ama şu ana kadar bir değişiklik olmadı. sadece dün biraz bolca akıntı gördüm acaba diyorum suyum geldi dedikleri bu mu? az az suyum mu geliyor diye. onun dışında nişan vs. olsa her halde farklı olur diye düşünüyorum. kanama olsa zaten haberleşelim demişti doktor. şükür birşey olmadı. benim bebiş daha rahatı yerinde herhalde ki içeride hareketlerini iyice artırdı ama gelmeye niyeti yok. geceleri hiç yatamıyorum. oturarak da uyku uyumak çok zormuş çok sık uyanıyorum. benim doktorumda zaten aceleci biri değil. su vs. gelirse evde rahat ol duşunu al diyor :) bakalım paniklemezsem tabi planım öyle...
Kızlar spinal anestezi ile sezeryan oldum arkadaşlarım onca uyarmalarına rağmen,sizede tavsiye etmiyorum genel anestezi daha iyi ameliyatta bebeği aldıktan sonra dikiş atarken beni sıkıntı bastı baş ağrısı mide bulantısı mide ağrısı ateş basması ne varsa yaşadım çok şükür herşey geçti ama olacakları uyarmak isterim
selam kasım anneleri,
yakında doğum yapan var mı başka? giyimolog ne yaptı acaba? o da benim gibi bekliyordu. ben de hala beklemedeyim. ama bugün pek iyi hissetmiyorum. sürekli aşağıya baskı var. bakalım belki bu gece yarın da ben doguma giderim kim bilir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?