2012 Kasım ayında hamile kalıp 2013 Ağustos'ta doğum yapacaklar buyrunnnn

polianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.702
12
158
Ankara
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsunn
İnşallah bizde bu topik'e sevk oluruz
Önce bebişlerimizi görsek, göbüşümüzdeee

canım topiğin hayırlı olsun ben bu topiğe giremeyeceğim ama sizi yanlız bırakmamaya çalışacağım :)

01/08/2013 de inşallah bebeğimi kucağıma alacağım bende.
Allah hepimizin gönlüne göre eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin

amin inşallah.
Benim de muhtemel doğum tarihi 12/08/2013 inşallah ha bu arada ben daha sadece idrar testi yaptım kan testi yapılmadı 2 .bebğim olacak Allah nasip ederse 1. 3,5 yaşında.

hayırlı olsun canım malesef ben burda olamıcm eger hamış kalırsam eylül annesi olucm ama olsn muhabbete gelirim yınede

nerde bu hamişler bukadar mı Ağustos anneleri yaaww napıyosunuz bulantılar başladı mı ne yer ne içersiniz süy müt içiyomusunuz

Bulandım yok benim iyiyim yani bol süt içiyorum peynir falan senin nasıl başladım bulantı...

hafifi hafif başladı kusma yok ama bulantı var sabah uyanınca dün gece uyandım su geldi hep midemden

Hıım bende hiç bişey yok bazen düşünüyorum acaba gebelik yok mu diye biseyim yok ya ondan :)

bende varım Allahın izniyle. kan testinde çıktı. cumarteside ilk randevumuz var. ilk bebeğim, çok heycanlıyım. bulantı filan yok daha. göğüs ağrısı ve sulu akıntı var. inşallah cumartesi keseyi görürüz. hiç keseyi gören oldumu aranızda.

hayırlı olsun eylül, ben keseyi gördüm. kesin sen de görürsün, ben 2 gün önce gitmiştim doktora çünkü.

bende 2 gün önce gördüm keseyi 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inş. uykum var benim bol bol şimdilik

Merhaba sanırım benim 1 ağustos 6 haftanın içindeyim.Kese 12 mm demişti doktor üç gün önce. !0 gün sonra gel dedi.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…