arkadaşlar merhaba birçok topik var Kasım ayı hamişleriyle ilgili ama hepimiz burda toplanalım istedim Ağustos Ayına kadar Allah İzin verirse birlikte fikir alışverişi yaparak doğuma hazırlanalım.
meraba canım ıkımızınde dogum tarıhı aynı bılıyomusun sasırtıcı =) bende hepınızle tanısıp yazısmak ıstıyorum bısey sorucam sana doktora gıdıp keseyı gordunmu ?
merhabaaaaa...
bende hamileyim..kısmetse ağustosta doğum yapacağım..tabi şuanda çok erken..ben ilk bebeğimi 1 sene önce kybettim..8 haftalıkken kürtaj oldum çünkü kalp atışları yoktu...şuan 4 haftalık gebeyim..ilk deneyimden sonra atışları duymadan daha temkinli gidiyorum şimdilik :)
adetime 2 hafta kala göğüslerim aşırı şişti ve dolgunlaştı...hemen anladım zaten hamile olduğumu çünkü en erken hamilelik belirtisi yumurtlamadan sonra şişen göğüsler die okumuştum...adetime 1 hafta kala idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı..gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı....
kasık ağrım var,,göğüslerim hala çok şiş..bulantım falanda yok..ayyy inşallah olmaz..ama bulantı olması bebeğin geliştini gösterirmiş..ilk bebeğimde hiç bulantım olmamıştı mesela...
hayırlısı kızlar inşallah hepimiz için
merhaba...
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende geçen sene yine bu zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiştim ama tam heyecanın yaşayamadan 6-7 haftalık falan düşük yaptım ben kürtaj olmadım yalnız kendiliğinden düştü doktor gerek kalmadı dedi
sağlıksız bi bebek olabilirdi bunda da hayır var dedi
şimdi yine aynı zamanlarda aynı heyecanları yaşıyoruz geçen ay 3kasım gibiydi adetimin ilk günü evde yaptım 2 çizgiyi gördüm ama kan testi henüz yaptırmadık doktora gidicem bu gün
ama şuan sevinemiyoruz bile dediğin gibi temkinliyiz bi görelim duyalımda öle diyoruz hepimiz için güzel olsun sonuç inşallah ya
benimde kasıklarımda ağrı vardı son bi kaç gündür azaldı bulantım yok çok şükür ama hep böle bi korku tedirginlik var düşünmek istemiyorum geçmişi amaa
inş bu sefer yüzümüz güler bende paylaşmak istedim..
kalp atışşlarını duyan varmı aranızda varsa kaçıncı haftada
endozlem ben daha keseyi görmedim sen ne zaman gördün sattan itibaren kaç gün geçmişti? doktor tekar ne zamana gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?