2012 Kasım ayında hamile kalıp 2013 Ağustos'ta doğum yapacaklar buyrunnnn

merhabaaaaa...

bende hamileyim..kısmetse ağustosta doğum yapacağım..tabi şuanda çok erken..ben ilk bebeğimi 1 sene önce kybettim..8 haftalıkken kürtaj oldum çünkü kalp atışları yoktu...şuan 4 haftalık gebeyim..ilk deneyimden sonra atışları duymadan daha temkinli gidiyorum şimdilik :)
adetime 2 hafta kala göğüslerim aşırı şişti ve dolgunlaştı...hemen anladım zaten hamile olduğumu çünkü en erken hamilelik belirtisi yumurtlamadan sonra şişen göğüsler die okumuştum...adetime 1 hafta kala idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı..gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı....

kasık ağrım var,,göğüslerim hala çok şiş..bulantım falanda yok..ayyy inşallah olmaz..ama bulantı olması bebeğin geliştini gösterirmiş..ilk bebeğimde hiç bulantım olmamıştı mesela...

hayırlısı kızlar inşallah hepimiz için

arkadaşlar merhaba birçok topik var Kasım ayı hamişleriyle ilgili ama hepimiz burda toplanalım istedim Ağustos Ayına kadar Allah İzin verirse birlikte fikir alışverişi yaparak doğuma hazırlanalım.

meraba canım ıkımızınde dogum tarıhı aynı bılıyomusun sasırtıcı =) bende hepınızle tanısıp yazısmak ıstıyorum bısey sorucam sana doktora gıdıp keseyı gordunmu ?

kızlar benım dunku degerım 322

sımdı yarın tekrar verıcem ıkı katı cogaldıysa 600 kusur olmustur

pekı ben bebegı sızce gorebılırmıyım

gec dollenme olmus gıbı gozukuyor

adet tarıhım 24 ekım

calısma tarıhı 13/15 kasım

meraba canım ıkımızınde dogum tarıhı aynı bılıyomusun sasırtıcı =) bende hepınızle tanısıp yazısmak ıstıyorum bısey sorucam sana doktora gıdıp keseyı gordunmu ?

evt canım ben bugün gittim doktora keseyi gördüm çok şükür 5 haftalık dedi

merhaba...
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende geçen sene yine bu zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiştim ama tam heyecanın yaşayamadan 6-7 haftalık falan düşük yaptım ben kürtaj olmadım yalnız kendiliğinden düştü doktor gerek kalmadı dedi
sağlıksız bi bebek olabilirdi bunda da hayır var dedi
şimdi yine aynı zamanlarda aynı heyecanları yaşıyoruz geçen ay 3kasım gibiydi adetimin ilk günü evde yaptım 2 çizgiyi gördüm ama kan testi henüz yaptırmadık doktora gidicem bu gün
ama şuan sevinemiyoruz bile dediğin gibi temkinliyiz bi görelim duyalımda öle diyoruz hepimiz için güzel olsun sonuç inşallah ya
benimde kasıklarımda ağrı vardı son bi kaç gündür azaldı bulantım yok çok şükür ama hep böle bi korku tedirginlik var düşünmek istemiyorum geçmişi amaa
inş bu sefer yüzümüz güler bende paylaşmak istedim..

hiç kafana takma...olacaksa olacak yine..yazıldıysa kimse bişey yapamıyor..ilkine yapabildik mi? demekki doğru zamanı var
doktora gittin mi?

merhaba kızlar bende ağustosta doğum yapacağım Allah izin verirse. yarın doktor randevum var şimdiden heyecanlıyım kesemizi görseydik bi hayırlısıyla. keseyi görenler var sanırım aramızda onlar daha sonraki süreci anlatırlarsa öğreniriz.

bugun bebeğimi tam olarak hissettim sabah kalktımda kendımı banyoya zor attım bulantım vardı ama hiç çıkarmamıştım oda oldu Çalışan biri olarak umarım bu dönemi kolay atlatırım

evet ben de heğimizin aynı başlık altında olması için bu topiği açtım ama karman çorman herkes bi yerde nasıl buluşacazzzz:26:

kızlar benım elım ayagım sısıyor

wc sık gıtmeler basladı

hamılelıgın son zamanlarında bu sısmeler veeeee mıdenın eksımesı ve bogaza dugumlenme olayı olurdu bende sımdı basladı anlamadım gıtı

dıslerım sızlıyorrrrr doktora gıtım hıc bırsey yapamam dayanacaksın dedı

ılk 3 ay tehlıkelı dedı

6 hafta 6 günlük hamileyimkızlar, beklenen doğum tarihi 08.08.2012, kalp atışlarını da duyduk, prinç tanesi kadar bebeğim, merakla bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…