2012 Kasim ayinda bebeklerini bekleyen anneler..buyurun sohbete

günaydın kızlar...kasım sonu yaklaşıyor..çoğu arkadaşımız doğurdu ve bebekleriyle ilgilenmekten girmeye vakit bulamıyor sanırım..ve biz hala kasım sonunu bekliyoruz..gelsin artık bebişlerimiz....

evet güzelim yaa,bebeklerden girmeye pek fırsat yok.inşallah sende tezzamanda bir avazda kurtulursun...ALLAH yardımcın olsun.....

Bizim kızlar biraz tembel galiba bende de hala tık yok hayırlısı artık doktarlara güvenmekten başka çaremiz yok beklemedeyiz :)

bana hamileyken dr balık yağı vermişti bebeğin beyin gelişimi için hapını duymadım ama araştırıcam ne kremler aldım hala geçmedi

bana hamileyken dr balık yağı vermişti bebeğin beyin gelişimi için hapını duymadım ama araştırıcam ne kremler aldım hala geçmedi

Balık yağı dediğiniz hap şeklinde değilde şurup şeklinde falanmıydı.
Çünkü ben ilk bebeğimde de şimdi de hap şeklinde vitamin hapıyla dönüşümlü kullanıyorum.

Bu arada konusu geçince ilaç kutusuna baktım hala bir kısmı duruyor,bahsettiğim minik kapsül şeklinde şöyle delip içinden akan yağı göğüs uçlarına sürmüştüm.Çok iyi gelmişti.Bana çocuk dr önermişti.
Hamilelikten dolayı aldığım hap biraz daha büyükçe şimdi merak edip onu da deldim onunda içinden yağ aktı sanırım bir farkı olmayacaktır.Eğer varsa hap elindeki markayı da deneyebilirsin bi zararı olacağını sanmam çünkü yutuyoruz nihayetinde.Yine de dr danışın içinize sinmezse.

Merhaba arkadaslar, bende topigi acan olarak ( sonrasinda pek yazmaya vaktim olmadigi icin yazamadim burda) 3 kasimda minik erkegimi dunyaya getirdim! Darisi butun isteyen/bekleyenlerin basina. Butun hamileleri allahim sag saglim kavustursun evlatlarina.

evet güzelim yaa,bebeklerden girmeye pek fırsat yok.inşallah sende tezzamanda bir avazda kurtulursun...ALLAH yardımcın olsun.....
inşallah canım ama bugünde bir gelişme yok bekliyoruz bakalım günümüzü...tüm hamilelerin allah yardımcısı olsun....

canım hayırlı olsun bebişin..bende diyordum bu konuyu açan arkadaş neden hiç gelmiyor diye:))şimdide bebişinle ilgilenmekten giremezsin zaten...

oh oıhh maşaallah.. nerdeyse çoğu arkadaşlarımız doğumlarını yaptılar bir bir.. özeniyorum valla. ama genelde sezeryan çoğusu.. normal doğum yapan kasım annemiz varmı, ben geriye doğru okudum sayfaları, yok sanki.. ne güzel herkes doğum tarihini bilerek yatışlarını yaparak doğuma gittiler. bizim gibi normal doğumu bekleyenler için herşey belirsiz. her an tetikteyiz.. :)))
bu gün kontrolümüz vardı yine.. doktor alttan çatı muayenesi de yaptı. bebeğin pozisyonu vs. herşey normal görünüyor. nst de sancılarım görünüyor biraz ama henüz hiç açılma yok. ayın son haftasını bulur dedi, yani 25 şinden sonraa sanırım. off vakit geçmek bilmiyor.... gelsin kızım artıkkk..
ay bide bu gün öyle güzel bebek şekerleri ve sepeti aldım ki. değişik değişik hepside birbirinden güzel...
hee bide ne kadar çoık zorlansakta yürümekte, doktor bol bol yürüyüşe devam et dedi, doğumu kolaylaştırır dedi.. normali düşünen arkadaşlar yürüyüşlere devam...

günleri sayarken herşey daha kolaydı.takvim bittikten sonra beklemek çok zor.bebeğim niye gelmiyor diye resmen depresyona giricem.doktor bol bol yürüde bebek gelsin diyo.kocaman bir göbüşle yürümek kolay değilki.insanın yerinden kıpırdayası gelmiyo.

merhaba kasım anneleri,
ben de bugün doktora gittim. çatı muayenesi yaptı. herşey iyi ama kasım sonunu bulabilir dedi. ben de sizin gibi beklemedeyim yani. 1 cm de açılma varmış. normal doğum görünüyor bakalım. Allah bekleyenlere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah!

merhaba güzel anneler ve anne adayları..
15 kasım 2012 saat 09:35 itibariyle normal doğum yaptım ve minik kuzum Duru'mu kucağıma aldım. Biraz zor bir doğum oldu ve dikişlerim var. bebeğim kakasını yapmış ve yutmuş doğum sonrası midesi yıkandı ama enfeksiyon kapmış dün ben taburcu oldum ama minik meleğim yoğun bakımda küvezde. 5 gün antibiyotik tedavisi görecek. bugün babası ve ben ziyaretine gittik odaya girer girmez sanki geldiğimizi anlamış gibi ağlayarak tepki gösterdi. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra bile çok özlemeye başladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın. Dualarınızı kızımdan eksik etmeyin lütfen hemen iyileşsin ve annesinin yanına gelsin

bende geçtiğimiz salı çatı muayanesi yaptırmıştım. bende de açılma vardı ve haftaya salıya randevu vermişti. çarşamba akşamıda nişanım geldi çatı muayenesinden sonra kanama olabiliyormuş ama benim nişanım geldi. kanaman olursa doktorunla irtibata geç. bana nişan olabileceğini söyledi. ve gerçekten nişanmış. gece 23:30 dan sabah 06:30 kadar evde geçirdim zamanı hastanede zebil olmayayım diye. 4 cm açılmayla gittiğimde saat 07:00 idi. 9:35 de doğum yaptım.

çok geçmiş olsun byschatla.inşallah kuzucun en yakın zamanda iyileşir ve kucağına döner.

canım hayırlı olsun kızın...sende bebişinde biranönce iyileşir koklaşmaya başlarsınız inşallah...dualarımız sizinle....

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan da çıkar evinize mutlu mesut gidersiniz. Benim yeğenim de yoğun bakımda kalmıştı da hakikaten insan bir an önce çksın istiyorsun.

yalnız ben bir şeyi anlamadım çatı muayenesinin hemen ertesi günü mü nişan geldi? benim doktorum da hafif kanama olabileceğini söyledi ama şu ana kadar bir değişiklik olmadı. sadece dün biraz bolca akıntı gördüm acaba diyorum suyum geldi dedikleri bu mu? az az suyum mu geliyor diye. onun dışında nişan vs. olsa her halde farklı olur diye düşünüyorum. kanama olsa zaten haberleşelim demişti doktor. şükür birşey olmadı. benim bebiş daha rahatı yerinde herhalde ki içeride hareketlerini iyice artırdı ama gelmeye niyeti yok. geceleri hiç yatamıyorum. oturarak da uyku uyumak çok zormuş çok sık uyanıyorum. benim doktorumda zaten aceleci biri değil. su vs. gelirse evde rahat ol duşunu al diyor :) bakalım paniklemezsem tabi planım öyle...

aynen öyle çatı muayenesinin ertesi gecesi nişanım geldi. tabi herkeste aynı şey olacak diye bişey yok sadece uyarmak istedim.

kızlar ben 1 Kasımda epidural anestezi ile doğurdum meleğimi:)) darısı başınıza inşallah.. sabah saat 4 de suyum gelmişti.. sabah 07:30 da elime aldım :)) müthiç birsey.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

slm annelerrrr ben 7 kasımmda sezeryan doğum yaptım kızım çok iii allaha şükür bugün dikişlerimde alındı :) alah tüm anne adaylarına yardımcı olsun inş.

Bende cnm spinalle oldum çok pişman oldum.sonrasında çok zorluklar yaşadım.genel anesteziyi tavsiye ederim.anestezinin yan etkilerini yaşadım.tansiyon düşüklüğü kusma baş ağrısı 3 gün boyunca çektim.yoğun bakıma alınacaktım.o denli kötüydüm yani.psikolojik olarakta çok etkilendim.herkese her bünyeye göre değil spinal.şimdi toparlandım.21 günlük anneyim.kızlar iyidüşünün.herkese hayırlı doğumlar.

selam kasım anneleri,
yakında doğum yapan var mı başka? giyimolog ne yaptı acaba? o da benim gibi bekliyordu. ben de hala beklemedeyim. ama bugün pek iyi hissetmiyorum. sürekli aşağıya baskı var. bakalım belki bu gece yarın da ben doguma giderim kim bilir? :)

canım daha yapmadım doğum beklemedeyim bende...bizim oğlanda pek bi hareket yok yerini çok beğendi sanırım:))bu cumartesi kontrole gitcez yine bakalım..o zamana kadar gelmezse oğluşum yatış tarihimizi vericek doktor suni sancıyla yada sezeryanla alırız dedi çatına göre...ben pazartesi istiyorum artık..benimde sol bacağım ve kalçamda çok kötü ağrı var 1 haftadır..yürüyemiyorum,oturup kalkamıyorum oyüzden biranönce olsun istiyorum artık hayırlısıyla...sen benden önce davrancan bu gidişle:))

Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…